3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energi Danmark A/S

Credit Controller

Aarhus N

Du har blik for detaljen, når du løbende vurderer Energi Danmark’s kunder og på en sund og kritisk måde kigger på eventuelle risici forbundet med de samarbejder, der indgås.

Du bliver en del af et mindre team, men bærer et stort ansvar, når du kreditvurderer Energi Danmark’s kunder og aktiviteter.

Du vil hurtigt føle dig velkommen, da dine kolleger lægger stor værdi i et socialt fællesskab og intern sparring, der gør at du hurtigt bliver sat ind i området og får luft under vingerne.

Energi Danmark A/S
Energi Danmark A/S

HR Partner

Aarhus N

Som et centralt led i udviklingen af Energi Danmark, styrker vi nu vores People team med en HR Partner, der får reference til Head of People. Du bliver derfor en del af et People team i udvikling, og du får et stort ansvar for opbygningen og udviklingen af dit arbejdsområde.

I rollen skal du levere proaktiv og værdiskabende support til vores ledere samtidig med, at du skal implementere best-practice og sikre overholdelse af vores procedurer og dokumenterede politikker.

Energi Danmark A/S
Energi Danmark A/S

Financial Controller

Aarhus N

Har du stærke analytiske evner, en detaljeorienteret tilgang til opgaverne og stor interesse for rapportering? Kan du se dig bidrage til den grønne omstilling og blive en del af en vækstende international energikoncern med højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø?

Du bliver en del af et sammentømret og dedikeret Reporting-team, som har ansvaret for bl.a. regnskabsaflæggelse, budgetter, indberetninger for Energi Danmark-koncernen, herunder for vores datterselskaber i Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Energi Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV