10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nature Energy Biogas A/S
Farm Relations Specialist

Nature Energy Biogas A/S, Malmø

Do you want to become a part of an ambitious and energetic organization with big international growth ambitions for the future? We are currently looking for a Farm Relations Specialist for our up-coming Swedish department.

Nature Energy A/S

We are looking for a Farm Relations Specialist with deep knowledge within the agricultural profession and with special knowledge on fertilizing regulations/rules and crop farming along with a strategic and commercial flair. The Farm Relations Specialist will have the responsibility for developing and maintaining Nature Energy’s cooperation and relations to its partners in the agricultural business, both on a strategic and on an operational level.

Your tasks

 • Cooperation with finance for development of economic models.
 • Maintain specialized knowledge on local farm practices on use of fertilizer and crop farming.
 • Cooperation with R&D on development of new optimized fertilization methods.
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
El-ingeniør

Nature Energy Biogas A/S, Odense, Støvring eller Viby J

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger en el-ingeniør, som vil bidrage til den grønne omstilling.

Nature Energy A/S

Som El-ingeniør får du 15 kompetente kollegaer i afdelingen Electrical Engineering, som er en del af Engineering & Technical support. Afdelingen arbejder med projektering og design af vores biogasanlæg til Danmark, Frankrig og Holland.

Du får en afgørende rolle i design- og projekteringsfasen af vores biogasanlæg, hvor dine opgaver er:

 • Projektering og specifikation af elinstallationer for maskinanlæg
 • Projektering og specifikation af fordelings- og maskintavler
 • Specifikation og indkøb af instrumenter og frekvensomformere
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
QEHS Manager

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger en QEHS Manager, som har lyst til at videreudvikle Nature Energys strategi inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed.

Nature Energy A/S

Med reference til CFO får du ansvaret for at videreudvikle Nature Energys QEHS-funktion. Du får en vigtig rolle som leder for et team på 6 medarbejdere samtidig med, at du skal sikre en øget bevidsthed omkring QEHS i hele organisationen – nationalt såvel som internationalt.

En af dine centrale opgaver vil være at færdiggøre implementeringen af et ledelsessystem, som afdelingen er i gang med at implementere. Systemet opbygges i henhold til ISO-standarderne, og det er hensigten at få certificeret systemet inden for en tidshorisont på 1-1½ år. Ledelsessystemet bygges op i et IPW-kvalitetsledelsessystem.

Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
Automationsingeniør

Nature Energy Biogas A/S, Odense, Viby J eller Støvring

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger en Automationsingeniør, som vil bidrage til den grønne omstilling.

Nature Energy A/S

Du bliver en del af afdelingen Engineering, som bl.a. arbejder med projektering og design af biogasanlæg til Danmark, Frankrig og Holland. Som automationsingeniør får du reference til Head of Electrical Engineering. Du kommer til at beskæftige dig med programmering, idriftsættelse og dokumentation af vores biogasanlæg i ind- og udland. Blandt dine arbejdsopgaver er:

 • Udfærdige funktionsbeskrivelser og programmeringsbeskrivelser
 • Udarbejdelse af I/O-lister
 • Design og indkøb af PLC hardware
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
Rutineret AutoCAD Plant 3D tegner

Nature Energy Biogas A/S, Støvring, Viby J eller Odense

Vil du have en nøglerolle i design af fremtidens biogasanlæg til produktion af grøn bæredygtig biogas i både ind- og udland? Som AutoCAD Plant 3D tegner hos Nature Energy bliver du en del af en ambitiøs organisation, der arbejder med bæredygtig energi og har store internationale vækstambitioner for fremtiden.

Du bliver en del af Drawings, som spiller en afgørende rolle i projektering af nye biogasanlæg og supportering af driften. I dagligdagen arbejder du tæt sammen med dine seks kolleger i afdelingen, men også på tværs af hele Nature Energy. Her kommer du til at arbejde med systematisk opbygning i 3D, herunder:

Nature Energy A/S
 • Opbygning af komplet anlæg
 • Intelligent og struktureret opbygning af komponenter, moduler og enheder
 • Optegning af rørføring med tilhørende komponenter og instrumenter
 • Omsætte P&I-diagrammer og 2D tegninger til 3D
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
Compliance Koordinator i Supply Chain

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger en Compliance Koordinator til afdelingen Operations DK, som får ansvar for at sikre, at vi overholder gældende retningslinjer og andre Nature Energy forretningsvilkår i vores operationelle processer.

Nature Energy A/S

Som Compliance Koordinator står du for at drive, sikre og forankre compliance aktiviteter i forbindelse med Nature Energys drift af forretningens danske biogasanlæg, så de stemmer overens med gældende retningslinjer og lovgivninger inden for området.

Du skal tværorganisatorisk proaktivt arbejde for at opnå indgående kendskab til nuværende og fremtidige reguleringer og retningslinjer. Du skal ligeledes være med til at skabe en transparent og løbende rapportering, der understøtter forretningen, udviklingen og Operations DK i et compliance perspektiv.

Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
Projekteringsleder til Mechanical Engineering

Nature Energy Biogas A/S, Odense, Viby J eller Støvring

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden?

Som projekteringsleder får du ansvaret for at projektere anlæg i samarbejde med projektlederen. Du overtager projekteringsopgaven, når de indledende designs og scope er gennemført, og du har herefter ansvar for projekteringen, indtil nøglerne overdrages til driftsorganisationen. Du vil typisk have et fast projekteringsteam, der består af personer fra Electrical-, Mechanical- og Drawings-afdelingerne.

Se video om Nature Energy Biogas A/S som arbejdsplads

Som projekteringsleder har du blandt andet ansvaret for:

 • Tværorganisatorisk koordinering – også med eksterne underleverandører
 • Tidsplaner, risk- og change-log
 • Aktivitets- og ressourceplanlægning
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
Energi- eller maskiningeniør til Mechanical Engineering

Nature Energy Biogas A/S, Odense, Viby J. eller Støvring

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden?

Nature Energy A/S Du får en nøglerolle i design af hele biogasanlæg til produktion af grøn bæredygtig biogas i både ind- og udland. Derudover vil stillingen kræve stort kendskab til dimensionering af blandt andet rørsystemer, ventilationsanlæg og lugtrensningsanlæg. Konkret vil nogle af dine opgaver bl.a. være:

 • Masse- og energibalanceberegninger og -rapporter
 • Termisk udlægning/beregning af vekslere, kedler, hedtvandssystemer etc.
 • Fastlæggelse/udlægning af maskinkomponenter til gas- og biomassesystemer
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
Head of Biology

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger lige nu en Head of Biology, som får ansvaret for den samlede ledelse af vores biologiafdeling med direkte reference til COO.

Som Head of Biology får du det samlede ansvar for et kompetent team på 5 medarbejdere, der har til opgave at sikre stabil og optimal biogasproduktion på tværs af Nature Energys 13 biogasanlæg i Danmark.

Nature Energy A/S

Din hverdag er alsidig og veksler mellem at udarbejde strategiske tiltag, sikre høj kapacitetsudnyttelse og optimal biologisk procesovervågning. Du får derved et tværorganisatorisk samarbejde med bl.a. plant managers, Procurement og Operations ledergruppe samtidig med, at du agerer spillende træner for afdelingen.

Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
Driftsassistent - til bæredygtig energi, Videbæk

Nature Energy Biogas A/S

Har du lysten til at indgå i driften og produktionen på et af Danmarks mest moderne biogasanlæg? Og vil du have mulighed for personlig og faglig udvikling, så er du måske den driftsassistent, vi søger til Nature Energy Videbæk.

Nature Energy A/S

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Nature Energy bidrager engageret og massivt til Danmarks grønne omstilling.

Med direkte reference til driftslederen på anlægget kommer du blandt andet til at arbejde med

 • Daglig drift og overvågning af produktionen
 • Vedligehold og optimering af produktionsudstyr
 • Procesoperative opgaver
Nature Energy Biogas A/S