2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Synoptik A/SKunderådgiver til Synoptiks kundeteam

Synoptik A/S, Herlev

Hos Synoptik brænder vi hver dag for at gøre en synlig forskel over for vores nye og eksisterende kunder. Vi lever for det øjeblik, hvor alting falder på plads, og vi ved, at vi har gjort en synlig forskel.

Til vores kundeserviceteam søger vi netop nu en kollega, der brænder for at skabe værdi for hver eneste kunde. Dit primære ansvarsområde bliver at håndtere opkald til kunder, der går i tanker om at opsige deres abonnement på kontaktlinser, har spørgsmål til webordrer eller leveringstider, eller som henvender sig via vores SoMe-kanaler.

Alle kunder skal mødes med en oprigtig interesse for at forstå kundens behov eller udfordring og naturligvis også med lysten, drivet og motivationen for at skabe værdi for kunden og Synoptik i den givne situation.

Synoptik A/SSolaris by Synoptik, studiejob i Lyngby

Synoptik A/S

Interesserer du dig for mode, trends, styling og salg? Motiveres du af at give kunder en excellent kundeoplevelse og brænder du for at finde den perfekte løsning?

Solaris by Synoptik er et nyskabende solbrillekoncept, som giver alle en forbedret oplevelse når de køber solbriller. I butikken bliver du ambassadør for Solaris by Synoptik og dermed ansvarlig for at give en inspirerende og excellent oplevelse når vores kunder skal finde de helt rigtige solbriller tilpasset deres stil, præferencer og behov. Du vil modtage oplæring som sammen med din personlighed, passion og engagement vil gøre en positiv forskel - både overfor vores kunder og overfor resten af teamet i butikken.

Hos os er omgangstonen uformel og vores adfærd er præget af vores fælles værdier som er vindermentalitet, imødekommenhed, handlekraft og troværdighed.