8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ØkonomistyrelsenFinansministeriet søger dygtig generalist med interesse for HR og organisationsudvikling

Økonomistyrelsen, København

Har du politisk tæft, er du skarp til at skrive sager, og brænder du for HR og organisationsudvikling? Så er du måske vores nye kollega i Finansministeriets Koncern HR. Vi søger en dygtig medarbejder, som kan være med til at sikre, at Finansministeriet er en attraktiv arbejdsplads i udvikling, og som kan rådgive og understøtte Finansministeriets direktioner, ledere og medarbejdere i opgaver inden for HR og organisationsudvikling.

Du vil blive en del af et ambitiøst og fagligt stærkt kontor, som leverer højt kvalificeret rådgivning til direktioner og ledere i hele Finansministeriet. Vi løser opgaver inden for HR-udvikling og –administration, og vi hjælper bl.a. ledere og direktioner med rekrutteringer, ansættelser, onboarding, trivsel, kompetenceudvikling og lignende. Herudover løser vi en række opgaver inden for HR og ledelse på tværs af staten.

ØkonomistyrelsenTalstærke generalister til udvikling af økonomistyring på tværs af staten

Økonomistyrelsen, København

Vil du arbejde med at udvikle staten? Har du interesse for implementering, effektiv opgaveløsning og styring i den offentlige sektor, og har du en god forståelse for samspillet mellem faglig opgavevaretagelse og økonomi? Så har vi den rette stilling til dig.

Vi søger 1-2 nye kolleger til udvikling af koncepter og metoder inden for aktivitets- og ressourcestyring samt økonomistyringsmodeller og rådgivning af statslige institutioner herom.

Du kommer til at indgå i en række både interne og eksterne projekter, der indeholder implementering, design, analyse og projektledelse af forandringer i grænselandet mellem forretningsudvikling og økonomistyring.

ØkonomistyrelsenJurist til Finansministeriets Koncern HR

Økonomistyrelsen, København

Vi søger en energisk og dygtig personalejurist, som har lyst til at være en del af jurateamet i Finansministeriets Koncern HR, der pt. består af to jurister. Hos os vil du få en hverdag, der er præget af høj faglighed, godt kollegaskab, samarbejde og godt humør.

I Koncern HR vil du komme til at arbejde tæt sammen med koncernens direktioner, ledere, medarbejdere og ikke mindst dine kollegaer, som også prioriterer tid til at have det godt sammen både i arbejdstiden og efter arbejde.

Du vil blive én af tre jurister, som leverer højt kvalificerede løsninger til direktioner, ledere og medarbejdere i hele Finansministeriets koncern.

Som jurist hos os vil dine opgaver bl.a. være at:

  • rådgive og sparre med direktioner, ledere og kollegaer om personalejura
  • håndtere personalejuridisk sagsbehandling
  • udarbejde beslutningsoplæg, notater, politikker, vejledninger og retningslinjer
ØkonomistyrelsenKontorchef til Statens Indkøb med stærke policy-kompetencer

Økonomistyrelsen, København

Kan du tænke nyt inden for indkøbsområdet, og se muligheder i forskellige dagsordener som effektivisering, grøn omstilling og digitalisering? Så er det måske dig, der skal stå i spidsen for et kontor i rivende udvikling og med betydeligt politisk fokus.

Som kontorchef sætter du høje faglige standarder, og du forstår i samarbejde med to teamledere, at motivere kontorets medarbejdere, så I i fællesskab kan medvirke til at løfte det offentlige indkøb. Du er i stand til at delegere ansvar til teamledere såvel som medarbejdere, men har samtidig en god fornemmelse for, hvornår sager kræver din opmærksomhed. Du har forventeligt stor erfaring fra stillinger i centraladministrationen.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har erfaring med eller potentiale for at lede, udvikle og skabe resultater gennem medarbejdere
  • er analytisk stærk, og kan finde løsningerne på vanskelige problemstillinger
ØkonomistyrelsenTeamleder til Statens Løn

Økonomistyrelsen, København

Vil du være med til at sætte rammen for det fremtidige Statens Løn? Vi er et dynamisk og high performende udviklingsteam, som leder efter en ny chef. Vil du være med til at sikre, at vi - også i fremtiden - systemmæssigt kan understøtte korrekt løn- og pensionsudbetalinger til mange tusinder ansatte inden for stat og selvejesektoren – så læs med her.

Vi er i fuld gang med at sætte rammerne for det fremtidige Statens Løn. Statens Løn er et lønsystem for ca. 350 institutioner, der hver måned udbetaler løn og tjenestemandspension til omkring 375.000 personer.

Som teamleder skal du i samspil med teamet, vores kunder og vores dygtige leverandørteam skabe ramme og retning og sikre, at vi gennem de næste år får fremtidssikret den nuværende Statens Løn gennem en systemmodernisering.

ØkonomistyrelsenGeneralister til implementering og projektledelse af forandringsprojekter i den offentlige sektor

Økonomistyrelsen, København

Vil du arbejde med at udvikle staten, så opgaver bliver løst bedst muligt og effektivt? Vil du arbejde med en varieret opgaveportefølje og med samarbejdspartnere på tværs af ministerier og styrelser i Statens Analyser og Implementering? Vil du arbejde sammen med nogle af de skarpeste hoveder i staten, og bliver du motiveret af en stejl læringskurve og et højt fagligt ambitionsniveau?

Vi søger nye kolleger til en række projekter, der indeholder implementering, design, analyse og projektledelse af forandringer i grænselandet mellem forretningsudvikling, styring og IT. Projekterne er både eksterne for klienter på tværs af staten, og interne udviklingsprojekter i Finansministeriets koncern.

ØkonomistyrelsenDirektionssekretariatet i Økonomistyrelsen søger en dygtig og processtærk AC-medarbejder med gode samarbejdsevner

Økonomistyrelsen, København

Kunne du tænke dig at komme helt tæt på direktionens hverdag i en central styrelse under Finansministeriet? Vil du bidrage til at sætte retningen for, hvor Økonomistyrelsen skal hen de næste år? Og befinder du dig godt i en koordinerende og udadvendt rolle?

Som AC-medarbejder i Økonomistyrelsens direktionssekretariat får du et unikt indblik i styrelsens beslutningsgange. Du vil være med til at tilrettelægge og eksekvere styrelsens strategiske og organisatoriske udvikling. Du kommer helt ind i maskinrummet hos direktionen og skal bidrage til, at vi som styrelse leverer resultater rettidigt og af høj kvalitet. Endvidere vil du opnå et kendskab til mange af de politiske processer, som Finansministeriet driver.

Gem
Studentermedhjælper til tværgående økonomistyringsopgaver i Finansministeriets Koncernøkonomi
Vil du gerne arbejde med analyser, økonomistyring, og politisk prioriterede projekter?
Økonomistyrelsen, København K
Jobcenter
Indrykket: