13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GML-HR A/S
Erfaren og kommerciel produktchef

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller

Motiveres du af pulsen i forhandlinger, der leder op til samhandelsaftaler? Vil du være en del af teamet af produktchefer med ansvar for teknologiområderne el, automatik, proces og mekanik? Vil du være en del af Lemvigh-Müllers succes?

Du bliver en del af vores markedsorganisation og et team, hvor du i samspil med dine kompetente kolleger får det strategiske ansvar for vores sortimentsudvikling og vækstplanerne for vores mærkevareleverandører. Du kommer til at arbejde sammen med vores salgsorganisation, excellence teams og go-to-market business partnere omkring vækstscenarier, et forstærket markedstryk og udvikling af vores kunder og markedsposition.

Du bliver en del af produktområdet "El, automation, proces og mekanik", og dine ansvarsområder bliver inden for automation, PLC, HMI, servo/motion og frekvensomformere, som understøtter vores salgsstrategier og vækstplaner mod maskin-, anlægsbyggere og slutbrugere.

GML-HR A/S
Lemvigh-Müller A/S
Serviceminded IT-supporter

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du være en del af IT Service Desk hos Danmarks største stål- og teknikgrossist? Og har du lyst til en hverdag i en central afdeling, hvor god stemning, sparring og hjælpsomhed er nøgleord?

Vi er ved at forstærke vores digitale ressourcer i IT-driftsafdelingen i Herlev. Vi er i alt 17 kolleger, og som en del af vores team, kan du se frem til at spille en central rolle i Danmarks førende stål- og teknikgrossist.

Vi søger en dedikeret IT-supporter til vores Service Desk i Herlev. Teamet består af 6 medarbejdere, som yder 1. og 2. linje-support til vores 1300 medarbejdere på tværs af landet, hvor størstedelen er ansat i Herlev, Kolding, Odense og Randers.

Lemvigh-Müller A/S
Frisk Opvasker / køkkenassistent til kantine i Kolding

Lemvigh-Müller A/S

Er der en opvasker gemt i dig? Og har du køkkenerfaring? Så har du her muligheden for at blive en del af et skønt køkkenteam, hvor humøret er højt.

Her bliver du en del af serviceafdelingen hos Lemvigh-Müller, hvor du indgår i et køkkenteam bestående af 3 engagerede kolleger. Sammen sørger vi for frokost og aftensmad til ca. 200 medarbejdere, og din arbejdstid på 28 timer vil være kl. 11.30-18.30 mandag til torsdag.

Dine daglige opgaver vil bl.a. inkludere:

 • Opvask fra frokosten og den daglige produktion
 • Tilberedning og opvarmning af aftensmaden til aftenholdet ca. 50 personer
 • Rengøring af opvasken og kaffebaren
Lemvigh-Müller A/S
Intern sælger VVS

Lemvigh-Müller A/S, Svendborg

Har du et godt salgsgen og har du en god forståelse for kundernes behov? Sikrer du at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Betjening og rådgivning af kunder på telefon og mail
 • Tilbudsgenerering samt tilbudsopfølgning
 • Ordrebehandling – herunder hjemtagelse af kundespecifikke varer
Lemvigh-Müller A/S
Assistent til Stamdata

Lemvigh-Müller A/S, Kolding eller Herlev

Vi søger en dygtig teamplayer, der vil bidrage til at optimere vores datakvalitet og datavedligehold i en tidsbegrænset stilling på 12 måneder.

Du kommer til at arbejde med et bredt spektrum af stamdatarelaterede opgaver, herunder ind- og udlæsning af data samt opdatering og validering af priser, varedata mv. Du har mulighed for at arbejde på et af vores hovedkontorer, i enten Kolding eller Herlev, samt mulighed for hjemmearbejde der aftales med nærmeste leder.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Håndtere stamdata, herunder ind- og udlæsning af elektroniske datafiler i forbindelse med vedligeholdelse, opdateringer, validering af data
 • Varetage stamdatarelaterede opgaver, som er afledte af tværorganisatoriske projekter
 • Håndtere prissætning af varer, ændring af rabatter mv.
Lemvigh-Müller A/S
Multimedia Content Specialist

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Til vores marketingafdeling søger vi en stærk multimedia content specialist med arbejdssted på vores hovedkontor i Herlev. Stillingen er placeret i en af vores største kommercielle forretningsenheder, som driver nogle af de store strategiske projekter. Du bliver dermed en drivende kraft af Lemvigh-Müllers overordnede strategi og et vigtigt bindeled i organisationen.

Konkret får du ansvaret for at udvikle video- og fotomateriale som en del af vores kommercielle contentproduktion. Du får ansvar for opgaverne fra præ- til postproduktion, og du står for at sikre, at den endelige leverance understøtter designstrategien.

Derudover har du ansvaret for visuel storytelling og budskabsvinkling, der både sætter scenen for brand awarenes, kampagner og produktkategorier. Dvs. at du også har ansvar for videokonceptualisering, story boarding, animation og ikke mindst SoMe content.

Lemvigh-Müller A/S
Graphic Design Specialist

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Til vores marketingsafdeling søger vi en stærk graphic design specialist med arbejdssted på vores hovedkontor i Herlev. Stillingen er placeret i en af vores største kommercielle forretningsenheder, som driver nogle af de store strategiske projekter. Du bliver dermed en vigtig del af teamet og ikke mindst en faktor i Lemvigh-Müllers overordnede strategi. Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om at vedblive at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition.

Konkret skal du være med til at sikre konsistente on-brand kundeoplevelser, som understøtter de eksisterende guidelines samt have overblik over dokumentation af baggrundsmateriale og produktionsskabeloner. Dit hovedfokus vil være på pos-emballagedesign til vores Privat Label/Own Brand-område.

Lemvigh-Müller A/S
Kok til kantine i Randers

Lemvigh-Müller A/S

Er du fuld af madglæde og elsker at indgå i et fagligt team, der går lige så meget op i mad og arbejdsglæde som dig? Så har du her muligheden for at blive en del af et køkkenteam, hvor humøret er højt og udviklingspotentialet stort.

Her bliver du en del af serviceafdelingen hos Lemvigh-Müller, hvor du indgår i et køkkenteam bestående af 3 engagerede kolleger. Sammen sørger vi for frokost til ca. 80 medarbejdere samt aftensmad til ca. 25 lagermedarbejdere. Der er tale om en 37 timers stilling, med en arbejdstid, der ligger mandag til torsdag mellem 6.00-18.30 og fredag mellem 6.00-17.30.

Hos os får du mulighed for at udfolde dine kreative evner. Vi sætter en ære i at bruge lækre råvarer – og udnytte dem, så vi mindsker madspild. Vi tilstræber at lave maden fra bunden. Derfor bruger du også en del af din tid i hverdagen på planlægning af menuer og indkøb.

Lemvigh-Müller A/S
Sustainability Specialist

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Kolding

Lemvigh-Müller er på en rejse mod en mere bæredygtig fremtid. Det ligger dybt i vores DNA at tage samfundsansvar, og vi har en ambition om at sikre, at vi belaster miljøet og klimaet mindst muligt med vores aktiviteter. Vi har brug for flere ’rejseguides’ og søger dig, som kan hjælpe med at tage Lemvigh-Müller til næste niveau i forhold til bæredygtighed og dels understøtte vores faktabaserede tilgang til bæredygtighed, dels hjælpe vores kunder med at dokumentere deres bæredygtighed.

Som vores sustainability specialist får du ansvaret for at sikre data og dokumentation for Lemvigh-Müller´s bæredygtighedsarbejde herunder CO2 udledning på produkter, emballage og distribution til vores kunder.

Konkret arbejder du med:

 • Dataindsamling og CO2--beregninger tilpasset GHG-protokollen
 • Kundespecifikke henvendelser og analyser inden for bæredygtighed, miljø og klima
JKSArbejdende formand søges til produktionen hos Lemvigh-Müller i Køge

JKS søger for Lemvigh-Müller A/S

Trives du i en udadvendt og synlig rolle, hvor du sikrer at produktionen er kørende og hvor du er med på gulvet i produktionen? Er du vant til at håndtere hurtige leverancer og koordinere produktionen derefter? Så er det dig vi søger.

Du bliver af en del af en spændende virksomhed med et fagligt ambitiøst miljø, kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement, fokus på at skabe vækst og udvikling og give kunderne en oplevelse af høj kvalitet og leveringssikkerhed. Som medarbejdende Formand vil du få en central rolle i virksomhedens produktion og du skal koordinere mandskabet på pladsen samt effektuere de planlagte kundeordrer.

Med reference til produktionschefen får du ansvaret for følgende nøgleopgaver:

  Ansvarlig ift. at sikkerheden overholdes
 • Sikre drift og vedligehold af produktionens forskellige ordrer
 • Hands on opgaver i driften
Lemvigh-Müller A/S
Intern sælger

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Har du et godt salgsgen og har du en god forståelse for kundernes behov? Sikrer du at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition. Vi søger en ny kollega til vores interne industri salgsteam i Region Syd med arbejdsplads i Kolding. Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers store og små industrikunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Curia
Product Manager - værktøj og tekniske artikler

Curia søger for Lemvigh-Müller A/S i Kolding

Kan du bringe dit kunde- og markedskendskab i spil for at skabe markedets stærkeste strategi inden for komponenter og løsninger til industrien, det offentlige og installatører?

Værktøj og tekniske artikler er et af virksomhedens vækstområder og dermed er der et stort potentiale, som du står i spidsen for at indfri. I tæt samarbejde med salgsorganisationen fokuserer du på vækstscenarier, et forstærket markedstryk og udvikling af kunder og markedsposition.

Som Product Manager fastlægger du leverandørstrategi, produktsortiment og politikker for produktporteføljen, hvor du varetager:

 • Udarbejdelse af business planer og implementering af handlingsplaner for indsats
 • Leverandørforhandlinger
 • Omsætnings- og avanceopfølgning
GML-HR A/S
Ambitiøs JAVA-udvikler med lyst til at arbejde med markedsledende systemer

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller A/S i Herlev

Lemvigh-Müller søger en skarp, top of the line JAVA-udvikler med e-commerce erfaring til markedsledende udviklerteam i Herlev.

Du bliver en central del af en stor og professionel IT organisation på over 50 dedikerede medarbejdere. Din rolle bliver at hjælpe med implementering af en ny commerce platform, da Lemvigh-Müller overgår fra .NET baseret commerce platform til en Java-baseret SAP Commerce Cloud platform.

Der er meget få i Danmark, der har den nødvendige erfaring med den komplekse backend i SAP CC. Det betyder, at stillingen bliver et kæmpe aktiv og et meget attraktivt punkt på dit CV.

GML-HR A/S