18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Elgiganten A/S
Afdelingsleder Home

Elgiganten A/S, Kolding

Som afdelingsleder får du ansvaret for, at Home-afdelingen skinner, og at vores mange daglige kunder går fra butikken med en god oplevelse. I tæt samarbejde med varehuschefen og dine salgsansvarlige sikrer du hver dag, at kundeservice, personalepleje, resultater og drift går op i en højere enhed.

Du er afdelingsleder for de salgsansvarlige og sælgere, der varetager områderne Køkken, Hvidevarer, Husholdning og Personlig pleje. Det betyder, at du i det daglige beskæftiger dig med alt fra espressomaskiner, massageapparater og gasgrill til køleskabe og komplette køkkenløsninger.

Det er en spændende arbejdsdag, hvor der er fart over feltet. En del af dine opgaver kan du klare på kontoret, men du kommer også til at bruge meget af din tid på gulvet sammen med dine medarbejdere. Det er vigtigt, at du er ude og tale med dine kolleger og ved, hvad der rører sig.

Elgiganten A/S
Elgiganten A/SKundeservicemedarbeider Elkjøp/Elgigantens kundesenter

Elgiganten A/S, Köpenhamn

Vi søker kolleger til Elkjøps nordiske kundesenter!

Er du positiv, utadvendt og serviceinnstilt? Har du lyst til å jobbe med kommunikasjon og service i ett dynamisk miljø? Så er det deg vi søker etter til Elkjøps nordiske kundesenter. Vi befinner oss i København i Danmark og søker nå norsk/svensktalende kundekonsulenter til Elkjøps kunder med oppstart 6 april.

Som en del av CCC Nordic får du en sentral rolle i å betjene, gi råd og veilede våre kunder. Vi håndterer alle Elkjøps kundehenvendelser sett vekk fra de som skjer i de fysiske varehusene. Vi mottar henvendelser per telefon, epost, chat og sosiale medier.

Henvendelsene er mangfoldige, noe som gjør arbeidsdagen både utfordrende og varierende. Samtidig får du stor frihet til å løsen dine arbeidsoppgaver. Primært er ditt ansvarsområde å hjelpe kunder med informasjon som gjelder deres ordre, som f. eks leveringstid eller reklamasjon.

Elgiganten A/S
Afdelingsleder til Home

Elgiganten A/S, Roskilde

I Elgiganten gør vi dig til en endnu bedre leder. Vi ved, hvad der skal til, og vi hjælper dig med at nå dine mål.

Som afdelingsleder får du ansvaret for, at Home-afdelingen skinner, og at vores mange daglige kunder går fra butikken med en god oplevelse. I tæt samarbejde med varehuschefen og dine salgsansvarlige sikrer du hver dag, at kundeservice, personalepleje, resultater og drift går op i en højere enhed.

Du er afdelingsleder for de salgsansvarlige og sælgere, der varetager områderne Køkken, Hvidevarer, Husholdning, Personlig pleje og Smart Home. Det betyder, at du i det daglige beskæftiger dig med alt fra espressomaskiner, massageapparater og gasgrill til køleskabe og komplette køkkenløsninger.

Elgiganten A/S
Elgiganten A/SMerchandising Ansvarlig

Elgiganten A/S, København

Er du velorganiseret og kan bevare det store overblik? Så er det måske dig vi søger som merchandising ansvarlig til at sørge for at varehuset er pænt og præsentabelt.

Som merchandising ansvarlig i Elgiganten er det dig, der har ansvaret for, at varehuset lever op til standarden, at der er varer på hylderne og at de korrekte bannere er sat op. Du er ikke bleg for at give en hånd med, hvor der er behov for det.

En af dine væsentligste opgaver er at sørge for butiksopbygningen ved hjælp af planogrammer og spacemix. Det er dit ansvar, at der ikke opstår fejl og at butikken lever op til standarden. Som person er du:

  • tålmodig, struktureret og er logisk tænkende.
  • velorganiseret og tager ansvar for stort som småt, når du er på arbejde.
  • villig til at hjælpe til over hele linjen.
Elgiganten A/SSalgsansvarlig Computing

Elgiganten A/S, København

Vil du sætte fart i din salgskarriere og opbygge lederkompetencer, du kan bruge resten af livet?

Stillingen som salgsansvarlig er for dig, som både kan skabe resultater på egen hånd, samtidig med at du gør dine kolleger gode. Det er for dig, som trives i et godt fællesskab med gode kolleger.

Du bliver en nøgleperson i vores Technology-afdeling, hvor du får din egen kategori: enten Radio/TV, Tele eller Data. Her arbejder du sammen med sælgere, som hjælper vores kunder med at vælge alt fra deres nye computere og TV til telefoner og gaming.

Som salgsansvarlig er det dig, der holder overblikket på gulvet og sørger for, at afdelingen står knivskarpt. I tæt samarbejde med afdelingslederen og sælgerne sikrer du hver dag, at drift, resultater og kundeservice går op i en højere enhed.

Elgiganten A/SKnowhow Ansvarlig

Elgiganten A/S, København

Har du en oprigtig interesse for IT og er du serviceminded? Så er det måske dig vi søger som supportansvarlig til at stå i spidsen for vores supportafdeling.

Som supportansvarlig i Elgiganten er det dig, der har ansvaret for vores klargørings- og serviceafdeling. Arbejdsopgaverne er relateret til klargøring, opgradering, små reparationer og fejlsøgning på produkter købt i Elgiganten. Du vil have personaleopfølgning og stå for vagtplanlægning.

En af dine væsentligste opgaver er at sikre, at afdelingen fungerer optimalt ud fra de fastlagte rammer. Nogle af dine arbejdsopgaver vil være; status, reklamationer, ansvarlig for intern IT, ansvarlig for butikkens klik&hent, opsætning af kunders IT-udstyr, kalibrering af TV og fejlsøgning på IT. Det er dit ansvar, at der ikke opstår fejl.

Elgiganten A/S
Bliv salgsassistentelev med speciale i køkken hos Elgiganten Tilst

Elgiganten A/S

Elgiganten søger salgselever til Epoq køkken. Vores ambition er at give kunderne den bedste oplevelse når de sammen med vores dygtige køkkenkonsulenter tegner deres drømmekøkken. Går du med drømmen om at blive salgselev?

At blive elev i Elgiganten kan være startskuddet på din karriere. Du bliver en del af Danmarks bedste team af engagerede medarbejdere, og en virksomhed hvor vi sætter din udvikling i højsædet.

Vi er omkring 30 køkkensælgere på landsplan, og jeg elsker det sammenhold, vi har. Vi er en god blanding af både yngre og mere erfarne kolleger på tværs af landet, og vi har et fælles mål,” fortæller køkkenkonsulent Jesper.

Elevuddannelsen starter op hvert år i august og strækker sig over to år, hvor du samlet er 8 uger på skoleophold og den resterende tid i praktik i varehuset.

Elgiganten A/S
Elgiganten A/S
Afdelingsleder Home

Elgiganten A/S, Viby J

Som afdelingsleder får du ansvaret for, at Home-afdelingen skinner, og at vores mange daglige kunder går fra butikken med en god oplevelse. I tæt samarbejde med varehuschefen og dine salgsansvarlige sikrer du hver dag, at kundeservice, personalepleje, resultater og drift går op i en højere enhed.

Du er afdelingsleder for de salgsansvarlige og sælgere, der varetager områderne Hvidevarer, Husholdning, Personlig pleje, Køkken og Smart Home. Det betyder, at du i det daglige beskæftiger dig med alt fra espressomaskiner, massageapparater og gasgrill til køleskabe og komplette køkkenløsninger.

Det er en spændende arbejdsdag, hvor der er fart over feltet. En del af dine opgaver kan du klare på kontoret, men du kommer også til at bruge meget af din tid på gulvet sammen med dine medarbejdere og kunder. Det er vigtigt, at du er ude og tale med dine kolleger og ved, hvad der rører sig.

Elgiganten A/S
Elgiganten A/SKundeservicemedarbejder

Elgiganten A/S, København

Er du udadvendt, positiv og serviceminded og har du lyst til at arbejde med kommunikation og service i et dynamisk miljø? Så er det dig, vi søger til den danske afdeling i Elgigantens nordiske kundecenter.

Som en del af CCC Nordic, får du en central rolle i at servicere, rådgive og vejlede vores kunder. Vi håndterer alle Elgiganten Danmarks kundehenvendelser der ikke sker fysisk i et varehus. Vi modtager henvendelser pr. telefon, e-mails, chatbeskeder og de sociale medier.

Henvendelserne er mangeartede, hvilket gør jobbet både udfordrende og alsidigt, og du får stor frihed til at løse dine opgaver. Primært er dit ansvarsområde at hjælpe kunder med informationer vedrørende deres ordre f.eks. leveringstid eller reklamationer.

Elgiganten A/S
Køkkenkonsulent

Elgiganten A/S, Aarhus

Kan du skabe tillidsfulde relationer, og brænder du for salg?

Hvis du har interesse for design, indretning og køkkener, og du kan skabe en god kundeoplevelse, så skal du helt klart søge jobbet. Jeg lever højt på de mange gange, hvor kunderne er mere end tilfredse med det køkken, jeg har solgt dem. Og så har vi et rigtig godt team, hvor der altid er hjælp at hente,” fortæller 38-årige køkkensælger Jesper.

Din primære opgave er at rådgive vores kunder, og finde den mest optimale løsning til dem. Du taler med dem om deres drømme og om alle de muligheder, de får med et køkken fra Epoq. Ud fra hvad de fortæller dig, tegner du deres helt eget køkken i vores tegneprogram. Succesen kommer, når kunderne mærker, at du er interesseret i, at de får netop det køkken, de drømmer om.

Elgiganten A/S
Elgiganten A/SAssistant Sales Manager kitchen & interior

Elgiganten A/S, København

Har du mod, drive og stærke kommercielle kompetencer? Vil du være med til at udfordre køkkenbranchen sammen med Elgiganten A/S?

  • Har du baggrunden til at begynde på en ambitiøs karrierestilling og drive en kategori i Danmarks største elektronikkæde? Og har du solid erfaring med salg og måske endda evner inden for det digitale univers?
  • Vil du være en del af et stærkt team med motiverede og engagerede kolleger?
  • Og vil du være med til at gøre vores Epoq-køkkener til danskernes foretrukne køkken samt bestemme, hvilke køkkentendenser der trender på det danske marked?

Du får plads på Elgigantens hovedkontor i København med gode kolleger, der sammen har det kommercielle ansvar for alle de produkter, vi sælger på vores digitale platforme og i vores 38 varehuse rundt omkring i landet.

Elgiganten A/SSalgsansvarlig Hvidevarer

Elgiganten A/S, Esbjerg

Vil du sætte fart i din salgskarriere og opbygge lederkompetencer, du kan bruge resten af livet?

Stillingen som salgsansvarlig er for dig, som både kan skabe resultater på egen hånd, samtidig med at du gør dine kolleger gode. Det er for dig, som trives i et godt fællesskab med gode kolleger.

Du bliver en nøgleperson i vores Home-afdeling, der inkluderer områderne: Køkken, Hvidevarer, Husholdning, Personlig pleje og Smart Home. Her arbejder du sammen med de sælgere, der hjælper vores kunder med at vælge alt fra nye espressomaskiner, massageapparater og gasgrill til køleskab og komplette køkkenløsninger.

Som salgsansvarlig er det dig, der holder overblikket på gulvet og sørger for, at afdelingen står knivskarpt. I tæt samarbejde med afdelingslederen og sælgerne sikrer du hver dag, at drift, resultater og kundeservice går op i en højere enhed.

Elgiganten A/S
Køkkenkonsulent

Elgiganten A/S, Hjørring

Elgigantens køkkener, Epoq, betyder høj kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder alle de kendte hvidevaremærker, og vi er af den overbevisning, at det skal være sjovt at komme på arbejde – uanset hvem du er, og hvor du kommer fra. Hos os er sammenholdet i centrum, og vi hjælper hinanden både på tværs af Danmark, men også på tværs af landegrænserne i Norden. Og så er vi stolte af at være på en rejse, der skal sætte Epoq på det danske køkkenlandkort.

Din primære opgave er at rådgive vores kunder, og finde den mest optimale løsning til dem. Du taler med dem om deres drømme og om alle de muligheder, de får med et køkken fra Epoq. Ud fra hvad de fortæller dig, tegner du deres helt eget køkken i vores tegneprogram. Succesen kommer, når kunderne mærker, at du er interesseret i, at de får netop det køkken, de drømmer om.

Elgiganten A/S
Elgiganten A/S
Køkkenkonsulent

Elgiganten A/S, Herning

Elgigantens køkkener, Epoq, betyder høj kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder alle de kendte hvidevaremærker, og vi er af den overbevisning, at det skal være sjovt at komme på arbejde – uanset hvem du er, og hvor du kommer fra. Hos os er sammenholdet i centrum, og vi hjælper hinanden både på tværs af Danmark, men også på tværs af landegrænserne i Norden. Og så er vi stolte af at være på en rejse, der skal sætte Epoq på det danske køkkenlandkort.

Din primære opgave er at rådgive vores kunder, og finde den mest optimale løsning til dem. Du taler med dem om deres drømme og om alle de muligheder, de får med et køkken fra Epoq. Ud fra hvad de fortæller dig, tegner du deres helt eget køkken i vores tegneprogram. Succesen kommer, når kunderne mærker, at du er interesseret i, at de får netop det køkken, de drømmer om.

Elgiganten A/S
Elgiganten A/SKundecenterkonsulent/-specialist til fremtidens køkkener

Elgiganten A/S, Herlev

Elgigantens køkkenserie Epoq, betyder høj kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder alle de kendte hvidevaremærker, og vi er af den overbevisning, at det skal være sjovt at komme på arbejde – uanset hvem du er, og hvor du kommer fra. Hos os er sammenholdet i centrum, og vi hjælper hinanden både på tværs af Danmark, men også på tværs af landegrænserne i Norden. Og så er vi stolte af at være på en rejse, der skal sætte Epoq på det danske køkkenlandkort.

Din primære opgave er at servicere vores kunder, så vi altid har en høj grad af tilfredse kunder. Din hverdag kommer derfor til at bestå af at:

  • yde kundeservice – primært på telefon og mail
  • yde support til de danske sælgere omkring køkkenløsninger
  • håndtere kontrol og godkendelse af køkkenløsninger inden de bliver solgt
  • håndtere produktreklamationer
Elgiganten A/SSalgsansvarlig – Teleafdelingen

Elgiganten A/S, Nykøbing

Vil du sætte fart i din salgskarriere og opbygge lederkompetencer, du kan bruge resten af livet?

Stillingen som salgsansvarlig er for dig, som både kan skabe resultater på egen hånd, samtidig med at du gør dine kolleger gode. Det er for dig, som trives i et godt fællesskab med gode kolleger.

Du bliver en nøgleperson i vores Technology-afdeling, hvor du får din egen kategori: enten Radio/TV, Tele eller Data. Her arbejder du sammen med sælgere, som hjælper vores kunder med at vælge alt fra deres nye computere og TV til telefoner og gaming.

Lageransvarlig
Er du velorganiseret og kan bevare det store overblik?
Elgiganten A/S, Hørsholm
Elgiganten A/S
Indrykket: 
KASSEASSISTENT DELTID
Er du serviceminded og kan bevare det store overblik?
Elgiganten A/S, Roskilde
Elgiganten A/S
Indrykket: