10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Jyske Bank
Kvantitativ analytiker med interesse for validering af modeller

Jyske Bank, Silkeborg

Brænder du for at arbejde med kvantitative modeller, og har du lyst til at være en del af et højt fagligt miljø i en rivende udvikling, så har vi et spændende job til dig.

Vi søger en ny medarbejder til afdelingen Validering og Non-Financial Risk, som vil være med til at løfte og videreudvikle valideringen af Jyske Banks risikomodeller.

Arbejdet med validering er et centralt element i Jyske Bank koncernens risikostyring. Valideringsfunktionen overvåger og kontrollerer løbende de statistiske risikomodeller, der anvendes i Jyske Bank. Risikomodellerne anvendes både i forhold til koncernens kapitalopgørelser og i forhold de priser, der stilles til kunderne. Arbejdet med validering giver således detaljeret indsigt i områder, som har stor betydning for Jyske Bank koncernen.

Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver med en solid faglig ballast søges til et attraktivt job i Nykøbing F.

Jyske Bank

Vi søger en dygtig og salgsorienteret bankrådgiver, der vil være en del af vores nye superhold i en forretningsorienteret kultur, hvor vi ved fælles indsats og gejst ”går efter forretningerne”. Er det dig?

Du får et job, hvor du:

 • overtager en spændende portefølje af kunder, og hvor du sætter alle dine kompetencer i spil,
 • prioriterer kontakten til kunderne meget højt, og er på forkant med at finde salgsmuligheder i deres økonomi,
 • er en holdspiller, der er klar til at hjælpe dine kollegaer,
 • deltager i afdelingernes markedsvendte aktiviteter - lige fra kundearrangementer i afdelingerne til opsøgende aktiviteter på vores forskellige markedspladser i det geografiske område.
Jyske Bank
Jyske Bank
Dynamisk bankrådgiver til Vesterbrogade privat

Jyske Bank, København

Vi søger en bankrådgiver til finanssektorernes mest populære arbejdsplads - vi har brug for dig på Vesterbrogade.

Er du god til at skabe relationer og kunne du tænke dig at hjælpe dine kunder med at indfri deres drømme? Vil du med på et vinderhold, hvor vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, medarbejderindflydelse, vidensdeling og udvikling højt?

Vi tilbyder dig et af de mest spændende bankrådgiverjob. Et job med selvstændighed og hvor du har gode udviklingsmuligheder – både fagligt og personligt.

Jyske Bank
Jyske Bank
Jyske Markets søger obligationsanalytiker til Fixed Income Research

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være en del af Jyske Markets erfarne og engagerede team på danske obligationer? Vi søger en ambitiøs analytiker til en af de førende spillere på det danske realkreditmarked.

Du vil primært servicere institutionelle kunder, pengeinstitutter og større kommercielle virksomheder i ind- og udland med holdninger til og investeringsanbefalinger på blandt andet RTL’er, konverterbare realer, CF’ere, FRN/floatere og statsobligationer. Det vil ske i form af skrevne analyser og anbefalinger, præsentationer ved kunder, indlæg ved arrangementer/seminarer, webinarer og telefonisk dialog. Du må forvente en rejseaktivitet på 20-30 dage om året.

Jyske Bank
Jyske Bank
Senior SAS-specialist til BI og Modeller

Jyske Bank, Kgs. Lyngby

Du er en dygtig SAS-udvikler, der har erfaring med eller kunne ønske dig at blive ekspert i datagrundlaget for realkredittens indberetninger til myndighederne?

Du bliver en del af et team, hvor vi har travlt med at opbygge ny rapportering, der hjælper forretningen til at træffe beslutninger på et faktabaseret grundlag. Dit hovedfokus vil være myndighedsindberetning, men vi hjælper hinanden, hvilket betyder forskelligartede opgavetyper og afveksling i dagligdagen.

Dine typiske arbejdsopgaver omfatter:

 • Datamodellering og dataflow
 • Dannelse og vedligehold af rapportering, lister og ad hoc-udtræk til forretningen
 • Indberetninger til myndigheder, fx MFI og kreditregister
Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver med solid faglig ballast til Hellerup privat

Jyske Bank

Har du let ved at skabe relationer og er vedholdende, når det drejer sig om at få møder i kalenderen og få lukket forretningerne? Kan du samtidig udvikle og vedligeholde en attraktiv portefølje? Så grib chancen for at få et attraktivt job med placering i Hellerup privat.

Vi tilbyder dig et af de mest spændende bankrådgiverjob. Et job med selvstændighed, og hvor du har gode udviklingsmuligheder – både fagligt og personligt. Et job, hvor du:

 • overtager en spændende portefølje af privatkunder, og hvor du sætter alle dine kompetencer i spil
 • prioriterer kontakten til kunderne højt og ønsker, at dine kunder oplever en anderledes bank og professionel rådgivning
 • indgår i et team og teams på tværs, hvor du også bidrager til at støtte op omkring dine kollegaer, så vi kan udvikle os sammen
Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver til Charlottenlund afdeling

Jyske Bank

Vil du være bankrådgiver og samtidig udvikle dig personligt og fagligt?

Vi søger en bankrådgiver med et par år på CV’et, der har lyst til at arbejde med interessante familiekunder. Der er drøn på, men vi har det sjovt, og du kommer til at lære en masse undervejs.

Du vil få et afvekslende job med store faglige udfordringer, og hvor ultimativt kundefokus er vejen til at skabe forretning og til at få flere gode kunder. Vi tror samtidig på, at vores værdier om at være anderledes, uhøjtidelige og handlekraftige er det, der gør det sjovt at arbejde med de gode kundeoplevelser. Vi får mange nye kundehenvendelser, og hvis du kan lide denne del af jobbet, vil du få stor mulighed for at afprøve dig selv.

Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver - Brønshøj

Jyske Bank

Vil du gerne være en del af et team, hvor DU har mulighed for at dygtiggøre dig, samtidig med, at du udvikler dine kunder og markedet?

Brønshøj afdeling er fra april 2020 en ”ren” rådgivningsafdeling uden ATM og kontanthåndtering. Det giver dig ekstra tid til rådgivning! Ser du også mulighederne for at være med til at præge rutinerne med det, der virker eller vil du være med til at til at afprøve idéer – eller måske en blanding – så får du rig mulighed hos os.

Vi kan tilbyde dig et spændende job, hvor:

 • du får mulighed for at rådgive kunder i Brønshøj afdeling, og i vores andre afdelinger, efter dine kompetencer
 • du har tid til at prioritere kunderne, så du kan give en professionel rådgivning
Jyske Bank
Jyske Bank
Pricing specialist i Silkeborg

Jyske Bank

Vi søger en teamorienteret kollega, der brænder for biler, digital udvikling og er god til tal.

Pricing teamet i Jyske Finans søger en Pricing specialist, der sammen med den fagansvarlige og de øvrige kolleger i teamet, kommer til at spille en vigtig rolle i den daglige drift og i udviklingen af digitale løsninger.

Du får mulighed for at få et spændende og udfordrende job, hvor de primære arbejdsopgaver vil være værdifastsættelse/afgiftsberegning på nye og brugte leasingbiler, oprettelse af leasingbiler til fleet og privatleasing samt ajourføring af priser og udstyrsændringer. Du vil også komme til at arbejde med andre opgaver, der relaterer til prissætning af leasingbiler samt udviklings- og effektiviseringsopgaver på tværs af afdelingen.

Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver til unge kunder i Søborg

Jyske Bank, Søborg

Er du god til at skabe relationer, og kunne du tænke dig at hjælpe dine kunder med at indfri deres drømme – hvad end det gælder boligkøb, pension eller investeringer?

Som vores nye bankrådgiver får du ansvaret for udvikling af en portefølje, som primært består af segmentet Unge kunder. Du sætter dig ind i kundernes individuelle behov, ønsker og drømme, og du hjælper dem på vej med rådgivning inden for især bolig, pension og investering.

Jyske Bank