4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Actas A/S
Elektrikere med lyst til brancheskifte

Actas A/S, Aarhus

Er du elektriker, og er du parat til et spændende brancheskifte til sikring og sikkerhed i en landsdækkende virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter?

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service.

Jobbet er ikke rutinepræget, og du vil møde en varieret og spændende arbejdsdag. Opgaverne spænder fra service med kundekontakt til projekt- og installationsløsninger med masser af faglige udfordringer. Vi bringer dine kompetencer i spil og kombinerer dem med skrappe kollegaer, som altid er klar med en sikker hånd og et godt råd!

Actas A/S
Actas A/SABA-tekniker/fagleder

Actas A/S, Glostrup

Er du klar til en spændende hverdag i en virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter? Hos ACTAS skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service.

Hos ACTAS bliver du en vigtig del af vores ABA-team, der er fordelt over hele landet. Teamet løser også engang imellem serviceopgaver på AIA, ADK og TVO, når det er påkrævet. Som ABA-tekniker/fagleder bliver dit primære ansvarsområde fejlretning, installation, idriftsætning og årlige eftersyn.

Her i virksomheden er der højt til himlen og masser af plads til personlig og faglig udvikling. Derfor regner vi med, at du har humor og sætter pris på gode kolegaer i et uhøjtideligt og trygt arbejdsmiljø

Actas A/SElektrikere med lyst til brancheskifte

Actas A/S, Glostrup

Er du elektriker, og er du parat til et spændende brancheskifte til sikring og sikkerhed i en landsdækkende virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter? Hos ACTAS skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service.

Opgaverne spænder fra service med kundekontakt til projekt- og installationsløsninger med masser af faglige udfordringer. Vi bringer dine kompetencer i spil - og kombinerer dem med skrappe kollegaer, som altid er klar med en sikker hånd og et godt råd!

Gem
Actas A/SBliv sikringstekniker i ACTAS, Skive afdeling

Actas A/S

Er du parat til en spændende hverdag i en landsdækkende virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter? Hos ACTAS skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service. Vi regner ikke med, at du er nuværende verdensmester i alt AIA, ADK eller TVO - men vi satser på i fællesskab at gøre dig til det!

Men det er vigtigt, at du har erfaring, og ikke er bange for at tilgå og løse opgaver, som du måske ikke lige har set før.