6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Comwell Køge StrandReceptionist til barselvikariat

Comwell Køge Strand

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som receptionist på Comwell Køge Strand vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Receptionen har en helt central plads på hotellet, hvor det samlede team byder gæsterne velkommen og giver dem den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Reservationer af BI og leisuregæster
 • Udarbejdelse af tilbud og bekræftelser
Comwell Køge StrandReceptionschef

Comwell Køge Strand

- En dedikeret ildsjæl med stærke lederegenskaber

Vil du være en del af den mest bæredygtige hotelkæde i Danmark? Og vil du være med til at forme din egen stilling i en organisation, hvor fundament og koncepter er på plads?

I Comwell har du friheden til at gøre en forskel i et attraktivt og spændende job, i en kultur hvor der er fokus på at spille hinanden bedre, og give frie rammer til at træffe beslutninger.

På Comwell Køge Strand er mod, passion og kreativitet nøgleordene i det, vi laver, og du skal sammen med dit team sørge for, at vores gæster får en oplevelse af imødekommenhed, højt serviceniveau og kvalitet. Hotellet har med sin unikke strandplacering og tæt til centrum en skøn beliggenhed. Men det, der kendetegner hotellet allerbedst, er den varme og hyggelige atmosfære, som vi gør en ære i at tilbyde vores gæster.

Comwell KorsørServiceøkonompraktikant

Comwell Korsør

Serviceøkonom søges til praktikplads til receptionen

Hos Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Arbejdsopgaver

 • Yde værtskab
 • Salg og mersalg
 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
Comwell Kellers ParkOpvasker

Comwell Kellers Park, Børkop

Er du frisk, positiv og kan du få noget fra hånden?
- Så er det måske dig, vi mangler som opvasker til Comwell Kellers Park

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste.

Netop nu søger vi en opvasker til Comwell Kellers Park, og vi kan love dig, at det bliver en hverdag med fart over feltet. Stillingen er på fuldtid og skal besættes snarest muligt.

Din arbejdsopgaver vil være blandt andet være:

 • Opvask af service, gryder og maskiner
 • Sørge for, at opvasker-området står ryddelig og rent
 • Sørge for at service området er ryddelig
Comwell BorupgaardRestaurantchef

Comwell Borupgaard, Snekkersten

Restaurantchef - der elsker at gøre en forskel for både medarbejdere og gæster i et allerede stærkt etableret team

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste.

Du vil have reference til Hoteldirektøren og vil indgå i lederteamet. Du bliver ansvarlig for et team af dygtige og engagerede medarbejdere og vil have det overordnede ansvar for nedenstående:

 • Daglig ledelse af medarbejderne i afdelingen
 • Du vil indgå i den daglige drift efter behov
 • Vagtplanering og optimering af denne i Lessor Workforce
Comwell Køge Strand
Kokkeelev

Comwell Køge Strand

Vi er på udkig efter landets bedste kokkeelev

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste – og også de bedste elever. Vi lover til gengæld, at du får en spændende og udfordrende uddannelse, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Comwell Køge Strand

I Comwell har vi fokus på din trivsel gennem hele dit elevforløb. Har du drive og engagement, har du mulighed for at sætte dit eget præg på din uddannelse og i Comwell. Vi er en koncern i rivende udvikling, og derfor har vi brug for dig, dine ideer og din vinkel!

Comwell Køge Strand