11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nature Energy

Piccolo/piccoline – fuldtidsstilling

Odense SØ

Se video om Nature Energy som arbejdsplads

Du bliver en del af Nature Energys Facility afdeling, som har ansvaret for, at Nature Energys lokationer fungerer optimalt, så alle vores kollegaer kommer godt igennem arbejdsdagen.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Odense, hvor du er den første man møder i receptionen.

I receptionen fungerer du som en af Nature Energys ”go to” personer for både kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Her vil dine opgaver bl.a. være:

 • Tage imod gæster i receptionen
 • Fremsendelse af post og GLS-pakker
 • Svare på mails
 • Telefonpasning

Nature Energy tilbyder en arbejdsplads med en spændende, alsidig og udfordrende hverdag, hvor der er høje ambitioner for både organisationen og din faglige og personlige vækst.

Nature Energy
Nature Energy

Erfaren IT Systemkonsulent

Odense SØ

Se video om Nature Energy som arbejdspladsIT spiller en central rolle i Nature Energys hverdag, hvor vi er i fuld gang med at forstærke vores IT-fundament og processer til at kunne favne den internationale vækst.

Du bliver en vital del af at bidrage til automatiseringen og implementeringen af vores IT-processer og infrastruktur. Du vil få rig mulighed for at være en del af at udvikle systemer, som understøtter brugen af IT for Nature Energy både i ind- og udland som led i at understøtte den grønne omstilling.

Work Life Balance er vigtigt for os ved Nature Energy, hvorfor der vil være mulighed for hjemmearbejde i denne stilling.

Nature Energy
Nature Energy

Projektleder – til projektmodning og myndighedsbehandling

Odense SØ

Din rolle er forankret i forretningsområdet Construction, der fungerer som Nature Energys interne totalentreprenør. Her bliver du en del af afdelingen Project Support, som har ansvaret for indhentning af alle nødvendige tekniske- og miljømæssige godkendelse samt support til udførende projektteam under byggefasen og idriftsættelse af industrielle stor-skala biogasanlæg.

Se video om Nature Energy som arbejdsplads

Dine opgaver:

 • Teknisk projektmodning af nye biogasprojekter i ind- og udland, i tæt samarbejde med Business Development og Engineering.
 • Ansvarlig for indhentning af godkendelser til om- og tilbygning af eksisterende anlæg ifm. optimering af drift og implementering af nye teknologier.
Nature Energy
Nature Energy

Process Engineer, Ventilation Systems

Odense SØ or Aarhus N

Se video om Nature Energy som arbejdsplads

As our Process Engineer, Ventilation systems, you have the technical responsibility for developing the most efficient ventilation system solutions to our standard plant designs, handling air pollution, smell and noise.

You become part of Nature Energys Product Engineering department which has the responsibility for the development of existing products and plant units for our biogas plants.

Nature Energy
Nature Energy

Driftsassistent til Nature Energy Videbæk

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden?

Se video om Nature Energy som arbejdsplads

Nature Energy er verdens største producent af grøn bæredygtig biogas. Vi ejer og driver allerede i dag 14 biogasanlæg i Danmark samt et i Frankrig, og vi forventer kraftig vækst i de kommende år.

I tæt sammenspil med driftslederen, driftslederassistenten og de øvrige driftsassistenter sikrer du en stabil drift, hvor dine opgaver bl.a. vil være:

 • Laboratoriearbejde herunder prøveudtagning og analyse af biomasser
 • Vedligehold og optimering af biogasanlægget
Nature Energy
Nature Energy

Automation Engineer, Rockwell

Odense, Aarhus, or Støvring

Se video om Nature Energy som arbejdspladsYou will be part of our Engineering department, which works with project planning and design of biogas plants for Denmark, Europe, and North America. As an automation engineer, you report to the Head of Automation Engineering, where you will work with programming, commissioning, and documentation of our biogas plant at home and abroad.

You will be involved throughout the whole process – both before, during, and after the biogas plant is commissioned. You will have an important role in commissioning, where you are on-site and testing the system as well as providing online support from the office.

Nature Energy
Nature Energy

Konstruktør / Teknisk designer

Aarhus N

Se video om Nature Energy som arbejdsplads Du bliver en del af Drawings, som spiller en afgørende rolle i projekteringen af nye biogasanlæg og udvidelser af eksisterende. I dagligdagen arbejder du tæt sammen med dine 14 kolleger i afdelingen, hvor du er ansvarlig for konstruktion og design på udvidelser af 1-3 eksisterende anlæg.

For at den enkelte tegner får succes i jobbet, har vi stort fokus på oplæring. At tegne 3D er måske ikke raketvidenskab, men metodikken bag kan være afgørende for, om den samlede model fungerer og om dit team kan hjælpe til, når der er brug for det.

Head of Drawings, Helle Mølgaard.
Nature Energy
Nature Energy

Arbejdsmiljøkoordinator P

Støvring eller Aarhus N

Se video om Nature Energy som arbejdsplads Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner?

Som vores Arbejdsmiljøkoordinator P kommer du selvstændigt til at sætte retningen og standarden for Nature Energys arbejde med arbejdsmiljøkoordinering P. Derudover vil du få en central rolle i at kontrollere og bidrage til, at beslutninger taget under projekteringen tager hensyn til sikkerhed og sundhed under udførsel samt ved reparation og vedligeholdelse.

Nature Energy
Nature Energy

Driftsassistent til Nature Energy Månsson

Brande

Se video om Nature Energy som arbejdsplads Sikring af optimal og kontinuerlig drift på et af Danmarks mest moderne biogasanlæg

I tæt sammenspil med driftslederen og de øvrige driftsassistenter sikrer du en stabil drift, hvor dine opgaver bl.a. vil være:

 • Vedligehold og optimering af biogasanlægget
 • Udskiftning af mekaniske og elektriske dele
 • Reparationer af procesudstyr

Vi tilbyder en arbejdsplads med en spændende, alsidig og udfordrende hverdag, hvor der er høje ambitioner for både organisationen og din faglige og personlige vækst.

Nature Energy
Nature Energy

Financial Controller

Odense

Se video om Nature Energy som arbejdspladsDo you want to be part of an ambitious and energetic team with a high degree of influence? And are you passionate about management reporting, annual accounts, financial analyses, etc.?

We are looking for a Financial Controller who can, among other things, participate in the finance department's tasks related to liquidity management and budgeting, as well as strategic projects and acquisitions.

We have an open and informal culture, and the right person will have ample opportunity to influence decisions at all levels.

Nature Energy
Nature Energy

Financial Assistant

Odense SØ

Se video om Nature Energy som arbejdsplads Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden?

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores Finance-afdeling, som har lyst til at få en spændende hverdag i en levende og dynamisk organisation. Derudover tilbyder vi også grundig og god oplæring til stillingen samt mulighed for, at du kan udvikle dig både personligt og fagligt.

Som Financial Assistant kommer du blandt andet til at løse opgaver inden for kreditor- og finansfunktionen, sikre korrekte regnskabstal og meget mere.

Nature Energy

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV