7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Gem
Vestforbrænding

Nysgerrig og løsningsorienteret Datakonsulent

Glostrup

Har du interesse i at arbejde med at tilgængeliggøre data, support & drift samt troubleshooting i forskellige forretningssystemer – så er her jobbet for dig!

Du vil komme til at arbejde bredt med håndtering af data. Dette indebærer bl.a. udarbejdelse af Power BI rapporter og opsætning af data. Derudover skal du medvirke til at understøtte vores interne forretningssystem ”KURS”, der er bygget på Microsoft CRM.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med at:

  • tilgængeliggøre data
  • udarbejde rapporter
  • automatisere af arbejdsprocesser
Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Tilsynsførende byggeledere - Banker dit hjerte for den grønne omstilling, ligesom vores?

Glostrup

Konverteringen fra og olie- og gasfyr til grøn fjernvarme er i fuld gang! Vi er derfor på udkig efter dig, der ønsker at være byggeleder i anlægsbranchen og være med til at sikre, at vores kommende kunder får en god kundeoplevelse.

Du kommer som byggeleder til at; koordinere forestående arbejder sammen med projektlederen, afholde byggemøder med entreprenørerne, varetage tilsynsopgaven på sektionens mange fjernvarmeprojekter og generelt sikre at fjernvarmekunderne får en god oplevelse, fra vi går i jorden, til vi har idriftsat deres fjernvarmeunit og reetableret på deres matrikel.

Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Projektleder – Banker dit hjerte for den grønne omstilling, ligesom vores?

Glostrup

Konverteringen fra og olie- og naturgasfyr til grøn fjernvarme er i fuld gang. Vi er derfor på udkig efter dig, der ønsker at være projektleder og som vil være med til at sikre fremtidens varmeforsyning til Vestforbrændings mange nye fjernvarmekunder.

Konkret skal du lede både store og mindre infrastrukturprojekter, hvor der etableres fjernvarmerør i jorden, kunderne får installeret en fjernvarmeunit og deres gamle naturgas- eller oliefyr bortskaffes. Du sørger i denne forbindelse for fremdriften i dine projekter, forholder dig kritisk til tidsplanerne og holder hånd om projektøkonomien.

Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Idriftsættelseskoordinator/Tekniker - tekniske anlæg til fjernvarmenettet

Glostrup

Idriftsættelseskoordinatoren/Teknikeren bliver en del af sektionen ”Idriftsættelse af varmeplan 2030”.

Din primære opgave bliver at deltage i løsning og gennemførelse af nye tekniske installationer, der er tilknyttet fjernvarmen på Vestforbrænding.

Du bliver bindeled mellem projektafdelingen og driften på nye installationer, så det sikres at drift indtænkes i anlægsfasen og at driftsorganisationen er rustet til at modtage de nye anlæg af både net og energiproduktion.

Dine primære opgaver bliver:

  • Faglig sparring for projekterne
  • Bistand til kvalitetssikring, herunder stikprøvebaseret tilsyn
  • Teknisk bistand til beslutninger med fokus på levertidsøkonomi
    Vestforbrænding
    Gem
    Vestforbrænding

    Specialist til areal- og myndighedsarbejde til fjernvarmeprojekter

    Glostrup

    Vil du sætte dine færdigheder i spil og bidrage til udrulningen af grøn fjernvarme på Danmarks største fjernvarmeprojekt?

    Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. blive:

    • Indsamle grundlag til brug for areal og myndighedsprocesser og medvirke til at udarbejde løsningsforslag, som støtter op om projekternes målsætninger og som lever op til gældende regler.
    • Sikre overblik over areal- og myndighedssager på tværs af organisationen.

    På Vestforbrænding tilstræber vi en 37 timers arbejdsuge med stor fleksibilitet.

    Vestforbrænding
    Gem
    Vestforbrænding

    Forretningsudvikler med fokus på genbrug og cirkulær økonomi

    Glostrup

    Genbrug forlænger levetiden for produkter og reducerer klima- og miljøbelastningen fra vores forbrug. Vil du bruge dine evner som forretningsudvikler til at gøre en forskel i den grønne omstilling?

    Det primære formål med stillingen er at bidrage til håndteringen af den stigende mængde tiltag, der skal til for at nå vores strategiske målsætning om 30.000 tons til genbrug i 2030. Mere konkret så vil du blive tilknyttet de mange aktiviteter relateret til at videreudvikle et spændende projekt, vi arbejder med på vores centrale lager/omlastningssted til genbrugsemner i Ishøj.

    Vestforbrænding
    Gem
    Vestforbrænding

    CRM Manager

    Glostrup

    Kan du understøtte vores CX-strategi til glæde for kunder og den grønne omstilling, så er det dig, vi leder efter!

    Opgaverne for den kommende CRM-Manager tager udgangspunkt i en ambitiøs og allerede vedtaget fjernvarmestrategi, samt en veldefineret kunderejse. Det bliver bl.a. en af CRM-Managerens opgaver at sikre sammenhængen og kommunikationen mellem udrulningen af fjernvarmestrategien, kunderne og øvrige forretningsområder i Vestforbrænding.

    Vestforbrænding

    Har du et Jobindex CV?

    Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

    Opret CV