6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Comwell Klarskovgaard

Restaurantchef, Comwell Klarskovgaard

Korsør

Vil du være med til at skabe fremtidens restaurant?

Som restaurantchef på Comwell Klarskovgaard får du en helt unik mulighed for at være med til at nytænke og videreudvikle restauranten sammen med et dedikeret team af medarbejdere.

Gem
Comwell

Teknisk driftchef, Comwell H.C. Andersen Odense/ODEON

Vil du være med til sikre vores AV-afdeling, scenetekniske installationer og vedligehold af stolesystemer, stoletribune og orkestergravslift og lign., og vil du være med til at videreudvikle vores kultur- og konferencehus ODEON, så søger vi en teknisk driftschef.

I Comwell løfter vi i flok og har fokus på at spille hinanden bedre. Du har friheden til at gøre en forskel og frie rammer til at træffe beslutninger.

Gem
Comwell

Meetingdesigner i konferenceafdeling, Comwell Aarhus

Aarhus C

Som MeetingDesigner på Comwell Aarhus kommer du til at spille en vigtig rolle. Ud over at levere en høj kvalitet og service i vores mødeprodukt, vil du også få et udfordrende, selvstændigt og detaljeorienteret job hvor formidling af information til resten af huset er i højsæde.

Hos Comwell vil vi være de absolut bedste inden for møder og konferencer og stillingen udgør derfor en central position på hotellet.

Gem
Comwell

Natportier, barselsvikariat, Comwell Sorø

Sorø

Kan du levere service i verdensklasse? Så er du den vi mangler som vores nye natportier på Comwell Sorø.

Som natportier på Comwell Sorø vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. Stillingen er på fuld tid og er et barselsvikariat som løber frem til 31.08.2024.

Gem
Comwell

Hotelchef, Comwell Klarskovgaard

Korsør

I naturskønne omgivelser ned til Storebælt ligger Comwell Klarskovgaard. Og du har nu muligheden for at stå i spidsen for denne perle, der med sin unikke beliggenhed, byder på nogle helt særlige rammer.

Som hotelchef for Comwell Klarskovgaard skal du sammen med den øvrige ledergruppe og organisationen sætte rammen for det næste skridt på rejsen, samtidig med at du har fokus på at udvikle og motivere organisationen samt optimere såvel driften som salget i organisationen.

expuri søger for Comwell Hotels
Gem
expuri

Økonomiassistent – debitor

Kolding

Comwell er en hotelkæde bestående af 15 hoteller i Danmark og ét i Sverige. Brænder du for at have det fulde ansvar for debitoropgaverne i koncernen og sikre den daglige drift i samarbejde med resten af debitorteamet?

Du vil være placeret i koncernens centrale økonomiafdeling i Kolding, som består af 12 engagerede kollegaer, hvor du bliver en del af et kompetent og uhøjtideligt miljø.

Nøgleordene er, at vi tager ansvar, er selvstændige og samtidig vægter fordelene ved at arbejde sammen i teamet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV