2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Comwell Copenhagen PortsideEjendomsservicetekniker

Comwell Copenhagen Portside

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som Ejendomsservicetekniker på Comwell Copenhagen Portside, vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

  • Opstilling og klargøring af mødelokaler, udstillingsområder, AV & IT-udstyr.
  • Opstart og servicering ved mødestart og gennem dagen.
  • Ind- og udvendig bygningsdrift, reparationer og vedligehold på værelser, fællesområder, lokaler m.m.
ComwellE-mail- og automation Specialist, Comwell Hotels

Comwell, København

Har du passion for E-mail markedsføring og får ting til at ske, så er det dig, vi mangler!

Vi søger en E-mail specialist som på en effektiv, selvstændig og entusiastisk måde kan drive og løfte vores BTC og BTB e-mail markedsføring, herunder automation til et nyt niveau. Du skal planlægge, producere og eksekvere e-mail markedsføringen til vores veletablerede loyalitetsprogram Comwell Club, Comwell Business News samt vores automation indsatser.

Som E-mail specialist indgår du i et dynamisk marketingteam bestående af 7 engagerede kollegaer. Du vil have reference til Head of Marketing, og vil få et tæt samarbejde med kollegaer, der har en bred vifte af kompetencer. Du vil få en grundig oplæring i vores systemer og arbejdsmetoder, så du er klædt på til at drive og udvikle Comwells e-mail og automation markedsføring.