4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
CBS, Copenhagen Business School

Full stack webudvikler

Frederiksberg

I vores digitale transformation arbejder vi tværgående på at sætte de studerende og adgang til vores forskere i centrum. Vi udvikler derfor et nyt webunivers på en Drupal10 multisiteplatform med fokus på åben arkitektur, der muliggør genbrug af indhold på tværs af platforme og fleksibel udskiftning af komponenter.

Vil du med på rejsen? Så har vi en spændende stilling til dig.

Vi søger en full stack webudvikler, som sammen med de øvrige udviklere i IT Webteamet og vores integrationsudviklere, arkitekter og driftsmedarbejdere kan tage ansvar for den nye løsning og bringe CBS ind på en moderne webplatform.

Gem
CBS, Copenhagen Business School

Controller og koordinator (barselsvikar) til Campus Services

Frederiksberg

Er du god til jura og økonomi inden for byggeri, service og ejendomsdrift, og evner du at kommunikere med mange forskellige mennesker?

Stillingen er placeret i Afdeling for Ejendomme og Arealer (EDA), en afdeling i Campus Services, som favner projekter og opgaver inden for byggeri og drift af CBS’ ca. 138.000 m2. Vi planlægger og iværksætter taktikken for bygninger og udearealer ved ombygninger og drift, og en essentiel del heraf er kontrakt- og økonomistyring, brugerinddragelse og anden kommunikation.

Gem
CBS, Copenhagen Business School

Driftskoordinator til Campus Services

Frederiksberg

Vi søger en driftskoordinator til Afdeling for Ejendomme og Arealer (EDA). Afdelingen favner projekter og opgaver inden for byggeri og drift af CBS’ ca. 138.000 m2. Vi planlægger og iværksætter taktikken for bygninger og udearealer ved ombygninger og drift, og en essentiel del heraf er kontrakt- og økonomistyring, brugerinddragelse og anden kommunikation.

Der er tale om en stilling, hvor de tekniske evner og æstetisk sans kommer i spil sammen med færdigheder i at kommunikere med interessenter og evnen til at håndtere udbud.

Gem
CBS, Copenhagen Business School

Pædagogisk konsulent til Educational Development and Quality

Frederiksberg

Som pædagogisk konsulent får du en arbejdsdag med opgaver, der varierer fra 1-1 support og sparring med undervisere, over design og facilitering af kompetenceudviklingstilbud, til involvering i udvikling af nye uddannelser og i strategiske initiativer, som fx anvendelse af kunstig intelligens i undervisningen.

Dine egne interesseområder kan i nogen grad få indflydelse på dine opgaver, men det er vigtigt at du bliver motiveret af at hjælpe undervisere, studieledere og andre målgrupper med det, som de har behov for, og når de har behov for det.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV