26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Rådgiver med interesse for handel med fast ejendom

Jyske Bank, Lyngby

Har du interesse for handel med fast ejendom og nødlidende kunder, så kan dette job været noget for dig, hvis du samtidig drives af:

  • at være i dialog med advokater, ejendomsmæglere, kunder og øvrige samarbejdspartnere
  • at arbejde i tæt samspil med dine kollegaer samtidig med at du har frihed under ansvar
Som ansat i Inkasso Privat, Lyngby, vil du være en del af et team, der primært arbejder med underskudshandler og tvangsauktioner samt videresalg af overtagne ejendomme.

Du vil arbejde med opgaver såsom at beregne og vurdere, hvordan vi vil byde på en tvangsauktion, give tilsagn til underskudshandler, forhandle videresalgsprisen på en overtagen ejendom samt løbende dialog med blandt andet ejendomsmæglere, advokater og kunder.

Jyske Bank
Jyske Bank
Opsøgende bankrådgiver med fokus på pension

Jyske Bank, Nykøbing Falster, Maribo, Nakskov

Vil du være med til at sætte nye standarder for Pensions- og tryghedsrådgivning?

Vores markedsområde er inde i en spændende udvikling, der betyder, at der en stor efterspørgsel efter rådgivning og proaktivt salg af pensions- og tryghedsprodukter.

Vi søger derfor dig, der har kompetencer indenfor rådgivning af pensions- og tryghedsprodukter, som er opsøgende og som brænder for at lykkedes med at lave forretninger - særligt inden for dette område.

Du får i jobbet et tæt samarbejde med dygtige kollegaer i Nakskov, Maribo og Nykøbing F., hvor i sammen skal arbejde på at udvikle vores markedsområde. Vores grundtanke er, at du skal bidrage der, hvor du skaber størst værdi.

Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver til 'Hjertet af Jylland'

Jyske Bank, Herning, Ikast, Ejstrupholm

Vil du med på et fantastisk hold, hvor vi værdsætter udvikling højt? Hos os går forretninger, faglighed og udvikling hånd i hånd, og samtidig mener vi, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Brænder du samtidig for at beskæftige dig med rådgivning inden for pension og/eller investering på øverste hylde, så læs videre her.

Vores vision er at ”få det til at ske”. Det vil sige, at vi sammen rådgiver vores kunder samt udvikler kunderne og vores markedsområde. Samtidig sikrer vi et værdiskabende arbejdsmiljø, hvilket sker via tæt tværgående samarbejde i området, som dækker Herning, Ikast og Ejstrupholm. Vi har fokus på hinandens styrker og kompetencer for i fællesskab at udvikle os derfra til hele tiden at blive bedre.

Jyske Bank
Jyske Bank
Assisterende rådgiver til specialafdeling Privat Eksklusiv

Jyske Bank, København

Vil du være en vigtig del af holdet, som giver vores kunder en sublim kundeoplevelse?

Du vil blive en del af en nyetableret afdeling med 19 medarbejdere, som alle sidder med Private Banking kunder og virksomhedsejere. Vi værdsætter den konstruktive dialog og vi er ambitiøse på vores kunders og kollegers vegne.

Vores kunder vil heldigvis gerne lave forretninger med os, og derfor har vi brug for dig til – i tæt samarbejde med dine nye kolleger – at sikre vores levering af de indgåede aftaler. Vi vil give gode kundeoplevelser i hele værdikæden, sådan at kunderne også oplever at modtage deres produkter til den aftalte tid.

Jyske Bank
Jyske Bank
Ambitiøs front-end udvikler til udviklingssquad

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være med til at lave finansbranchens bedste og mest innovative digitale løsninger til vores erhvervskunder

Som ambitiøs front-end udvikler får du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens digitale og innovative løsninger til erhvervskunderne. Du skal medvirke til at flytte Jyske Banks digitale tilstedeværelse til en af de absolut mest innovative i markedet.

Du får udviklingsmuligheder og kommer til at spille en central rolle i udviklingen af løsningerne til erhvervskunderne sammen med hele squadet. Vi er et agilt full stack scrum-team. I vores udvikling lægger vi stor vægt på høj kvalitet og værdiskabelse i hele produktet - det gælder såvel performance, kodekvalitet, stabilitet og ikke mindst brugeroplevelsen. Vi udvikler i et unik fællesskab og reviewer kode som led i vores egen udvikling.

Jyske Bank
Jyske Bank
Opsøgende bankrådgiver

Jyske Bank, Middelfart, Fredericia, Kolding og Vejle

Vil du med på et vinderhold, hvor vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, medarbejderindflydelse og udvikling højt? Så er det dig, vi søger.

Jobbet er med vægt på opsøgende kundekontakt indenfor familie- og seniorsegmentet, og har du også mod på at rådgive kunder, hvor indkomsten kommer fra selvstændig virksomhed, er det en ekstra fordel. Et udfordrende job, hvor du er en succes, når du:

  • yder personlig rådgivning til kunderne med fokus på bolig, pension og investering,
  • prioriterer kontakten til kunderne højt og sørger for, at kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi,
Jyske Bank
Jyske Bank
Økonom med interesse for bæredygtighed

Jyske Bank, Silkeborg

Har du profilen til at løfte Jyske Banks arbejde med bæredygtighed til det næste niveau, og har du lyst til at arbejde i et miljø, hvor der er muligheder for faglig og personlig udvikling?

Vi søger en økonom til afdelingen IR og Bæredygtighed, som skal varetage opgaver relateret til implementering af ny bæredygtighedslovgivning og FNs principper for ansvarlig bankvirksomhed.

Omdrejningspunktet for dit arbejde vil være implementering af ny bæredygtighedslovgivning og FNs principper for ansvarlig bankvirksomhed. Herunder en række opgaver, der kræver en kvantitativ tilgang, hvor koncernens mange data skal analyseres.

Jyske Bank
Jyske Bank
Struktureret og effektiv Leder til interne processer

Jyske Bank, Lyngby, Søborg og Furesø

Har du et højt drive, solid bankfaglighed og gode kompetencer inden for ledelse af medarbejdere?

Har lyst til en lederrolle, hvor dit fokus bliver på de interne processer og med en målsætning om, at den enkelte får mest muligt ud af sit potentiale?

Du bliver en del af et lederteam med en leder med eksternt fokus og en afdelingsdirektør. Vi har sammen ansvaret for at drive et meget spændende markedsområde, som dækker Holte og kommunerne Lyngby/Taarbæk, Gladsaxe og Furesø. Din rolle bliver på det interne fokus og med ansvar for at drive interne processer og sikre produktive og rentable arbejdspladser.

Jyske Bank
Jyske Bank
Leder til Servicecenter Hjemstedet

Jyske Bank, Silkeborg

Brænder du for motiverende ledelse? Så kom og vær’ vores nye lederkollega i Servicecenter Hjemstedet.

I SC Hjemstedet har vi fuld fart på i en udfordrende og spændende hverdag i et uhøjtideligt miljø. Vi stræber efter at være den foretrukne samarbejdspartner på supportområdet, og det kræver topmotiverede medarbejdere, som fortjener en rigtig god leder.

Du er en erfaren leder, der brænder for ledelse af dygtige og motiverede medarbejdere. Du har evnen og viljen til at stå i spidsen for en forbedringskultur, hvor vi skal balancere løbende forbedringer i en effektiv hverdag.

Sammen med teamets 22 medarbejdere skal du sikre, at vi altid yder vores bedste med fokus på den gode kundeoplevelse. Vi stræber mod at skabe en naturlig forbedringskultur på baggrund af høj motivation og trivsel for alle vores kolleger.

Jyske Bank
Jyske Bank
Opsøgende Bankrådgiver til Lyngby, Søborg og Furesø

Jyske Bank

Kunne du tænke dig at hjælpe dine kunder med at få mest muligt ud af resten af deres liv med de økonomiske forudsætninger de har, så kunne vi tænke os at få dig med på holdet.

”Det er et utroligt spændende markedsområde med fantastisk gode forretningsmuligheder. Det skal vi forstå at udnytte samtidig med at vi fastholder en arbejdsplads, som rummer masser af fleksibilitet og udviklingsmuligheder” siger afdelingsdirektør Steen Givard

Som vores nye bankrådgiver får du ansvaret for udvikling af egen portefølje samtidig med, at vi på tværs af alle tre afdelinger bruger hinandens kompetencer bedst muligt til fordel for vores kunder og vores forretning. Du sætter dig ind i kundernes individuelle behov, ønsker og drømme, og hjælper dem med den bedste rådgivning inden for især bolig, pension og investering.

Jyske Bank
Jyske Bank
Cash Management Specialist til Kompetencecenter Erhverv

Jyske Bank, Silkeborg

Har du erfaring med Erhvervskunder og har du lyst til at være lære nyt? Kan du sætte dig ind i en virksomheds drift og forstå dens værdikæde?

Cash Management Teamet består af 6 senior specialister, der varetager rådgivning omkring virksomhedernes optimering af økonomiprocesser og den daglige drift samt implementering af løsninger for erhvervskunder og herigennem medvirker til at sikre, at Jyske Bank opfattes som en attraktiv finansiel sparringspartner blandt kunder med behov i Danmark og i udlandet.

Din opgave bliver at understøtte disse 6 specialister og sikre, at vi kommer i mål med opgaverne, får dyrket salgspotentiale, mv. Udover dette vil du få en central opgave i at understøtte vores stigende forretningsomfang med offentlige kunder. Målet er, at du får ansvaret for besvarelse af offentlige udbud, implementering og support af disse.

Jyske Bank
Jyske Bank
Opsøgende bankrådgiver med høj kompetence på bolig

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være med til at sætte nye standarder for boligrådgivning? Er du aktionsorienteret, god til at skabe relationer og kunne du tænke dig at hjælpe vores kunder med at indfri deres boligdrømme?

Til et af landets mest attraktive områder med gang i boligmarkedet, søger vi dig, der brænder for at rådgive kunder om bolig på højt niveau og derigennem sikrer den værdiskabende rådgivning. Du har stor indflydelse på din hverdag, som primært består af møder og løbende dialog med kunder om bolig samt sekundært på pension og investering. Du bidrager der, hvor du skaber størst værdi.

Du får et tæt samarbejde med dine kompetente kolleger - særligt vores rådgivere med Speciale på Bolig, Pension og Investering. I fællesskab arbejder I for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse, samt at kunden møder de højeste kompetencer i forhold til deres behov.

Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver

Jyske Bank, Hjørring

Er du proaktiv i dit mind-set, og vil du gerne sikre, at kunderne får mest muligt ud af deres liv med de økonomiske forudsætninger, de har? Giver det dig energi at give en stjerne-god rådgivning til både eksisterende og potentielle kunder? Hvis det lyder som noget, du kan se dig selv i, så er du måske den nye, fantastiske bankrådgiver, vi søger til vores skønne hold.

Vi har mulighed for at modellere jobindholdet på forskellige måder, hvor vi går efter både at tage hensyn til dine interesser og kompetencer og kombinere disse med vores forretningsmæssige potentiale og behov. Måske drømmer du om et job, hvor du hver dag har dit primære fokus på opsøgende kundekontakt, og hvor du kan brillere med dine gode evner til at skabe relationer. Måske er du mere drevet af at specialisere dig i et fagområde og brænder for fordybelse, så du hver dag kan arbejde på toppen af din kompetencekurve inden for pension, investering eller kredit.

Jyske Bank
Jyske Bank
Chapter lead for Data Warehouse udviklere

Jyske Bank, Silkeborg eller Lyngby

Som Chapter Lead driver du den faglige udvikling af tribens Data Warehouse udviklere med fokus på technical mastery og personaleledelse. Målsætningen er, at alle medarbejdere bevidst arbejder på at dygtiggøre sig inden for sit kompetencefelt.

Samtidig med ledelsesrollen er du udførende data warehouse udvikler/data scientist i et Squad.

Du agerer ”spillende træner”, og er it-udvikler i et squad, hvor du som faglig spydspids får en vigtig rolle i udvikling af løsninger på Data Warehouse området i samarbejde med dit squad. Squadet har primært et back-end udviklingsansvar, hvor vi i dag anvender SAS på Oracle og MS SQL. Vi er som udviklingsorganisation i gang med at opbygge et solidt Data Warehouse fundament, der kan understøtte bankens mange rapporteringsbehov.

Jyske Bank
Jyske Bank
Business Intelligence udvikler - Investering og Formue

Jyske Bank, Silkeborg

Vi søger en ny kollega, som kan lide at arbejde med data og tilbyder datadrevet indsigt gennem BI-udvikling. Du kommer til at udvikle SAS løsninger inden for investering, formue og pension, og vil fungere som central sparringspartner for hele området, når det det handler om data og datamodellering.

Arbejdsopgaverne er mangfoldige og inkluderer rapportering, forretningskritisk datamodellering og datatransformation samt forenkling og automatisering af vores processer omkring data. Vi arbejder primært med SAS. Derudover består vores værktøjskasse også af R, Active Batch, Excel og SQL. Dit hovedformål vil være at understøtte datadrevne beslutninger om produkter og kundeadfærd samt at sikre datafundamentet for en lang række af vores produkter og løsninger.

Jyske Bank
Jyske Bank
Nyuddannet eller erfaren udvikler/data scientist til nyt udviklingssquad

Jyske Bank, Silkeborg eller Kgs. Lyngby

Vær med til at gøre arbejdet med data nemt og let tilgængeligt for vores brugere

Du bliver en del af et nystartet udviklingssquad, der får ansvaret for det datagrundlag, som understøtter Jyske Banks risiko og kreditmodeller. Målet er at styrke hele området omkring risiko og kreditmodeller til at være mere datadrevne.

Dine primære arbejdsopgaver er blandt andet, at:

  • Opbygge et nyt datagrundlag for risiko og kreditmodeller, som bygger på data fra Jyske Banks Data Warehouse.
  • Hjælpe med at automatisere data pipelines så det understøtter taktslaget i modelarbejdet.
  • Videreudvikle det eksisterende Bank Data Warehouse i tæt samarbejde med de øvrige data udviklere i vores squads.
Jyske Bank
Jyske Bank
Specialist på bæredygtighed

Jyske Bank, Silkeborg

Brænder du for bæredygtighed og forretningsudvikling, og har du profilen til at binde indsatser på området sammen i Jyske Bank Erhverv?

I Jyske Bank understøtter vi vores kunders omstilling til en både bæredygtig og rentabel forretning. Vores indsatser sker gennem specialiseret rådgivning og konkurrencedygtige produkter og løsninger.

Vi har udviklet de første værktøjer, som understøtter den udfordrende dialog med kunderne, men der er behov for løbende forbedringer og udvikling af supplerende værktøjer, løsninger, forretningsgange mv.

Din opgave bliver at binde interessenter, regulering og løsninger sammen og sikre den videre udvikling af bankens indsatser på Erhverv. Du forventes at deltage i kompetenceudvikling af medarbejderne i afdelingsnettet, og du vil også deltage på kundemøder, så vi får bragt dine kompetencer så tæt på kunderne som muligt.

Jyske Bank
Jyske Bank
Dynamisk og udadvendt Erhvervspartner

Jyske Bank, Kolding og Haderslev

Vi søger en dynamisk og udadvendt erhvervspartner, der har lyst til at drive og videreudvikle en spændende kundeportefølje af nationale erhvervskunder og aktivt opsøge nye.

Med afsæt i Kolding og Haderslev driver vi et stort og attraktivt markedsområde. Vi har en klar strategi om at øge vores markedsposition. En væsentlig opgave vil derfor være det opsøgende salg i markedsområdet.

I rollen som erhvervspartner trives du med den strategiske dialog med dine kunder, hvor du som kundeansvarlig rådgiver og skaber værdi for kunden og for banken. Du er synlig i relevante erhvervsnetværk, hvor du opsøger og tiltrækker nye erhvervskunder. Du omsætter bankens koncepter, således de skaber værdi og giver ekstraordinære kundeoplevelser.

Jyske Bank
Jyske Bank
Ambitiøs udvikler til IT-afdeling med fart på

Jyske Bank, Silkeborg

Er du passioneret omkring softwareudvikling, og brænder du for at levere kørende software i høj kvalitet?

Jyske Finans har ambitioner om at blive endnu stærkere på vores online tilstedeværelse, hvor du, sammen med resten af Jyske Finans IT, får en helt central rolle. Dine opgaver vil bl.a. være udvikling af hjemmesider i Angular, hvor der bl.a. gøres brug af Jyske Banks eget UI-framework Kirby. Et eksempel er, at vi i øjeblikket arbejder på løsninger til kunder indenfor el-biler, hvor du vil få mulighed for at være med i hele processen.

Du vil komme til at lave integrationer i .Net/.Net Core og i det hele taget er integrationer en stor del af arbejdet Jyske Finans IT. Du vil derfor komme til at arbejde med både interne og eksterne integrationer, hvor der arbejdes i retning af microservices og Azure API Manager.

Jyske Bank
Jyske Bank
Senior IBM-i (AS400) Cobol/RPG-udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Brænder du for at være med til at skabe løsninger, der gør en forskel for både interne og eksterne kunder, og synes du det vil være spændende, at arbejde i en ambitiøs virksomhed, der er i konstant udvikling.

Som udvikler på IBM-i bliver du en del af et team på fire medarbejdere. Teamets primære opgave er at udvikle og vedligeholde Jyske Finans' primære backend system til styring af aftaler og rammer omkring leasing og finansiering.

Opgaverne er mange, og kompleksiteten er høj - både inden for nyudvikling og forvaltning af systemet - for at kunne understøtte nye spændende forretningsområder i Jyske Finans. Samtidig ønsker vi at udvikle det nuværende system mod en mere nutidig arkitektur og en fleksibel grænseflade.

Jyske Bank