5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Carglass®

Bilrudetekniker, Aarhus

Se video om Carglass® som arbejdsplads

Carglass søger bilrudetekniker med flair for teknik og god service.

Stillingen kræver ikke en speciel uddannelse eller mekanikererfaring. Alle vores bilrudeteknikere får en grundig oplæring efter et fast program. Derefter er du udlært i at udskifte og reparere bilruder efter Carglass’ høje standarder.

Du kunne måske blive den næste vinder af Best of Belron, vores verdensmesterskab for bilrudeteknikere, som finder sted hvert andet år.

Carglass®
Gem
Carglass®

Bilrudetekniker

Silkeborg

Se video om Carglass® som arbejdsplads Har du flair for teknik og kan yde god service? Så bliv specialist indenfor udskiftning og reparation af bilruder.

Stillingen kræver ikke en speciel uddannelse eller mekanikererfaring. Alle vores bilrudeteknikere får en grundig oplæring efter et fast program. Derefter er du udlært i at udskifte og reparere bilruder efter vores høje standarder.

Carglass®
Gem
Carglass®

Bilrudetekniker samt lokationsansvarlig i Holbæk

Holbæk

Se video om Carglass® som arbejdsplads

Carglass søger en engageret og proaktiv bilrudetekniker, der også vil fungere som lokationsansvarlig til vores team i Holbæk.

Som bilrudetekniker er du interesseret i teknik og biler.

Som lokationsansvarlig vil du være en nøgleperson for den daglige drift for lokationen.

Du vil være med til at sikre, at ruder og tilbehør er tilgængelige for vores teknikere og bidrage til en fremragende kundeoplevelse på vores værksted.

Carglass®
Gem
Carglass®

Lokationsansvarlig

Hillerød

Du vil være en nøgleperson for den daglige drift for lokationen. Du vil være med til at sikre, at ruder og tilbehør er tilgængelige for vores teknikere og bidrage til en fremragende kundeoplevelse på vores værksted.

Se video om Carglass® som arbejdspladsDu skal bl.a.:

  • Være ansvarlig for varemodtagelse og retur af gods samt at sikre varetilgængelighed for lokationens teknikere
  • Sørge for at lokationen er præsentabel
  • Ombooking ved eventuelt sygefravær og være løsningsorienteret omkring dette
Carglass®
Gem
Carglass®

Bilrudetekniker Storkøbenhavn

Carglass er Danmarks førende specialist indenfor udskiftning og reparation af bilruder.Vi er en del af Belron-koncernen, som er verdens største internationale bilrudespecialist i over 34 lande og med mere end 39.000 medarbejdere.

Se video om Carglass® som arbejdsplads

Alle vores bilrudeteknikere får en grundig oplæring efter et fast program. Derefter er du udlært i at udskifte og reparere bilruder efter Carglass’ høje standarder.Det betyder, at du både formår at yde bilrude- og kundeservice i topklasse.

Vi går op i, at vores kunder får en helhedsoplevelse, lige fra de møder din kollega Callcenteret til de møder dig, vores dygtige og kompetente bilrudetekniker.

Carglass®

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV