5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DEKO p|s
Materialesælger/tilbudsberegner - DEKO produkter

DEKO p|s, Taastrup

Du indgår i vores salgsteam, hvor du arbejder tæt sammen med vores anden materialesælger/tilbudsberegner. Du er med i hele processen, fra du modtager forespørgslen fra kunden, til ordren afsendes eller afhentes fra vores lager. Du udarbejder tilbuddet på vores produkter ud fra evt. tegninger/beskrivelser, følger op på tilbuddet, behandler ordren og rådgiver vores kunder om montage og valg af DEKO produkter. Der kan også i jobbet indgå beregning af montage af produkter samt indvendigt tømrer-snedker-arbejde i enkelte projekter.

På baggrund af den forespørgsel og det projektmateriale, du får, opmåler og kalkulerer du tilbud, hvor du også tager højde for tekniske og æstetiske krav. Du får en meget bred kontaktflade til kunder såvel som kolleger.

DEKO p|s
CAD Kompagniet A/S
Entreprisechef med lederansvar og det forkromede overblik

CAD Kompagniet A/S søger for Deko i Taastrup

I afdelingen afholdes der et ugentligt planlægningsmøde, og det er dig, der er tovholder på det. Her gennemgår vi og har en dialog omkring vores igangværende såvel som nye sager — og får allokeret bemandingen imellem os.

Du har overblikket over alle igangværende sager i forhold til bemanding, tidsplaner, økonomi, herunder ekstraarbejde, og du er på forkant med sager, der ikke forløber som planlagt.

Vi forestiller os, at du f.eks. har nogle års erfaring som entreprisechef i lignende branche. Du har formentlig en håndværksmæssig uddannelse — gerne suppleret med en bygningskonstruktør- og/eller lederuddannelse. Derudover har du flair for ledelse og kommunikation — og er en habil IT-bruger.

Som person er du struktureret, respektfuld og er god til at skabe og fastholde overblikket. Vi værdsætter et positivt mindset og oplever også, at vi selv kan tilbyde dette.

CAD Kompagniet A/S
DEKO p|s
Vil du være speditørelev i DEKO?

DEKO p|s, Taastrup

Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed med et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at skabe resultater, og hvor vi har det sjovt.

Du indgår i vores unge shippingteam, der består af to shippingmedarbejdere, som lærer dig op i de forskellige opgaver inden for sø-, luft-, bil-, rail- og kurerfragt.

Du kommer til at beskæftige dig med:

  • Booking af forsendelser til vores transportleverandører
  • Formidling og organisering af transportforsendelser
  • Assistance til vores sælgere
DEKO p|s
CAD Kompagniet A/STilbudsleder til Hoved- og Totalentrepriser

CAD Kompagniet A/S søger for DEKO i Taastrup

Gennem dit tætte samarbejde og sparring med kollegerne er det vores erfaring at du – ligesom kollegerne - kommer du til at udvikle dig hver dag. Vi må indrømme, at vi er meget ambitiøse omkring vores faglige udvikling- og det håber vi også at du er. Vi lægger stor vægt på DIN udvikling. Foruden den daglige faglige sparring, tænker vi, at det er værd at nævne, at vi har et godt socialt sammenhold. Det bliver bl.a. styrket ved de aktiviteter, som vores Personaleforening, står i spidsen for at arrangere i løbet af året.

Du får det fulde ansvar for at beregne og tilbudsafgive Hoved- og Totalentrepriser i forbindelse med ombygning og renovering af kontor-, hotel-, industri- og institutionslokaler. Det være sig på større som mindre byggesager i og udenfor Storkøbenhavn- alt sammen på Sjælland.

CAD Kompagniet A/S
CAD Kompagniet A/S
Projektkonsulent — stærk på udarbejdelse og opfølgning på tilbud

CAD Kompagniet A/S søger for DEKO i Taastrup

Som vores nye projektkonsulent indgår du i vores dynamiske salgsafdeling, hvor du selvstændigt står i spidsen for såvel vedligeholdelses- som opsøgende salg.

Du spænder vidt; rådgiver vores kunder, arkitekter og bygherrer inden for business-to-business (B2B) projektsalg. Desuden udarbejder og følger du op på tilbud og projekter, hvilket fordrer, at du til et vist niveau også er komfortabel med at beregne. Vi ved, at det i det hele taget kræver en stærk faglig ballast – og at du også bliver honoreret for det i sidste ende.

I netop det job får du berøring og erfaring med en bred vifte af meget forskelligartede arbejdsopgaver og en utrolig bred kontaktflade såvel internt som eksternt.

CAD Kompagniet A/S