5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for Daka Denmark A/S
Gem
Jobindex

Transportkoordinator – få gode kollegaer og arbejd for bæredygtighed

Horsens og Hedensted

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor du værner om hinandens trivsel? Og hvor vi genererer mere energi, end vi forbruger? Så er du måske vores nye kollega i Daka ReFood?

Vi indsamler og genanvender madaffald og brugt fritureolie og omdanner det til biogas, 2. genera-tions biodiesel og økologisk gødning.

Her er ikke nogen, der står og puster dig i nakken. Vi har tillid til, at du gør det godt,

siger logistikchef Søren Mortensen.
Jobindex
Daka Denmark A/S

Fleksible og servicemindede chauffører til Daka ReFood A/S i Horsens

Horsens

Er du fleksibel og en stabil chauffør med sans for god service – både overfor kolleger og kunder? Og har du lyst til at være en del af et velfungerende kørselsteam på 12 chauffører i Daka ReFood? Vi søger lige nu to nye kolleger.

Det daglige arbejde vil bestå i indsamling af organisk affald (madaffald og friturefedt) i henholdsvis 110 l, 120 l og 240 l ReFood-beholdere.

Daka Denmark A/S
Jobindex søger for Daka Denmark A/S
Gem
Jobindex

Category manager med ansvar for den kommercielle indkøbsproces

Hedensted

Kunne du tænke dig et job, hvor det er dig, der står med hele det strategiske indkøbsansvar – fra drift og strategi til forhandling og udførsel af kontrakt? Og vil du have det hos et firma, hvor du samtidig sætter dit positive aftryk på at skabe en mere bæredygtig fremtid?

Du arbejder helt tæt sammen med ledelsen, og du får en høj grad af frihed – både i planlægningen af din hverdag, og når du er med til at optimere området.

Head of Strategic Procurement Henrik Persen
Jobindex
HumanTrust A/S søger for Daka Denmark A/S
Gem
HumanTrust A/S

Supply Chain Analyst til en af Danmarks største genanvendelsesvirksomheder

Hedensted

Med mantraet: ”Intet går til spilde, alt kan bruges” omdanner Daka Danmark biprodukter fra landbruget og fødevareindustrien til bæredygtige kvalitetsprodukter inden for dyrefoder, gødning og vedvarende energiprodukter som biobrændsel og biodiesel. Hos Daka er man stolte af at være en del af det grønne kredsløb, hvor al produktion er baseret på organisk affald og animalske biprodukter.

Som Supply Chain Analyst bliver din fornemmeste opgave at sikre, at al logistik og vareflow er strømlinet, så der er et optimalt grundlag for økonomiske beslutninger – og så kunderne er sikret den bedst mulige service.

HumanTrust A/S
Hansen Toft A/S søger for Daka Denmark
Gem
Hansen Toft A/S

Head of Legal & Compliance

Hedensted

Din rolle bliver at agere som ”husadvokat” og herigennem bidrage til at støtte forretningen juridisk ift. flere typer af aftaler samt lov- og regeloverholdelse. Dette indbefatter også at klarlægge den forretningsmæssige juridiske risikovillighed/ageren og sikre kvalitetskrav på det juridiske område.

Med stor variation i både bredden og dybden af opgave bliver du bredt forankret i den samlede forretning og kommer til at agere stakeholder på tværs af virksomheden. Du får en end-to-end arbejdsstruktur, hvor du er med fra start til slut. Der er en stærk regulering og en stigende juridisk kompleksitet, så via dit faglige aftryk er du med at bidrage positivt både til forretningen og dermed til den grønne omstilling.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV