8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
POWER A/S
Servicemedarbejder

POWER A/S, Ringsted

Har du et medfødt talent for kundeservice, og tør du udfordre dit talent og blive endnu bedre? Så er du måske vores nye servicemedarbejder. Hos POWER i Ringsted bliver du specialist i support og kundehåndtering i en stilling med gode karrieremuligheder.

Jobindex A/S

Du bliver en del af et engageret serviceteam i vores varehus. I hverdagen bliver du typisk kontaktet af kunder, der har udfordringer med eller spørgsmål om vores produkter. Det kan både være spørgsmål om anvendelse, fejl i produktet eller reklamation. Her vejleder du og vurderer, hvordan du hjælper kunden bedst muligt. Dine opgaver inkluderer også:

  • kontakt med vores værksted ift. reparation af produkter
  • registrering af reklamationssager i vores systemer
  • ansvar for varemodtagelse fra centrallageret
POWER A/S
POWER A/S
Ansvarlig for Kasse og Click&Collect til POWER i Esbjerg

POWER A/S

Som kassemedarbejder bliver du en del af et sammentømret hold af serviceeksperter, der til dagligt bemander kassen og yder en professionel service til vores mange kunder. Allerede fra første dag vil du opleve, at du arbejder i et af Danmarks bedste varehuse.

Jobindex A/S

Det er sjældent, at en kassemedarbejder får så meget ansvar og indflydelse som her. Samtidig har vi et helt fantastisk sammenhold kollegerne imellem. Og der er altid en venskabelig konkurrence om at yde den bedste service. Det gør, at jeg er stolt over at kalde det mit varehus,” siger kassemedarbejder Nicoline Christensen.

POWER A/S
POWER A/S
Timelønnet sælger til POWER i Herlev

POWER A/S

Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos POWER i Herlev får du både grundig oplæring og fantastiske udviklingsmuligheder.

Jobindex A/S

Som sælger spiller du en hovedrolle i kundens oplevelse. Vi går op i, at kunden går fra butikken med en god følelse – og med den rigtige løsning. Derfor får du masser af frihed til at kunne løse hver enkelt kundes problem på den helt rigtige måde,” fortæller sælger Patrick Ask.

POWER A/S
POWER A/S
Bliv Service Agent i vores successfulde omnichannel team

POWER A/S, Glostrup

Nu har du chancen for at blive en del af Danmarks måske hurtigstvoksende omnichannel-virksomhed og samtidig få et grundigt indblik i driften af en succesfuld e-commerce-forretning. Der er nemlig smæk på, når man ekspederer over 700.000 ordrer om året, og derfor søger POWER tre service agents, som skal være med til at sikre, at alle ordrer går gnidningsfrit igennem.

Jobindex A/S

Dine arbejdsopgaver

  • Sammen med resten af omnichannel-teamet er det bl.a. din opgave at holde øje med alle ordrer fra vores butikker og websites og sikre, at de forløber som forventet til vores kunders store tilfredshed.
  • Dit arbejde er driftsbetonet og består hovedsageligt af tidskritiske rutineopgaver såsom: betalingsudfordringer, svindelforebyggelse og systemfejl
  • Du vil også supportere og servicere dine kollegaer i vores kundecenter samt vores POWER-rangers på salgsgulvet.
POWER A/S
POWER A/S
Er du vores nye online sælger?

POWER A/S

Vores kunder er vilde med at handle på nettet. Derfor har vi brug for dig som vores nye elektroniksælger via vores salgschat, som er vores nye store satsning.

Jobindex A/S

Du skal kunne lide kunder og salg
Du skal altså være drevet af mål – og kunne lide at fejre dem med os. Det går stærkt hos Power, og vi er ivrige efter at prøve nye ting af. Derfor er det bestemt en fordel, hvis du hurtigt kan ændre kurs og er sulten efter at teste nye idéer og muligheder af.

Stillingen er fuldtid, og din arbejdsplads bliver i et af vores varehuse, så du er tæt på produkterne samt vores kollegaer.

POWER A/S
POWER A/S
Kundeservicemedarbejder på 12-30 timer i Glostrup

POWER A/S

Vi har vokseværk - og med den vokser også vores måske vigtigste afdeling, nemlig kundeservice. Går du derfor med en drøm om at tage flere skridt i en voksende organisation, skal du blot turde gå forrest, være effektiv og skabe vandvittigt gode oplevelser for vores kunder.

Jobindex A/S

Som kundeservicemedarbejder bliver du en del af en lille, men ret social afdeling, hvor vi ofte fortsætter sammen efter arbejdstid – simpelthen fordi det også gør arbejdet sjovere.

Du skal naturligvis være udadvendt og have en positiv tone i telefonen, men det er helt afgørende, at vores kunder føler, der bliver taget godt hånd om deres udfordringer, og at de bliver fulgt helt til dørs.

POWER A/S
POWER A/S
Kundeservicemedarbejder og karrieremuligheder på fuldtid i Glostrup

POWER A/S

Hele Danmarks elektronikkæde har vokseværk, og med den vokser også vores måske vigtigste afdeling — nemlig kundeservice.

Jobindex A/S

Så går du med en drøm om at tage flere skridt i en voksende organisation i kundeservice, så skal du blot forberede dig på, at du skal turde gå forrest, være effektiv og skabe vanvittigt gode oplevelser for vores kunder.

Du bliver en del af et af vores tre kundeservice-teams, hvor din opgave i første omgang bliver primært at håndtere henvendelser på telefon — og senere chat og mail som et led af din udvikling.

POWER A/S