3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
GLS Denmark A/S
ParcelShop Representative – Herning

GLS Denmark A/S

Trives du med at være kørende repræsentant og bor du centralt omkring Herning? Så har du her muligheden for at blive en del af et anerkendt PakkeShop koncept, der er i stærk vækst.

GLS Denmark A/S

Du kommer til GLS på det måske mest spændende tidspunkt i vores historie. Virksomheden udvikler sig med stor hastighed og det samme gør vores fokus på PakkeShop konceptet, som er i hastig udvikling. Du får ikke alene masser af spændende opgaver, du får også store muligheder for at sætte dit personlige præg på, hvordan vi arbejder med PakkeShop konceptet i årene fremover.

Som PakkeShop Repræsentant står du selvstændigt for planlægning, registrering og gennemførelse af servicebesøg i PakkeShops i Midtjylland.

GLS Denmark A/S
GLS Denmark A/S
Help Desk medarbejder til Depot

GLS Denmark A/S, Taastrup

Vil du være en del af vores Return From Delivery afdeling i Depot København? Og trives du med morgenarbejde?

GLS Denmark A/S

Vi søger pt.. kvalitetsbevidste og serviceminded kollegaer til vores Help Desk afdeling, som er med til at sikre at depotet lever op til GLS’ høje kvalitetsstandarder.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Registrering af pakker uden pakkelabel.
  • Behandling af beskadigede pakker.
  • Adresseundersøgelse af pakker, hvor oplyste adresse er forkert.
GLS Denmark A/S
GLS Denmark A/S
Accounts Payable Assistant - Kolding (Kreditorbogholder)

GLS Denmark A/S

Er du talstærk, analytisk og ønsker at få indflydelse på opgaveløsningen? Kan du slet ikke lade være med at optimere dine processer? Så skal du læse videre…

GLS Denmark A/S

Har du erfaring med kreditorbogholderi, og kunne du tænke dig at bruge dine evner på en virkelig god arbejdsplads, hvor der er rart at være? Så kan du få den helt rigtige pakke hos os i GLS. Du bliver en del af vores kreditorteam i Kolding, hvor vi hjælper hinanden og tager ansvar for hinandens opgaver. Derudover kan du glæde dig til at samarbejde med mange andre gode kolleger i vores administration.

Sammen med dine 2 kolleger i kreditorteamet, bidrager du til kvalitet i bogføring og datainput til vores økonomisystem. Dine primære opgaver bliver at:

  • Daglig bogføring af pakker i Navision
  • Slutgodkendelse af fakturaer i IRIS og overførsel til Navision
  • Betaling af kreditorer
GLS Denmark A/S