7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Gem
Daka Denmark A/S

Produktionsmedarbejder - 20 timer om ugen

Køge

Vil du være en del af en nystartet enhed til behandling af madaffald, som bidrager positivt til det grønne kredsløb? Og har du lyst til at indgå i et helt nyt team med fokus på et stærkt samarbejde kolleger imellem? Så er du måske Daka ReFoods nye produktionsmedarbejder!

Du skal som produktionsmedarbejder sørge for at vaskeanlægget fungerer, og at det rengøres og vedligeholdes. Du skal desuden assistere og hjælpe chauffører, når de kommer med beholdere, samt sørge for at der er rene ekstra beholdere.

Daka Denmark A/S
HumanTrust A/S søger for Daka Denmark A/S
Gem
HumanTrust A/S

Environmental Specialist

Randers

Vi leder efter dig, som sætter en ære i at sikre optimale miljøforanstaltninger, som har erfaring med spildevandshåndtering, og som ikke mindst har lyst til at være en del af en genanvendelsesvirksomhed med stor passion for grøn omstilling!

Du får base på fabrikken i Randers, hvor du bliver en del af miljøteamet, der udover teamlederen – som du får reference til – består af tre kolleger. Stillingen er en allround-funktion, som griber ind i samtlige driftsafdelinger, og du kan derfor se frem til et bredt samarbejde og at bevæge dig en del rundt på fabrikken.

HumanTrust A/S
Gem
Daka Denmark A/S

Procesoperatør til en af Danmarks største genanvendelsesvirksomheder

Randers

Vi søger en ny kollega i procesoperatørteamet, der har ansvaret for driften af vores procesanlæg. Du skal kunne betjene produktionsudstyret og sikre, at produktionen kører optimalt. Samtidig skal du have fokus på, at vores produkter lever op til kvalitets- og myndighedskrav.

Dine opgaver vil i hovedtræk være:

  • Overvågning og drift af procesanlæg, prøveudtagning og driftsanalyser
  • Løbende rengøring af procesanlæg samt lokaler
Daka Denmark A/S
Gem
Daka Denmark A/S

Chauffør til Daka ReFood i Horsens

Er du fleksibel og en stabil chauffør med sans for høj kvalitet og god kundeservice? Og har du lyst til at være en del af kørselsteamet i Daka ReFood?

Det daglige arbejde vil bestå i indsamling af organisk affald (madaffald og friturefedt) i henholdsvis 110 l, 120 l og 240 l ReFood-beholdere.

Dit ruteudgangspunkt bliver vores ReFood fabrik i Horsens, hvorfra du skal køre afvekslende ruter i Jylland og på Fyn med varierende arbejdstimer, dog primært i dagtimerne, alle ugens fem hverdage. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Daka Denmark A/S
HumanTrust A/S søger for Daka Denmark A/S
Gem
HumanTrust A/S

Category Manager

Hedensted

Er du relationsskabende, struktureret og initiativrig?

Intet skal gå til spilde, alt kan bruges. Det er filosofien hos en af Danmarks største genanvendelses-virksomheder, Daka Denmark A/S. Dine ansvarsområder bliver bl.a. at:

  • Udarbejde strategi for egne kategorier inden for indirekte materialer i samarbejde med Head of Strategic Procurement
  • Lave udbudsmateriale og kontrakter fra et kommercielt og supporterende perspektiv
HumanTrust A/S
Hansen Toft A/S søger for Daka Denmark A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Økonomichef

Hedensted

Regnskab samt udvikling af økonomiprocesser og -værktøjer

Med reference til koncernens CFO får du ansvaret for økonomiafdelingen på ni medarbejdere, herunder bogholderi, løn og en Financial Controller.

Du får en central rolle i en virksomhed med en høj grad af kompleksitet. Dine hovedopgaver vil være den daglige ledelse og coaching af medarbejderne samt at tage ejerskab for at drive udvikling og optimering af økonomiafdelingens processer og systemer inden for rapportering og regnskab.

Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/S søger for Daka Denmark A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Chef for kommunikation og kunderelationer

Hedensted

I denne rolle kombineres en klassisk kommunikationschef-position med et forretningsmæssigt ansvar for at drive og udvikle service- og kommunikationskonceptet til nøglekunder.

Med reference til Commercial Director får du et bredt ansvarsområde, som inkluderer at definere den overordnede kommunikationsstrategi for SecAnim, Dakas primære forretningsområde.

Du bliver desuden ansvarlig for at drive og udvikle servicekonceptet til kunderne i SecAnim (landmænd), hvor du løbende er på forkant med aktuelle emner og optimerer anvendelsen af kommunikationsplatforme.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV