3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Robert Bosch A/SSales Manager – Industrikedler

Robert Bosch A/S, Ballerup

Hos Bosch former vi fremtiden ved at opfinde teknologier og tjenester af høj kvalitet, der skaber begejstring og beriger folks liv. Vores løfte til vores medarbejdere er bundsolidt: vi vokser sammen, vi nyder vores arbejde og vi inspirerer hinanden. Tilslut os og mærk forskellen.

Vi søger en ekstern Sales Manager til afdelingen Commercial / Industrial Heating som leverer komplette energianlæg baseret på varmtvandskedler, dampkedler, elkedler, spildvarmesystemer til industrien, herunder; Fødevareindustrien, Produktionsvirksomheder, Energiselskaber og Farmaceutiske virksomheder.

Dit bidrag til noget stort

  • Opsøgende og gennemførende salg af nye kedelanlæg samt moderniseringsopgaver
  • Salg af serviceydelser
  • Udarbejdelse af tilbud
Robert Bosch A/SSlutbrugerspecialister Power Tools

Robert Bosch A/S, Ballerup

Robert Bosch A/S søger to slutbrugerspecialister til distrikt Sjælland, til salg af professionelt værktøj og tilbehør til håndværk og industri med opstart den 3. januar 2022.

Som slutbrugerspecialist har du din daglige gang hos slutbrugere i industrien og bygge- & anlægsbranchen. Du får din daglige gang på byggepladser, kontorer og værksteder, og dine kunder er alt fra indkøbere, formænd, håndværkere, projektledere til virksomhedsledere. Her præsenterer du nyheder, træner og rådgiver om målrettede løsninger til slutbrugere.

Du sikrer tæt dialog og koordinering med dine kollegaer i distriktet for at dække fælles kunders behov.

Gem
Handelselev til termoteknisk marketingsafdeling
Hos Bosch former vi fremtiden ved at opfinde teknologier og tjenester af høj kvalitet, der skaber begejstring og beriger folks liv.
Bosch, Ballerup
Bosch
Indrykket: