3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rambøll
Konsulent til affald og cirkulær økonomi

Rambøll, Aarhus, Vejle eller København

Er du lige så tosset med ressourcer, affald og cirkulær økonomi, som vi er? Har du nogle års erfaring inden for området, uanset om det er fra en kommune, en styrelse, et konsulentfirma eller en privat virksomhed? Og føler du at det er tid til at sætte skub i karrieren og prøve dine kræfter af et nyt sted eller bare tid til at lære noget nyt?

Rambøll

Hvis ja, så kom og bring din viden i spil, når vi hjælper vores kunder med at udvikle det danske affaldssystem og skubber den cirkulære økonomi fra store tanker bag skrivebordet til virkelighed på fabriksgulvet. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du er nysgerrig, har høje ambitioner for dine faglige leverancer og et grønt hjerte.

Rambøll
Rambøll
Erfaren specialist til CE-mærkning og maskinsikkerhed

Rambøll, København

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid?

Rambøll Som vores nye CE-mærkningsspecialist vil du indgå i vores CE-team som specialist i maskinsikkerhed og CE-mærkning, og du vil komme til at arbejde sammen med erfarne kolleger fra både egen og andre faggrupper på tværs af Rambølls divisioner og afdelinger i et fagligt inspirerende miljø, hvor projekterne dækker bredt indenfor rådgivning relateret til CE-mærkning og maskinsikkerhed.

Som CE-mærkningsspecialist hos Rambøll kommer du til at deltage i mange spændende nationale samt i mindre grad internationale projekter, hvor du bidrager med din erfaring for risikovurdering af maskinanlæg iht. Maskindirektivet (og andre nært beslægtede direktiver som ATEX, PED, LVD, EMC mv).

Rambøll
Rambøll
Junior og senior konsulenter til miljøvurdering i Aarhus eller Aalborg

Rambøll

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? RambøllVi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger.

Som en af vores nye medarbejdere inden for planlægning og miljøvurdering, bliver du en del af Rambølls danske enhed for miljøvurdering med ca. 40 medarbejdere, hvoraf de 15 hører hjemme i vores afdeling Miljøvurdering Vest, som har ansatte i Aarhus, Aalborg og Vejle.

Dit arbejdssted vil blive Aarhus eller Aalborg, men du kommer til at samarbejde tæt med kollegaer i både det jyske og i København, som alle har stor erfaring med miljøvurdering.

Rambøll