11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dagrofa Foodservice
Ungarbejder

Dagrofa Foodservice, Slagelse

Vores butik i Slagelse mangler netop nu en kollega på over 18 år, som kommer til at arbejde i weekender primært, men også med timer i hverdagene over ferier mv.

Dagrofa Foodservice arbejder primært med B2B kunder indenfor Catering og Foodservice. De vil søge din sparring, når de skal finde de rette varer. Du vil derfor i din rolle bruge en stor del af din tid på at opbygge og udvikle relationer til vores kunder.

Som medarbejder i Dagrofa Foodservice Slagelse kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, egenkontrol og kundebetjening.

Dagrofa Foodservice
Salgsassistent 10-15 timer i ugen

Dagrofa Foodservice, Brabrand

Vores ambitiøse butik i Aarhus mangler netop nu en kollega. Som Salgsassistent i butikken vil du være med til at sikre, at det høje butiksniveau forsætter og videreudvikles.

Som salgsassistent i Dagrofa Foodservice Aarhus kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag. Dette med en primær rolle i vareopfyldning, men også varebestilling, egenkontrol, kundebetjening, styring af lager og ikke mindst salg lover vi, at du får en spændende arbejdsdag. Lyder dette som noget for dig – og kan du genkende dig selv i nedenstående:

 • Gerne kendskab til catering og Foodservice
 • Du kender værdien i de gode relationer og opsøger dem proaktivt
 • Gode samarbejdsevner og fleksibilitet er en helt naturlig del af dig
Dagrofa Foodservice
Afdelingsleder

Dagrofa Foodservice, Roskilde

Vores ambitiøse butik i Roskilde mangler netop nu en kollega. Som Afdelingsleder i butikken vil du være med til at sikre, at det høje butiksniveau forsætter og videreudvikles. 80% af din arbejdstid vil du beskæftige dig med Kød & Køl og 20% med kolonial.

Som Afdelingsleder i Dagrofa Foodservice Roskilde kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, egenkontrol, kundebetjening og ikke mindst salg. VI lover, at du får en travl og spændende arbejdsdag.

Din hverdag præges af optimering af egen afdeling kombineret med masser af sparring og kontakt med dine kunder. Du er ansvarlig for at drive salget og skabe dine egne resultater i dine afdelinger; kød, grønt og mejeri.

Dagrofa Foodservice
Vi søger en kollega til Dagrofa Foodservice Valby

Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice Valby søger lige nu en kollega hvor din primære opgave vil være kassebetjening. Du vil desuden tage del i mange andre forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, og kundebetjening.

For at få succes i stillingen kan du genkende dig i nedenstående:

 • Du har gerne erfaring med kassebetjening og fødevarer
 • Du er udadvendt med en god energi og højt humør
 • Du har ambitioner & mål

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen og kan blandt andet tilbyde:

 • Et herligt job med spændende opgaver
 • At blive en del af vores familie som er engagerede kollegaer
 • En grundig oplæring i alle relevante arbejdsopgaver
Dagrofa Foodservice
Datadrevet marketing automation specialist

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Brænder du for den digitale agenda og udvikling af marketing automation processer?

Med reference til Marketingchefen bliver du en del af marketingteamet med 8 dygtige kolleger. Vi søger efter en erfaren Marketing automation specialist, der i et tæt samarbejde med sine kollegaer skal være vores ekspert på Marketing Automation og udviklingen af vores e-mailplatform.

Samtidig er det vigtigt at du søger viden i vores data fra både e-mailplatformen, GA og vores CRM system i din konstante søgen på at optimere kontakten med vores kunder.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice
Struktureret Logistiksupporter søges

Dagrofa Foodservice

Vi søger en struktureret Logistiksupporter til vores Logistiksupport team i Ishøj, hvor vi anser Logistiksupport rollen som helt essentiel for vores evne til at skabe succes.

Med reference til Lagerchefen bliver du en del af et team på 3 medarbejdere, hvor du skal bidrage til supportering af logistikken og interne kunder på tværs af organisationen. Som logistiksupporter skal du være administrativ og systemstærk for at kunne løse de daglige opgaver, og det er vigtigt at du kan arbejde struktureret og træffe selvstændige beslutninger der ligger indenfor virksomhedens logistiske rammer.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Du er øjnene på gulvet og svarer dagligt på henvendelser fra den øvrige organisation
 • Du hjælper dine kollegaer på terminalen med alt imellem himmel og jord
 • Du udfører kontrolopgaver på den daglige drift og tilsikrer at alle systemer er korrekt opdateret
Dagrofa Foodservice
Driftsorganisator

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Vil du være vores nye Driftsorganisator og blive en del af vores aftenhold med en 3-dages arbejdsuge?

Med reference til Driftschefen bliver du en del af den daglige drift og vil hovedsageligt koordinere pluk af pak af fødevarer til vores kunder. Du skal desuden supportere driftschefen med at sikre høj kvalitet, leveringssikkerhed samt effektivitet og deltage i oplæring af nye medarbejdere og planlægge medarbejdernes arbejdsdag.

Hvad tilbyder vi?

 • At blive del af en vækstvirksomhed og uformel kultur med kompetente og ambitiøse kolleger, der hver dag stiller krav til sig selv og hinanden
 • Et spændende arbejdsmiljø og krav om høj kvalitet i arbejdet og i de produkter, vi leverer
 • Attraktive personalegoder
Dagrofa Foodservice
Driftssupporter med masser af ansvar

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Brænder du for at sikre en effektiv afvikling af den daglige drift? Og kan du understøtte vores Driftsledere i en dynamisk hverdag, hvor vi stræber for en høj servicegrad til vores kunder!

For at blive driftssupporter, skal du både være administrativ og systemstærk til at kunne løse de daglige arbejdsopgaver, så du kan understøtte driftslederen i den daglige drift.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udføre lagerkontrol samt retning af evt. fejl i vores lagersystemer
 • Gentastning af ordrer til kunder
 • Sammensætte ledelsesrapporter (chock, promark, mandskabslister, pluk, nøgletal m.m.)

Vi tilbyder at blive del af en vækstvirksomhed og vores uformelle kultur, med kompetente og ambitiøse kolleger, der hver dag stiller krav til sig selv og hinanden.

Dagrofa Foodservice
Servicemindede chauffører til udkørsel i Thisted og omegn

Dagrofa Foodservice

Som chauffør hos os bliver du del af en virksomhed, der vil være den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken. Du får en central rolle i denne proces og bliver del af vores team af dygtige og kompetente kolleger i Thisted.

Dine arbejdsopgaver vil være distribution af varer til vores kunder, registreringer via håndscanner, ansvarlig for nøgler- og koder samt håndtering af lastebærer.

Hvad tilbyder vi?

 • At blive del af en vækstvirksomhed og vores uformelle kultur, med kompetente og ambitiøse kolleger, der hver dag stiller krav til sig selv og hinanden.
 • Et spændende arbejdsmiljø og krav om høj kvalitet i arbejdet og i de produkter, vi leverer.
 • Attraktive personalegoder
Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice Amager søger en Salgsassistent til butikken

Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice Amager har med catering og foodservice kunder at gøre og du vil i din rolle opnå en tæt relation og et godt kendskab til vores kunder.

Som kollega i Dagrofa Foodservice Amager kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, kundebetjening og kassebetjening.

For at få succes i stillingen kan du genkende dig i nedenstående:

 • Du har gerne erfaring med butik.
 • Du er udadvendt med en god energi og højt humør
 • Du har gerne ambitioner og mål for din fremtid
Grøn FokusTeamleder

Grøn Fokus, Slagelse

Hos Grøn Fokus A/S er vi specialister i økologi og en del af Dagrofa Foodservice-koncernen.

Vi har store ambitioner og en målrettet strategi i et stærkt konkurrencepræget marked. Vi søger lige nu en Teamleder til vores logistikteam i Slagelse, som kan være med til at sikre et effektivt og velfungerende lager, og at vi dermed leverer den bedste service til vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af personaleledelse og daglig drift af lageret. Herunder:

 • Sikre en passende bemanding på daglig basis, herunder bemandingsplaner
 • Fordele arbejdsopgaver til medarbejderne i løbet af arbejdsdagen
 • Daglig ledelse af medarbejdere