5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Spar Nord Bank A/S

Citizen developer for governance platformen HOPEX i Spar Nord Bank

Aalborg

Vi søger en udvikler, som har mod på at udvikle løsninger på HOPEX Platformen i samarbejde med fagkonsulenter.

Du interesserer dig for forretningsarkitektur og har en forståelse for struktur, modellering og relationer. Du kan programmere, og du forstår at lytte og omsætte forretningsmæssige behov til digitale løsninger.

Vi tilbyder et hold af kolleger, hvor trivsel er i højsædet, og hvor du får stor indflydelse på at tegne afdelingen og din egen hverdag.

Spar Nord Bank A/S
Gem
Spar Nord Bank A/S

Erhvervsrådgiver

Skive

Vi søger en fagligt kompetent og relationsorienteret erhvervsrådgiver, der, sammen med vores øvrige rådgivere, skal skabe synlighed, gode kundeoplevelser og medvirke til at vækste forretningen.

Vi er klar til at skrue stillingen sammen, så den matcher dine ønsker bedst muligt. Det kan være i forhold til porteføljestørrelse, kundesegmenter og også om du brænder for rent erhverv eller med totalrådgivning.

Spar Nord Bank A/S
Gem
Spar Nord Bank A/S

Assisterende erhvervsrådgiver

Skive og/eller Nykøbing M

Vi søger en assisterende rådgiver, der vil støtte vores stærke hold af erhvervsrådgivere med bl.a. at sikre høj kvalitet i dokumenter, beregninger og indstillinger samt effektivitet i kundesager.

Som vores nye kollega får du

  • Store frihedsgrader til at tage personligt ansvar og træffe selvstændige beslutninger i hverdagen
  • Faglig og personlig kompetenceudvikling, der matcher din profil og behovet i jobbet
Spar Nord Bank A/S
Gem
Spar Nord Bank A/S

Servicespecialist til Spar Nord Kundeservice

Aalborg

Sætter du ære i at hjælpe andre? Er du god til at lytte og tale med kunder? Og påskønner du en arbejdsplads i rivende udvikling?

Du vil som Servicespecialist skulle hjælpe kunderne via telefonen, og derfor er det vigtigt, at du elsker at tale i telefon – ligesom det også er en selvfølge, at du er service- og løsningsorienteret, hver gang du er i dialog med kunderne.

Spar Nord Bank A/S
Gem
Spar Nord Bank A/S

Totalrådgiver til Spar Nord Aarhus

Aarhus C

Vi tror på lokal vækst – og har brug for en ekstra på holdet! Er du klar?

Spar Nord Aarhus er i positiv vækst, og derfor søger vi en udadvendt totalrådgiver, der stortrives med at etablere stærke kunderelationer og dermed bidrager til fortsat positiv kundetilgang.

Som totalrådgiver rådgiver du bankens erhvervskunder og ejerledere. Din opgave består i at yde en 360 graders kvalitets rådgivning, hvor du bygger bro mellem kundens erhvervs- og privatøkonomi.

Spar Nord Bank A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV