5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Røde Kors Asylafdeling
Leder til det nye Center Sandvad

Røde Kors Asylafdeling, Jelling

Røde Kors asylafdeling søger en visionær, fagligt velfunderet og entreprenant leder til det nyoprettede Center Sandvad.

Center Sandvad er et døgnbemandet center med en kapacitet på 20 beboere. Beboerne er voksne asylansøgere med en adfærd, som ikke kan rummes på et ordinært indkvarteringssted. De fleste beboere har, som følge af fysiske eller psykiske lidelser, varige funktionsnedsættelser og stort behov for støtte og vejledning i hverdagen.

Røde Kors

Du skal meget hurtigt kunne tage ejerskab for centret og sikre en stabil drift med udgangspunkt i Røde Kors’ værdisæt. Konkret skal du som leder bl.a.:

  • opbygge og udvikle det nyoprettede center i tæt samarbejde med opstartsleder, teamledere og regionsleder
  • samarbejde med regionslederen og funktionsledere i hele regionen om at skabe gode rammer for et konstruktivt tværfagligt samarbejde mellem faggrupperne
Røde Kors Asylafdeling
Røde Kors Asylafdeling
Klinisk børne- og ungepsykolog til Psykologenheden

Røde Kors Asylafdeling, Birkerød

Til Psykologenheden i Røde Kors asylafdeling søger vi en klinisk børne- og ungepsykolog med tiltrædelse snarest muligt og senest pr. 1. februar 2022.

Røde Kors er operatør for seks asylcentre - tre på Sjælland, herunder Børnecenter for uledsagede mindreårige asylansøgere ved Modtagecenter Sandholm i Birkerød samt Udrejsecenter for familier med børn i Hvalsø, og tre i Jylland. Røde Kors

Vi arbejder under Røde Kors bevægelsens syv principper og med et formål om, at asylansøgere har en tryg, meningsfuld og værdig hverdag med fokus på fremtiden.

Vi søger en psykolog, der er teoretisk og klinisk velfunderet i undersøgelse og behandling rettet mod børn, unge og familier, og som derudover besidder særlig viden om krise- og traumereaktioner hos børn og unge.

Røde Kors Asylafdeling
Røde Kors Asylafdeling
Praktikant til Røde Kors asylafdelings frivilligindsats i Jylland

Røde Kors Asylafdeling, Ikast

Ønsker du at være en del af verdens største humanitære organisation? Og har du lyst til at gøre en forskel for asylansøgere ved at understøtte engagerede frivillige, som hver dag gør en uvurderlig forskel for asylansøgere igennem forskellige psykosociale aktiviteter? Er du handlekraftig, ansvarstagende og helt vild god til at samarbejde med såvel asylansøgere som frivillige? Så er det lige netop dig, vi leder efter.

Røde Kors

Som vores kommende praktikant skal du primært understøtte Røde Kors asylafdelings frivilligindats på Udrejsecenter Kærshovedgård i Ikast. Derudover skal du arbejde med repræsentantordningen for uledsagede mindreårige flygtninge på børnecentrene i Tønder og Østrup.

Røde Kors Asylafdeling
Røde Kors Asylafdeling
Køkkenleder til Røde Kors asylafdeling, Region Øst

Røde Kors Asylafdeling, Birkerød

Region Øst er en organisatorisk enhed, som varetager driften af Røde Kors’ asylcentre på Sjælland. Køkkenet i Center Sandholm står for driften af køkkenet og kantinen, hvor der leveres mad til 100-400 asylansøgere, afhængig af indrejsetal og opgavesammensætning i regionen.

Røde Kors

Som køkkenleder får du ansvaret for hele driften af køkkenet, bl.a. indkøb, vagtplanlægning og service – med overholdelse af gældende hygiejne- og sikkerhedskrav inden for storkøkkendrift. Du skal drive et team som pt. tæller 6 fastansatte køkkenmedarbejdere samt vikarer. Sammen har I ansvaret for at sammensætte og levere sund og varieret kost til asylansøgere.

Røde Kors Asylafdeling
Køkkenmedarbejder til Røde Kors asylafdeling Region Vest
Røde Kors asylafdeling søger en dedikeret og kreativ køkkenmedarbejder til varetagelse af køkkenarbejdet i Røde Kors asylafdeling Region Vest.
Dansk Røde Kors (Center Jelling), Jelling
Jobcenter
Indrykket: