7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Spar Nord Bank A/S

Spar Nord Randers søger privatrådgiver

En af vores dygtige rådgivere har valgt at gå på pension, og derfor søger vi hendes afløser til vores privatkundeafdeling. I Spar Nord Randers får du 22 skønne kolleger, der er fordelt på rådgivere i privat og erhverv, et kundemedarbejderteam og en række specialister med en god diversitet af profiler, køn og erfaring. Vi brænder for at gøre en forskel for kunderne og skabe gode forretninger, men vi har også et stort fokus på det gode sociale sammenhold i afdelingen.

Du vil fra start få tildelt en spændende kundeportefølje, der ønsker rådgivning inden for bolig, pension og investering. Alt efter din erfaring, vil vi støtte op med relevant uddannelse og god oplæring i afdeling.

Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/S

Assisterende rådgiver til Spar Nord Herning – hele byens bank

Vi er på jagt efter den helt rigtige assisterende rådgiver. som har styr på de bankfaglige kompetencer, har certificeringerne på plads og brænder mere for det administrative, end for kundemøderne. De primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Arbejde tæt sammen med privatrådgiverne og sammen sikre en høj kvalitet i de interne bevillingsprocesser inkl. efterkontrol.
  • Løse diverse administrative kreditsager for rådgiverne i afdelingen.

Vi tilbyder stor frihed til at tage et personligt ansvar og træffe selvstændige beslutninger i hverdagen samt faglig og personlig kompetenceudvikling som matcher din profil og behovet i jobbet.

Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/S

Privatrådgiver til Spar Nord Herning – hele byens bank

Herning

Hos Spar Nord Herning går det stærkt, og derfor har vi brug for endnu en på holdet i privat.

Da Spar Nord Herning har stor kundetilgang, har vi mulighed for at samle det meste af en hel portefølje til dig fyldt spændende, alsidig og mange muligheder bl.a. inden for bolig, pension og investering.

Vi tilbyder stor frihed til at tage et personligt ansvar og træffe selvstændige beslutninger i hverdagen.

Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/S

Afdelingsdirektør til Spar Nord - Nørresundby Erhverv

Sammen med vores dygtige rådgivere vil du bidrage til fortsat indfrielse af bankens strategi og sikre både kunder og kolleger de allerbedste rammer og vilkår. Du er drevet af at skabe udvikling og resultater gennem andre og går forrest med de gode eksempler.

Som afdelingsdirektør i Spar Nord får du det ledelsesmæssige ansvar for at udvikle, inspirere og motivere medarbejderne til både at tiltrække nye kunder og selvfølgelig servicere de mange gode kunder vi har.

Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/S

Spar Nord Back Office søger specialist til tidsbegrænset stilling

Aalborg

Afdelingen har det overordnede ansvar for at supportere og kontrollere bankens Handelsafdeling. Vi mangler en, der har der har lyst til at supportere os i en tidsbegrænset periode på 9 måneder.

Teamet løser en bred pallette af opgaver, herunder afvikling af værdipapirhandel, udbyttebetalinger, håndtering af udbytteskat og en lang række andre opgaver. Faste driftsopgaver vil fylde det meste af din hverdag,

Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/S

Spar Nord søger Graduate

Aalborg

Nærmer du dig afslutningen på din kandidatuddannelse og drømmer du om at komme ud i erhvervslivet og afprøve dig selv?

Hvis ja, så har vi en unik karrieremulighed til dig. Som Graduate i Spar Nord, får du et professionelt og velstruktureret karriereprogram samt et stærkt socialt fællesskab i ryggen.

Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/S

Privatrådgiver til Spar Nord Lillebælt

Fredericia

Har du lyst til at arbejde i Danmarks femtestørste bank, der bygger på en unik forretningsmodel, der tager afsæt i en stærk, lokal tilstedeværelse og handlekraft?

Spar Nord er nemlig hele områdets bank. Det betyder, at vi engagerer os i det lokalsamfund, vi er en del af. Og når det går godt i byen, giver vi igen til forenings- og kulturlivet via lokale sponsorater og donationer fra Spar Nord Fonden. Det, synes vi, giver god mening.

Spar Nord Bank A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV