4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
JobTeam
Partnere søges til metalbranchen i København

JobTeam

JobTeamMetal A/S søger partnere, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau og ønsker at indgå i JobTeams partnerkoncept indenfor rekruttering af blandt andet; Industritekniker, automatiktekniker, værkfører eller andre områder i jern og metalindustrien i København.

Som partner vil du have ansvaret for at drive og udvikle din egen forretning af vores virksomhed, der specialiserer sig i rekruttering af metalarbejdere. Du vil have muligheden for at bringe dine egne erfaringer ind i branchen, mens du nyder godt af vores velrenommerede brand og etablerede forretningsmodel.

Gem
JobTeam
Selvstændig inden for fabrik/lager

JobTeam

JobTeam A/S søger personer, der brænder efter at starte egen virksomhed, men mangler ideen. Vi har ideen og forretningskonceptet, der kan give dig succes og god indtjening. Konceptet er afprøvet med succes, men et godt resultat afhænger af dig og din indsats.

For at få succes er det nødvendigt, at du er god til at skabe relationer og har erfaring med opsøgende salg. Både til kunder og til kandidater. Og så skal du have gåpåmod og vilje til en stor indsats – specielt i starten. Du bliver chef i dit eget salgsdistrikt og en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver. Du skal koncentrere dig om salg og rekrutteringsydelser til kunderne. Arbejdsopgaver:

  • Opstart af eget rekrutteringsbureau inden for fagområdet fabrik/lager
  • Salgsbesøg hos nye potentielle kunder og med tiden eksisterende kunder
  • Opbygning af gode, langvarige kunde- og kandidatrelationer
Gem
JobTeam
Vil du være selvstændig igen som partner i et af Danmarks største rekrutteringsbureauer?

JobTeam

JobTeam A/S søger personer, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau op. Vi har forretningskonceptet og den nødvendige knowhow, men resultaterne skaber du selv.

Som chef i dit eget distrikt bliver du en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver, så du kan koncentrere dig om rekrutteringsydelserne til kunderne. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Opstart af eget rekrutteringsbureau inden for fagområdet Industrien eller inden for dit fagområde
  • Opbygning af gode langvarige kunde- og kandidatrelationer
  • Rekruttering af egnede kandidater til try & hire
JobTeam
Afdelingsleder med sælgergen

JobTeam, Aarhus

Til vores kontor i Aarhus søger vi en afdelingsleder til ledelse og udvidelse af afdelingen. Det er vores mål inden for en periode på to år at fordoble omsætningen i afdelingen. Fagområderne vil være industri og lager, metal, og kontor.

Afdelingen består i dag af 2 medarbejdere, som arbejder på salg og rekruttering af industrivirksomheder og målet er øge dette fagområde med yderligere 2 medarbejdere. Primo 2023 vil vi udvide med fagområdet kontor og økonomi og metalområdet, så kontoret ultimo 2023 vil have 7-10 ansatte.

Du vil få rig mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen af afdelingen og opgaverne vil være af både ledelses- og salgsmæssig karakter. Der vil dog også forekomme administrative opgaver og det forventes derfor, at du er fortrolig med IT og hurtig til at tilegne dig ny viden.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV