6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Redmark

Revisor til Redmarks kontor i Hadsund

Ønsker du ansvar og en fleksibel hverdag med plads til høje ambitioner uden at gå på kompromis med livet uden for kontoret? Vil du være en del af en social vinderkultur, hvor du skaber resultater sammen med andre?

Er svaret ja, har vi måske jobbet til dig. Vi har en portefølje af spændende og udfordrende opgaver til dig, og du bliver involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver.

Redmark
Gem
Redmark

Erfaren medarbejder til Business Service

Aalborg

Har du øje for detaljen og stor interesse for tal og systemer? Brænder du samtidig for at yde en mærkbar forskel – og har du lyst til at arbejde med de nyeste digitale værktøjer?

Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • Finansbogholderi
  • Debitor- og kreditorbogholderi, herunder betalinger, fakturering og afstemning
  • Periodebalancer, herunder udarbejdelse af materiale til revisor

Du bliver en del af et team med 18 dygtige kollegaer samt et miljø, hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Redmark
Gem
Redmark

Statsautoriseret revisor med ambitioner om at blive partner

Randers SØ

Du vil fra dag et tilbydes en eksisterende og spændende kundeportefølje, som sammensættes med udgangspunkt i dine ønsker, kompetencer og specialer. Du kommer selvfølgelig også til at arbejde med at udbygge denne portefølje.

Du bliver en del af et dynamisk og kvalitetsbevidst team, hvor arbejdsglæden er høj og omgangstonen er uformel. Vi har fokus på et arbejdsliv i balance, hvor der både er plads til ambitioner og familien.

Redmark
Curia søger for Redmark
Gem
Curia

Erfaren Director til Business Service

Randers

Brænder du for effektivisering og optimering af business service, kundekontakt og lederskab samt en hverdag, hvor der er fokus på balance, tillid og engagement? Drømmer du om en karriere, hvor du samtidig har mulighed for at gøre en mærkbar forskel og skabe resultater sammen med andre? Har du fx erfaring fra en revisionsvirksomhed, en lignende service provider eller en økonomiafdeling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som Director har du både et ledelsesmæssigt ansvar, men du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores kunder. Du bliver daglig leder af et velfungerende team på 14 dedikerede medarbejdere, hvor vi lægger vægt på balance, tillid og engagement. Teamet varetager opgaver for vores kunder indenfor effektivisering og optimering af kundens økonomifunktion, lønadministration, rapportering og økonomisk sparring.

Gem

Erfaren medarbejder til Business Service, Aalborg

Aalborg

Har du øje for detaljen og stor interesse for tal og systemer?

Indrykket:
Gem

Statsautoriseret revisor med ambitioner om at blive partner i Redmark, Randers

Randers

Vi søger en ambitiøs, erfaren revisor, som har et ønske om at være med til at udvikle vores afdeling i Randers fra dag ét.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV