11 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

11 jobannoncer

Gem
Vestforbrænding

Project Excellence Lead

Glostrup

Din opgave bliver at videreudvikle vores projektledelsesmodel og eksisterende projekt- og porteføljeværktøjer, samt at sikre udbredelsen af vores projektledelsesmodel på tværs af organisationen, projekter og projekttyper.

Du bliver del af området Grøn Varmeforsyning, hvor PMO’et og projektafdelingen for hele Vestforbrænding er organiseret. Området arbejder tæt sammen med resten af Vestforbrænding om at realisere CO2-neutral energiforsyning og 39.000 nye fjernvarmekunder frem mod 2030 samt sikre optimal drift af forbrændingsanlægget.

Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Programledere til udrulning af grøn fjernvarme

Glostrup

Vi søger en programleder, som er motiveret for at varetage det overordnede ansvar for programmer, indeholdende en større portefølje af fjernvarmeprojekter.

Du får til opgave at lede og afrapportere fremdrift, kvalitet og økonomi for dit program samt tage selvstændigt ansvar for opfølgning på de individuelle delprojekter. Programlederen afstemmer således med sektionslederen, samtidigt med at der samarbejdes tæt med de enkelte projektledere i programmet, øvrige interessenter og de andre programledere.

Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Kundekonsulent med teknisk flair til salg og rådgivning om grøn fjernvarme

Glostrup

Vil du være en del af Danmarks største fjernvarmeprojekt? Er du 100-metermester i god service og bliver du motiveret af være med til at markedsføre og sælge et produkt, som kræver teknisk indsigt?

Vi søger to kundekonsulenter, der sammen med kollegerne i afdelingen kommer til at spille en central rolle i projektet. Du bliver en del af et fagligt fællesskab, der arbejder på at udvide vores fjernvarmenet til nye kunder.

Dine primære opgaver inkluderer opsøgende salg, tilbudsgivning og koordinering med interne afdelinger. Du vil primært stå for salgsprocessen til nye kunder i vores udbygningsprojekt.

Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Reparatør til Vestforbrænding Frederikssund - Faglært Smed

Frederikssund

Dit ansvarsområde bliver vedligehold og reparation af både udstyr på vores eget anlæg i Frederikssund og på genbrugsstationer i vores ejer kommuner.

Dine daglige opgaver bliver blandt andet:

  • Udføre forebyggende og afhjælpende vedligeholdelsesopgaver på komprimatorer og containere med tilhørende udstyr. Dette foregår både på vores værksted, men også på genbrugsstationerne
  • Udføre reparationer på komprimatorer og containere med tilhørende udstyr
Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Regnskabsmedarbejdere

Glostrup

Dine hovedopgaver bliver indenfor kreditor- eller debitorstyring, herunder fakturering, ind- og udbetalinger samt afstemninger mv. Derudover er det vigtigt, at du kan tænke procesoptimering på området.

Du kan forvente, at du løbende få mulighed for at udvikle dine kompetencer igennem relevant videreuddannelse. Vi arbejder løbende på at skabe den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere og er certificeret af Great Place to Work®.

Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Sektionsleder for fællesfunktion – Grøn fjernvarme

Glostrup

Vil du være ansvarlig for sektionen, som bidrager til løsningen af tværgående opgaver og administrativ support til programmer, projekter og drift, som gennemføres i vores fjernvarmeområde ”Grøn Varmeforsyning”?

Sektionslederens opgaver omfatter:

  • Personaleledelse og udvikling af medarbejdere i Grøn Varmeforsynings fællesfunktion – medarbejdere med forskellige fagligheder og ansvarsområder
  • Levere specialistviden (via sektionens medarbejdere) på følgende kompetencer til både bygge-/anlægsprojekter og driftsenhederne: Areal og myndighedsbehandling, dokumentstyring, contract management, administrativ support til området, GIS support, ERP på anvendelsesniveau
Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Specialist – Idriftsættelse af Varmeplan 2030 (grøn fjernvarme)

Glostrup

Vil du sætte din faglighed i spil ifm. idriftsættelse af tekniske installationer ifm. stort nyt fjernvarmenet?

Du vil blive en del af en nyoprettet sektion. I stillingen skal du bibringe sektionen faglig tyngde, der kan understøtte løsningen af tekniske opgaver i programmerne og onboarding af fremtidige kolleger, som skal bidrage ind i de enkelte programmer og projekter.

Du vil blive bindeled mellem projektafdelingen, der udfører de nye tekniske installationer og driftsorganisationen, der overtager ansvaret for de tekniske installationer, når der er idriftsat.

Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Kundeservicemedarbejder

Glostrup

Kan du give vores kunder god og professionel service, når de har spørgsmål i relation til den grønne omstilling? Så kan dette job være noget for dig!

Som kundeservicemedarbejder har du ansvar for at servicere et stort opland og forskellige kundegrupper, som kommuner, private borgere, virksomheder og vognmænd.

Du skal varetage kundehåndteringen via telefon og på mail og ved brug af forskellige backoffice programmer. Nøgleord er viden og indsigt, kvalitetssikring, og grundig sagsbehandling.

Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

HR-jurist

Glostrup

Som HR-jurist på Vestforbrænding, har du ansvaret for at sikre personalejuridiske løsninger giver de bedste betingelser for vores virksomhed og du skal bruge din faglighed til at udvikle og udfordre organisationen.

Du bistår lederne med sparring i forbindelse med f.eks. afskedigelser, sygemeldinger og performancesager, og sikrer, at vi overholder vores juridiske rettigheder og pligter inden for arbejdsmarkedslovgivning og vores øvrige overenskomster.

Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Erfaren HR-Partner, der vil bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed i udvikling

Glostrup

Som erfaren HR-partner, kender du disciplinerne, og i vores organisation, kan du komme i berøring med det meste.

  • Du kan drive projekter og udviklingsprocesser både lokalt og på tværs af organisationen, og du kan udvikle og gennemføre udviklingsprogrammer, der understøtter vores strategiske prioriteter, og så ved du godt, at de skal implementeres for at de virker
  • Du kan undervise og facilitere workshops, så det giver læring og engagement
  • Du kan rådgive lederne inden for de klassiske discipliner
Vestforbrænding
Gem
Vestforbrænding

Ledningsmester til Fjernvarme Drift og Vedligehold

Glostrup

Vi søger en ledningsmester, som kan være med til at optimere og sikre vores arbejde med drift og vedligehold af Vestforbrændings nuværende og kommende fjernvarmenet.

Dine vigtigste opgaver er at sikre, at vores fjernvarmenet altid er driftsklart, og at alle opgaver inden for vedligehold udføres hurtigt og effektivt.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i konstant udvikling, erfarne kolleger, højt humør og teamånd. Du tilbydes en lønpakke, der matcher kravene til stillingen med en attraktiv pensionsordning.

Vestforbrænding

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV