6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Daka Denmark A/S

Erfaren finansbogholder

Hedensted

Leder du efter et job, hvor dine analytiske evner og din systematiske tilgang til opgaveløsningen bliver værdsat? Og motiveres du af at arbejde i en bæredygtig virksomhed, hvor medarbejderne trives og bliver i mange år?

Vi søger en regnskabsprofil, der I samarbejde med det øvrige økonomiteam kan forestå den daglige finansbogføring, afstemning af balanceposter og selvstændigt udarbejde regnskaber for mindre selskaber i gruppen. Du bliver en del af et team på otte kolleger som arbejder tæt sammen med virksomhedens driftsorganisation.

Daka Denmark A/S
Daka Denmark A/S

Category Manager med ansvar for den kommercielle indkøbsproces

Hedensted

Drømmer du om at have hele det strategiske indkøbsansvar – fra drift og strategi til forhandling og udførsel af kontrakt? Og samtidig være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid?

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • udarbejde strategi for egne kategorier inden for indirekte materialer og sikre, at vi møder vores KPI’er
  • lave udbudsmateriale og kontrakter fra et kommercielt og supporterende perspektiv
Daka Denmark A/S
Daka Denmark A/S

Indkøbskoordinator

Hedensted

Trives du med en travl hverdag med en bred kontaktflade? Og kan du skabe struktur og bygge relationer?

Til vores Råvareindkøb i Hedensted søger vi en Indkøbskoordinator, der har et solidt overblik og et stærkt strukturgen i en hverdag med mange sideløbende opgaver. Afdelingen har ansvaret for alle indgående råvarer fra både slagterier og landmænd til vores produktionsenheder i meget tæt samarbejde med øvrige afdelinger. Vores dagligdag er præget af mange forskelligartede opgaver, og vores nye koordinator bliver et vigtigt led til at sikre styring og rettidig løsning af opgaverne.

Daka Denmark A/S
Daka Denmark A/S

Team Lead Teknisk Afdeling

Løsning

Har du erfaring med koordinering af vedligeholdelsesopgaver? Har du ledelseserfaring inden for teknisk vedligehold, eller er du klar til at få dit første lederjob med god støtte fra din chef?

Til vores fabrik, Daka Sarval, Dakavej 10 i Løsning søger vi en Team Lead med ansvar for reparation og vedligehold af hele den mekaniske del af produktionsudstyret samt vedligehold af bygninger og udeområder. Din væsentligste opgave bliver at koordinere reparationer og vedligeholdsopgaver i tæt samarbejde med fabriksledelsen, teknikere og operatører.

Daka Denmark A/S
Birn+Partners søger for Daka Denmark A/S
Gem
Birn+Partners

International Market Manager

Løsning

Som International Market Manager vil du have ansvaret for salg af ingredienser til den europæiske petfood industri samt indkøb af fedt produkter fra eksterne producenter til Biodiesel.

Dine opgaver vil blandt andet inkludere:

  • Udvikling af markedsområder og styrkelse af position for mixed protein mel
  • Salg af Animalsk Protein og Biofuels samt indkøb af fedt til Biofuels
  • Udvikling af nye samt eksisterende kunder
Daka Denmark A/S

Miljømedarbejder

Randers

Har du erfaring med spildvandshåndtering og ser en ære i at sikre miljøforanstaltningerne er optimerede?

Du får ansvar for drift af miljøforanstaltninger på Daka SecAnim i Randers, herunder drift og optimering af spildevandsrensningsanlæg, luftrensning og ventilation. Det betyder, at du skal stå for indstilling af driftsparametre, følge op på nøgletal og overvåge vores miljøanlæg, samt bestille almindelige forbrugsmidler såsom reservedele, reagenser osv.

Daka Denmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV