3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Regioner Sekretær med stort engagement til Danske Regioners ledelsessekretariat

Danske Regioner, København

I stillingen skal du være sekretær for en eller flere medlemmer af vores direktion. Her vil din primære opgave være kalenderstyring og booking af møder. Vi har mange møder med vores samarbejdspartnere og interessenter, så Outlook er din ven, og du kan lide at få tingene til at gå i hak og yde en god service. I rollen som sekretær bestiller du fx også rejser, klargør mødemateriale og sørger for praktisk koordinering af stort og småt. Du får dit eget kontor og kan godt glæde dig til, at direktørerne ofte stikker hovedet ind til dig, så I kan vende en opgave og den gode løsning.

Du vil få et særligt ansvar for vores bestyrelse, hvor du i tæt samarbejde med en kollega hjælper med at holde styr på deadlines og forberede bestyrelsens møder. Det indebærer bl.a., at du samler og udsender dagsordener, ligesom du samler op efter bestyrelsens møder og udsender referat.

Behandlingsrådet Strategisk og analytisk skarp konsulent

Behandlingsrådet, Aalborg

Behandlingsrådet har fået nye opgaver. Vi udvider derfor igen vores team og søger en konsulent med et skarpt analytisk og strategisk blik, som primært skal arbejde med evalueringer og tværgående koordinering- og planlægningsopgaver.

Behandlingsrådet er etableret af de fem regioner og har til formål at bidrage til højere kvalitet i behandlingen i sundhedsvæsenet, mere lighed i sundhed, mere ensartet praksis på tværs af de fem regioner og samtidig dæmpe udgiftspresset.

Som konsulent i Behandlingsrådets sekretariat i Enhed for Strategi, Proces og Stab, bliver du en del af vores konsulentteam, der dels arbejder med tværgående opgaver som styrker vores interne processer og eksterne samarbejde med forskellige aktører, og dels indgår i de projektgrupper, der arbejder med evalueringer og større analyser.

Behandlingsrådet Enhedsleder

Behandlingsrådet, Aalborg

Kender du sundhedsområdet næsten som din egen bukselomme? Kan du lede og inspirere dine medarbejdere? Og kan du skabe overblik, trivsel og samarbejde på tværs af en organisation?

Som enhedsleder får du ansvaret for en af sekretariatets to enheder – Enhed for Evidens og Metode. Medarbejderne i enheden er alle sundhedsvidenskabeligt uddannede, og medarbejdernes primære kompetencer ligger inden for sundhedsøkonomi, metode, evidensvurdering, arbejdet med kliniske studier samt udarbejdelse af analyser og evalueringer.

Din primære opgave vil være at lede, motivere og levere sparring til medarbejderne i forhold til de analyser og evalueringer, der er Behandlingsrådets kerneopgave.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV