32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 32 resultater.
Lemvigh-Müller A/S
Intern teknisk sælger

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Slagelse

Sikrer du at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Vi søger en ny kollega til vores interne industrisalgsteam i Region Øst, som sidder i Herlev eller Slagelse. Du vil have din gang på begge lokationer, men kan vælge hvor din base skal være.

Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers industrikunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Lemvigh-Müller A/S
Go-To-Market Business Partners

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Er du strateg, og drives du af at være den bedste forretningspartner både internt og eksternt? Kan du bygge stærke Go-To-Market-planer, der rammer den optimale krydsflade ift. salgs-, markeds-, og marketingfokus, og som sikrer, at Lemvigh-Müllers installationskunder får en sammenhængende oplevelse og bliver mødt af den rette information på rette tidspunkt på tværs af kanaler og touch points?

Til vores marketingafdeling søger vi to stærke strategiske Go-To-Market (GTM) Business Partners med arbejdssted på vores adresse i Herlev. Stillingerne er placeret i en af vores største kommercielle forretningsenheder, som har fokus på B2B-salg af produkter, løsninger og services samt Lemvigh-Müllers overordnede branding og positionering. Du bliver dermed en drivende kraft af Lemvigh-Müllers overordnede strategi og et vigtigt bindeled i organisationen.

Lemvigh-Müller A/S
Butikssælger med EL-teknisk baggrund til håndværkerbutik i Esbjerg

Lemvigh-Müller A/S

Brænder du for salg, og kan du vejlede håndværkere om primært el-produkter? Og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Din arbejdsdag går med, at du:

  • ekspederer vores kunder, der primært er elektrikere
  • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet
  • udfører salgsfremmende indsatser, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget
Lemvigh-Müller A/S
Interne sælgere med el-teknisk baggrund

Lemvigh-Müller A/S, Aalborg eller Aabyhøj

Har du et godt salgsgen, og har du en god forståelse for kundernes behov? Sikrer du at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Vi søger 2 nye kollegaer til vores interne industrisalgsteam i Region Nord, som sidder i Aalborg og Aarhus. Derfor beder vi dig tydeliggøre, hvilken lokation du foretrækker at arbejde fra. Du bliver en del et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers store og små industrikunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Lemvigh-Müller A/S
Engageret Handelselev til vores salgsafdeling i Herlev

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i Industri i Herlev. Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner inden for internt salg.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:

  • Håndtering af kundeordrer fra modtagelse og indtastning til opfølgning på leverancer
  • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på dem
  • Support til eksterne sælgere og kunder
Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til Salgsafdeling i Greve

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Device Manager

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Vil du medvirke til sikre udvikling og IT-sikkerhed på mobile devices hos Danmarks største stål- og teknikgrossist? Og har du lyst til en hverdag i en central afdeling, hvor god stemning, sparring og hjælpsomhed er nøgleord?

Vi er ved at forstærke vores digitale ressourcer i IT-driftsafdelingen. Vi er i alt 17 kolleger, og som en del af vores team, kan du se frem til at spille en central rolle i samarbejde med kollega, i Danmarks førende stål- og teknikgrossist. Samtidig får du stor frihed i hverdagen til at nå dine mål – det er nemlig dig, der er med til at sætte retningen for jeres område.

Vi søger en dygtig IT-tekniker til vores infrastrukturteam, hvor du sammen med en kollega får ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores mobil devices (PC/SmartPhone).

GML-HR A/S
Account Development Specialist

GML-HR A/S

Nyetableret rolle med ansvar for at udvikle og facilitere robuste kundeløsninger

Trives du i krydsfeltet mellem B2B løsningssalg, forretningsudvikling, teknik og samt have stor indflydelse på egen hverdag med solide karriere- og udviklingsmuligheder? Så kan Lemvigh-Müller tilbyde en unik nyetableret kommerciel rolle, hvor du med din kommercielle baggrund i koncept- og løsningssalg, bliver en nøgleressource i arbejdet med at udvikle og løfte salget til udvalgte kunder indenfor industrisegmentet.

Med reference til salgschefen for Maskinindustrien vil du i denne nyetablerede stilling være med til at eksekvere på Lemvigh-Müllers ambitiøse strategi. Det bliver din mission, i tæt samarbejde med salgschefen og den øvrige organisation, hele tiden at søge salget og skabe langsigtet succes både blandt dine egne accounts og på tværs af dine salgskollegaers accounts.

GML-HR A/S
Lemvigh-Müller A/S
B2G Account Manager

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Slagelse

Kan du skræddersy de bedste løsninger og sælge industriprodukter til offentlige kunder på Sjælland? Så har du nu muligheden for at blive en del af en stærk og dynamisk salgsorganisation med +100 medarbejdere.

Vi er stolte af at være udnævnt til eliteleverandør til det offentlige. Lemvigh-Müller er stærkt forankret inden for B2G-verdenen og er blandt de 1 % største leverandører til det offentlige. B2G-segmentet er et af vores helt store fokusområder, og vi har tilrettelagt vores værditilbud, så vi matcher indkøbsbehovene inden for den offentlige sektor.

Du får 8 kollegaer i det offentlige team, fordelt rundt om i landet. Din base vil være i Herlev eller Slagelse, hvor du vil have support fra vores interne salgsteam og øvrige værdikæde. Du kommer til at bruge ca. 4 dage om ugen ude hos vores kunder.

Lemvigh-Müller A/S
Account manager til Food- & Pharmaindustrien

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Hos Lemvigh-Müller søger vi en ambitiøs account manager, som er god til at skabe langvarige kunderelationer, og som brænder for at drive salget af strategiske og tekniske løsninger. Motiveres du af at have indflydelse på egen hverdag og få faglige udviklingsmuligheder, så er dette måske det helt rette job for dig.

En vigtig del af jobbet består i at afdække og balancere kundens individuelle behov, for dermed at kunne levere en skræddersyet løsning. Dette vil ske i tæt samarbejde med engagerede interne- og eksterne salgskollegaer, samt vores markedsorganisation. Du bliver en del af Industri Region Øst salgsteamet, og du får kontor i Herlev. Sammen med KAM-teamet er du med til at vedligeholde og videreudvikle samarbejdet med eksisterende og nye kunder inden for Food & Pharmaindustrien. Endvidere vil du få ansvaret for at drive dine egne hovedkunder – også inden for andre kommercielle kundesegmenter.

GML-HR A/SDynamisk Business Controller

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller A/S i Kolding

Er du vores nye forretningsorienterede sparringspartner, som brænder for at omsætte analyser til indsigt og handling?

Med base i Kolding vil du være den daglige og tætte sparringspartner og for vores markeds- og indkøbsorganisation og få rig mulighed for at sætte dit fingeraftryk på vores udvikling. Du bliver en del af det ambitiøse og dedikerede controller team på 6 personer, som dækker en samlet omsætning på ca. 7 mia. kr.

Som Business Controller for markeds- og indkøbsorganisationen vil du få en spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil arbejde både strategisk og operationelt.

Den daglige support vil bestå af analyser og rapporter på bl.a. leverandør profitabilitet, indkøbsbesparelser, opfølgning på leverandørbonus, support i forbindelse med årsforhandlinger med leverandører etc.

GML-HR A/S
Lemvigh-Müller A/S
Talstærk kontorelev til økonomiafdeling

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Er du talstærk og klar på talrige opgaver inden for økonomi? Så er du måske vores nye kontorelev, til vores økonomiafdeling. Du vil stifte bekendtskab med alle aspekter af økonomi. Det kræver, at du kan bevare overblikket, er struktureret og engageret i at lære og forstå de økonomiske processer, der finder sted i Lemvigh-Müller.

Tempoet i afdelingen er højt, til gengæld er dine kollegaer altid klar til at hjælpe og bakke dig op. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt, du bliver udfordret, og du får ansvar for dine egne opgaver.

Vi tilbyder en hverdag med tal i fokus, gode kollegaer og mulighed for selv at være med til at skabe og udbygge dine kompetencer gennem skoleophold og praktisk erfaring fra arbejdet i vores økonomiafdeling.

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Digitalt interesseret kontorelev til marketingsafdeling

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Interesserer du dig for digital udvikling, og er du en haj til det med sociale medier? Så er det dig, vi søger som ny elev i vores marketingsafdeling. Du vil blive en del af et stort marketingsteam der arbejder på at levere online kundeoplevelser i verdensklasse. Du får kendskab til forskellige dele af online markedsføring samt forskellige it- og marketingsredskaber.

Du behøver ikke at have praktisk erfaring med marketing, så længe du er motiveret til at lære og dygtiggøre dig. Når du føler dig klar, får du et stort ansvar for de opgaver, du kommer til at sidde med til daglig.

Vi tilbyder en hverdag i en stor marketingsafdeling hvor det er muligt at omdanne teoretisk viden til praktisk kunnen blandt gode og engagerede kollegaer.

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Serviceminded kontorelev til kundeserviceteam

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Har du et smil, der kan ses og høres selv gennem telefonen, og brænder du for at hjælpe? Så er du måske den nye elev, vi søger til vores kundeserviceteam. Du vil i en afvekslende hverdag få stor indsigt i mange administrative opgaver og it-programmer samt have direkte kontakt med vores mange forskellige kunder.

Du får ansvar for dine egne opgaver, men du er ikke på egen hånd. Du indgår i et team, der hjælper hinanden med at nå dagens opgaver. Så selvom tempoet er højt, får du opbakning og vejledning til at komme i mål.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er fokus verdensklasse servicering af vores kunder, gode kollegaer og mulighed for at udfolde dit servicemindede gen.

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til Salgsafdelingen - Randers

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til Salgsafdelingen - Aarhus

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til Salgsafdelingen - Skjern

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til Salgsafdelingen - Slagelse

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til Salgsafdelingen - Svendborg

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til Salgsafdelingen - Gladsaxe

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Lemvigh-Müller A/S