6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem
VIKING Life-Saving Equipment A/S

Global Network Executive

Esbjerg V

Er du skarp i forhandlingssituationer og kan du begå dig på strategisk niveau i en global organisation?

Med base på hovedkontoret i Esbjerg, bliver du en del af det globale team. Her er din rolle at udvikle nye serviceområder - hvad enten det omhandler nye interne VIKING stationer, opkøb, udvidelser eller gennem partneraftaler.

Vi tilbyder en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med dygtige kolleger, som sætter pris på arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Gem
VIKING Life-Saving Equipment A/S

Training Executive

Esbjerg V

The Safety Academy training programs focus on the operation and maintenance of VIKING products including lifeboats, rescue boats, evacuation systems and liferafts.

You will join a great team of 5 colleagues at the VIKING headquarters in Esbjerg. In the team we value our globally oriented, responsible and committed culture - and whether we work hard, win or celebrate, we do it as a team.

Together with the team, as well as independently, you will nurture and drive the value-based development of training projects and contribute to our ability to meet VIKING's ambitions for training - now and in the future.

Gem
VIKING Life-Saving Equipment A/S

Purchaser & Planning Coordinator

Esbjerg V

Har du erfaring med indkøb og logistik? Og kan du bidrage til optimering af VIKINGs forsyningskæder og processer?

Vi er stolte af at være verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale, maritime industri. Vores udstyr bidrager hver dag til sikkerheden på alt fra de største krydstogt- og containerskibe til offshore platforme, færger, fiskefartøjer og superyachts.

Der er god energi og en uformel arbejdskultur. Vi har et stærkt holdånd, hvor fællesskab og faglighed kendetegner arbejdsstilen.

Gem
VIKING Life-Saving Equipment A/S

Digital Product Owner

Esbjerg V

Har du flair for digital forretningsudvikling samt interesse for IT- og applikationer med særligt fokus på user experience og stakeholder management?

Du bliver en del af et stærkt team bestående af 4 dedikerede kollegaer, der alle arbejder med projekter. Der er god energi og en uformel arbejdskultur.

Du vil være ansvarlig for brugerrejsen i udviklingen af next level applikation for serviceteknikere og skal kunne mestre både forretningens behov og udviklernes udfordringer.

Gem
VIKING Life-Saving Equipment A/S

Finance Controller

Esbjerg V

Brænder du for finansiel planlægning og forretningsanalyser?

Som Finance Controller bliver du en vigtig del i den globale økonomi organisation og vil få mulighed for, at samarbejde med ledende interessenter samt opnå indsigt i forretningen.

I samarbejde med Globale Finance, Global Business Services Finance og de lokale finance teams, skal du indsamle og koordinere og sikre rapportering for koncernen.

Gem
VIKING Life-Saving Equipment A/S

Shipping Coordinator

Esbjerg V

Har du erfaring med shipping og logistik, og trives du med at have mange "bolde i luften" hvor fokus er på koordinering og service?

I rollen kommer du til at bidrage til globale optimeringer indenfor shipping, og deltage aktivt på den digitale rejse. Du vil naturligvis få en grundig introduktion og sparring i eksisterende metoder og processer for at give dig de bedste mulige forudsætninger for at varetage den.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV