2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
CB Svendsen A/STeknisk Key-account manager med PTA-erfaring til elektronikvirksomhed

CB Svendsen A/S, Værløse

CB SVENDSEN A/S søger en teknisk key-account manager, der brænder for at arbejde med projektledelse og have kundekontakt.

Du vil indgå i et team bestående af projektledere, indkøbere og produktionsmedarbejdere som du samme med skal sikre gennemførelsen af dine kunders produktioner. Opgaverne vil bestå i projektledelse af produktionsopgaver med større volumen. Du vil være bindeleddet mellem virksomheden og kunden og sikre at ordre ekspederes og vare leveres til tiden og til aftalt pris.

Du vil have det overordnet ansvar for gennemløbet af produkterne og sikre det produktionstekniske aspekt. Du vil være i tæt kontakt med produktionen både i Danmark og i udlandet og løbende skulle besøge produktionsstederne for indkøring af nye produkter og processer. Derudover sikre overholdelse af eksisterende processer og produkternes kvalitet på igangværende produktioner.

CB Svendsen A/SLeder med fokus på indkøb og lager, samt produktionsplanlægning inden for elektronikbranchen

CB Svendsen A/S, Værløse

CB SVENDSEN A/S, som er en førende virksomhed inden for udvikling og produktion af elektronik, søger en person til at varetage indkøb og lager samt produktionsplanlægning og koordinering.

Som leder vil du skulle koordinere, motivere og udvikle de ansatte inden for de tilhørende afdelinger. Du kommer til at samarbejde tæt med projektlederne med planlægning af de individuelle produktioner både i Danmark og udlandet.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor du vil komme til at samarbejde med et dynamisk team af udviklings- og produktionsmedarbejdere i et uformelt miljø.