3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KFUM's Sociale Arbejde Engageret leder til Folkekøkkenet i Kolding

KFUM's Sociale Arbejde

KFUM’s Sociale Arbejde søger en engageret, erfaren og fagligt funderet leder til Folkekøkkenet i Kolding. Et arbejde med mening.

Du skal drive Folkekøkkenet i tæt samarbejde med KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor. Her vil du indgå i et stærkt og fagligt funderet lederforum med kollegaer fra de øvrige 27 sociale caféer og væresteder i KFUM’s Sociale Arbejde. Jeres fælles arbejde understøttes og faciliteres af vores landsdækkende faglige leder for caféer og væresteder, som du også refererer til i det daglige.

Vi tilbyder:

  • en alsidig stilling med stort ansvar i en organisation, hvor der aldrig er tvivl om meningen og formålet med indsatsen
  • et job, hvor du kan bruge dine kompetencer og dit drive til at fortsætte Folkekøkkenets gode udvikling
  • engagerede og hjælpsomme medarbejdere i et uformelt, demokratisk miljø
KFUM's Sociale Arbejde Pædagog til opholdsstedet Frørupskolen Helsehjemmet

KFUM's Sociale Arbejde, Haderslev

Vi har tilbudt nogle af vores super skønne kolleger længerevarende uddannelsesforløb og søger derfor både en fast knalddygtig pædagog på vores afdeling Helsehjemmet ved Haderslev og vikarer på tværs af vores afdelinger.

Frørupskolen Helsehjemmet er et socialpædagogisk opholdssted for unge i alderen 10 til 22 år, der alle har mange og komplicerede behandlings- og udviklingsbehov. Vi arbejder efter neuroaffektive og miljøterapeutiske behandlingsprincipper ud fra den unges situation med anerkendelse af dets ressourcer og med vægt på relationen til den enkelte unge.

Vores pædagogiske principper er i miljøet at strukturere, organisere og tilrettelægge og i den terapeutiske del at muliggøre følelsesmæssig, social og faglig udvikling ud fra barnets aktuelle niveau. Vi har fokus på godt samarbejde med forældre og andre samarbejdspartnere.

KFUM's Sociale Arbejde Økonomikonsulent til NGO-hovedkontor

KFUM's Sociale Arbejde, Middelfart

Kan du formidle økonomi og tal i klar tale, og har du mod på at udvikle økonomistyringen i en af landets største diakonale og sociale organisationer?

Du skal arbejde med afrapportering og økonomistyring i forhold til institutioner og projekter inden for områderne under det sociale tilsyn. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt herunder:

  • Udarbejde budgetter for institutioner og projekter i samarbejde med ledelsen
  • Formidle de økonomiske resultater overfor ledere og projektledere
  • Sparring med og vejledning af kollegaer, ledere og projektledere
  • Bidrage til udvikling af økonomistyring, afrapporteringsværktøjer og digitalisering

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV