3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Good Food Group A/S
Reparatør/tekniker til vedligeholdelsesafdelingen

Good Food Group A/S, Nr. Aaby

Scandic Food Nr. Aaby søger en ny tekniker til vedligeholdelsesafdelingen.

Med reference til vedligeholdelseschefen indgår du i et team på 9 medarbejdere, som servicerer og vedligeholder produktionsudstyret. Fabrikken har i dag ca. 85 timelønnede medarbejdere og producerer bl.a. dressinger, sovse og condiments i 3-holdsskift.

Dine daglige arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Fejlfinding, mekanisk og elektrisk på produktionsudstyr
  • Vedligeholdelse/reparation af produktionsudstyr
  • Deltage i og foretage omstillinger på produktionsudstyr
Good Food Group A/S
Good Food Group A/S
Teamleder til vedligeholdsafdelingen

Good Food Group A/S, Nr. Aaby

Med reference til vedligeholdelseschefen, søger Scandic Food i Nørre Åby, en teamleder til vedligeholdelsesafdelingen.

Du bliver daglig leder af områdets 9 medarbejdere, som servicerer og vedligeholder produktionsudstyret. Fabrikken har i dag ca. 85 timelønnede medarbejdere og producerer bl.a. dressinger, sovse og condiments i 3-holdskift.

De daglige arbejdsopgaver vil bestå af ledelse af vedligeholdelsesteamet, afholdelse af tavlemøder, koordinere omstillinger, fejlfinding på produktionsudstyr, samt planlægge forebyggende vedligehold, herunder forestå videreudbygning af eksisterende vedligeholdelsessystem.

Good Food Group A/S
Good Food Group A/S
LEAN Manager med stor gennemføringsevne

Good Food Group A/S, Vejle

Har du lyst til at arbejde i en international, vækstorienteret fødevarevirksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling?

Scandic Food A/S, der er en del af Good Food Group A/S, søger en ny LEAN Manager til vores fabrikker i Jylland, Sverige, Norge og Polen. Hovedopgaven for teamet er at sikre, at organisationen har de rette LEAN-kompetencer og den adfærd, der gør, at vi samlet set får implementeret de fastlagte aktiviteter.

Du vil referere til vores COO og indgå i et dedikeret LEAN-team, hvor der lægges vægt på selvstændighed, fremdrift og vidensdeling.

Good Food Group A/S