8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vestforbrænding
It-Projektleder

Vestforbrænding, Glostrup

Har du erfaring med at gennemføre It-projekter? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor grøn omstilling er øverst på agendaen i hverdagen? Så søger vi nu en It-Projektleder.

Stillingens kerneopgave vil være projektledelse, hvor der sikres styring af It-projekter fra start til slut med dertilhørende forberedelse, planlægning, implementering og forankring.

It hos Vestforbrænding består af 22 medarbejdere, som arbejder med drift, kvalitet og sikkerhed af it-systemer. It er inddelt i tre teams med hver deres faglige område: IT Administratorer, IT Support samt IT Forretningsudvikling. Du bliver en del af teamet IT Forretningsudvikling og kommer til at referere til den ansvarlige for IT Forretningsudvikling hos Vestforbrænding. Vi arbejder sammen med forretningen, og vi lægger vægt på at være fagligt i front og samtidig have det sjovt sammen i afdelingen.

Vestforbrænding
Vestforbrænding
Forvaltningsservicechef

Vestforbrænding, Glostrup

Vil du være med til at gøre en forskel i den grønne omstilling, og kan du sammen med dit team sikre, at vores ejerkommuner får den bedst tænkelige service og opgaveløsning? Så er det måske dig, vi leder efter som forvaltningsservicechef i området for Genbrug & Genanvendelse i Vestforbrænding.

Som forvaltningsservicechef indgår du aktivt i dialog og forventningsafstemmer med kommunerne om deres opgaver hos Vestforbrænding. Det er dit ansvar og din målsætning, at kommunerne oplever en loyal og kompetent varetagelse af opgaverne, som er bedre og mere kosteffektiv, end hvis opgaverne blev løst af medarbejdere i den enkelte kommune.

Du vil blive ansvarlig for den daglige ledelse af seks medarbejdere i Forvaltningsservice, som administrerer aftalerne. Opgaverne, der spænder bredt, omfatter også økonomistyring, budgetopfølgning samt udarbejdelse af oplæg til budgetter og gebyrer.

Vestforbrænding
Vestforbrænding
Systematisk og selvstændig VVS-tekniker til Storkundesalg

Vestforbrænding, Glostrup

Vil du være med til at sikre, at mange tusind kunder kan konvertere til vores grønne fjernvarme? Trives du med at skulle sikre fagligheden og møde kundernes behov, når vi installerer fjernvarme-units? Så er du måske vores nye VVS-tekniker.

Dine opgaver består i at udføre tekniske gennemgange af eksisterende varmecentraler og beskrive, dimensionere og optimere nye varmeanlæg i forbindelse med levering af energi ved fjernvarme. Vi har ansvaret for den tekniske installation både ved konvertering af nye kunder til affaldsbaseret fjernvarme såvel som ved optimering af eksisterende kunder.

Vestforbrænding
Vestforbrænding
Programleder til portefølje af grønne fjernvarmeprojekter

Vestforbrænding, Glostrup

Kan du se dig selv stå i spidsen for udrulning af store fjernvarmeprojekter, som bidrager væsentligt til Danmarks grønne omstilling?

Så kig med her, hvor vi søger efter en skarp Programleder, som magter at drive en portefølje af projekter, som er samlet under en overordnet bevilling og et geografisk område.

Du skal indgå i et team med 2 andre programledere og et antal projektledere, samt interne og eksterne projektdeltagere og konsulenter. Med helikopterperspektiv for dit program, får du til opgave at bistå sektionslederen for Varmeplan 2030 Net og stik med at sikre en ensartet og struktureret gennemførelse af den samlede portefølje af projekter efter Vestforbrændings projektmodel.

Du får til opgave at styre og afrapportere fremdrift, kvalitet og økonomi for dit program samt tage selvstændigt ansvar for opfølgning på de individuelle delprojekter.

Vestforbrænding
Vestforbrænding
Projektleder til grøn fjernvarme med solid erfaring indenfor areal- og myndighedsområdet

Vestforbrænding, Glostrup

Vil du sætte dine kompetencer i spil og bidrage til udrulningen af grøn fjernvarme, så er her muligheden i et spændende job som Projektleder med fokus på areal- og myndighedsområdet.

Du kommer til at lede areal- og myndighedsprojekter ifm. udrulningen af grøn fjernvarme – disse indgår som en leverance til både kort- og langsigtede, samt investeringstunge projekter.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

  • Indsamle grundlag til brug for areal og myndighedsprocesser og medvirke til at udarbejde løsningsforslag, som støtter op om projekternes målsætninger og som lever op til gældende regler
  • Deltage i, lede og koordinere arbejdsgrupper med deltagelse fra Vestforbrændings egen organisation, eksterne rådgivere og myndigheder
  • Ansvar for detailplanlægning, detailbudgettering og opfølgning på areal og myndighedsprocessen
Vestforbrænding
Vestforbrænding
Byggeleder med erfaring indenfor renovering og nybyg

Vestforbrænding, Glostrup

Er du klar til et spændende byggeledelsesjob indenfor den grønne omstilling, hvor tæt dialog med bygherre, rådgivere og entreprenører er afgørende for projekternes succes?

Vi har brug for dig til at bistå vores projektleder med at varetage byggelederrollen, på en portefølje af vores byggeprojekter. Det er et spændende og alsidigt job, hvor du både får daglig gang på byggepladserne og samtidigt bliver en del af et stærkt team på vores lokation i Glostrup.

Som byggeleder for Vestforbrændingen får du ansvaret for vores projekter i udførelsesfasen. Du sikrer, at entreprenøren leverer den aftalte kvalitet til rette tid. Du vil på vegne af Bygherre/Vestforbrændingen følge op på projektøkonomien og forhandle eventuelle ekstrakrav med entreprenøren.

Vestforbrænding
Vestforbrænding
Vedligeholdelsesteknikere til EL & SRO på anlæg til energiproduktion

Vestforbrænding, Glostrup

Er du en holdspiller? Og har du lyst til at blive en del af vores dygtige team i El og SRO, der har ansvar for elektrisk vedligeholdelse af vores forbrændings- og energianlæg? Så er du måske den ene af vores to nye vedligeholdelsesteknikere.

Dine opgaver spænder vidt, lige fra fejlfinding til optimering og planlægning af vedligehold inden for det elektriske område.

Du får mulighed for at planlægge og gennemføre vedligeholdsopgaver af kranerne, herunder at sikre, at de nødvendige reservedele er på lager, således at teamet i fællesskab løbende kan servicere kranerne. Du kommer til at supportere og i nogen grad deltage i interne projekter i forhold til anlæggene og også give input til diverse vedligeholdsstrategier. Der arbejdes på daghold, men du vil sammen med vores øvrige medarbejdere i afdelingen indgå i en vagtordning.

Vestforbrænding
Studentermedhjælp til Vestforbrænding
Brænder du for projektledelse og for at få erfaring med, hvordan vi helt praktisk arbejder med at håndtere totalentrepriser i nye udbygningsområder?
I/S VESTFORBRÆNDING, GLOSTRUP, Glostrup
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV