7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dagrofa Foodservice

Passioneret souschef til butik i Aabenraa

Aabenraa

Vi leder lige nu efter en souschef, der både trives med at skabe relationer til kunder og agere sparringspartner til butikschef. Trives du i et miljø, hvor vi er nysgerrige og altid møder vores kunder med et smil? Så har vi jobbet til dig.

I stillingen som souschef i vores butik i Aabenraa indgår man i ledelsen og får ansvar for driften samtidig med at du i samarbejde med butikschefen arbejder målrettet med salgsinitiativer, der er med til at understøtte og udvikle butikkens eksisterende kundeportefølje.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice

Chaufførelev søges til Aalborg-området

Aalborg Øst

Er du fanget af drømmen om frihed på de åbne landeveje? Drømmer du om en praktisk uddannelse, og har du lysten til at være en del af et stærkt team?

Som chaufførelev hos Dagrofa Foodservice bliver du en del af en virksomhed, der vil være den fortrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken. Du vil blive en del af en hverdag, der byder på både ansvar og spændende udfordringer – alt sammen med udgangspunkt i at udvikle dig til at blive en af Danmarks bedste chauffører.

Dagrofa Foodservice
GML-HR A/S søger for Dagrofa Foodservice
Gem
GML-HR A/S

Finance Business Partner - en central rolle hos Danmarks førende fødevaregrossist

Ishøj

Vil du være med til at drive vækst og øge den finansielle indsigt hos en af Danmarks førende fødevaregrossister?

Du vil bidrage til at forbedre performance og den finansielle indsigt gennem korrekte analyser, rapportering og solide businesscases. Du bliver salgsdirektørens trusted advisor og den primære sparringspartner for salgsledelsen.

Vi tilbyder en stilling med mulighed for at spille en afgørende rolle i en organisation i vækst.

GML-HR A/S
GML-HR A/S søger for Dagrofa Foodservice
Gem
GML-HR A/S

Business Controller - en central rolle hos Danmarks førende fødevaregrossist

Ishøj

Vil du være med til drive udviklingen af den finansielle rapportering hos Danmarks førende fødevaregrossist?

I rollen som Business Controller og med reference til økonomidirektøren, bliver du medansvarlig for at sikre, at man i Dagrofa Foodservice i stigende grad anvender talanalyse og rapportering som redskab til at optimere forretningen. I rollen bliver du særligt dedikeret til logistikorganisationen og bliver en del af et stærkt team med engagerede kollegaer.

GML-HR A/S
Dagrofa Foodservice

Souschef til butik på Amager

Kastrup

Vil du være med til at inspirere vores lokale kunder? Har du en passion for mad og gode råvarer? Trives du i et miljø, hvor vi er nysgerrige og altid møder vores kunder med et smil? Så har vi jobbet til dig.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • At sikre en god kundeoplevelse
  • Personaleledelse
  • At agere stedfortræder for butikschefen
Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice Hjørring søger salgsassistent til grøntafdeling

Hjørring

Trives du med kundekontrakt og er du initiativrig? Tager du ansvar og er selvkørende, så glæder vi os til at høre fra dig.

Din hverdag præges af opgaver i afdelingen kombineret med en masse kundekontakt, hvorfor det er vigtigt at du er serviceminded, ansvarsfuld og er en kompetent sælger.

Du bliver en del af et engageret team, der kommunikerer i en uformel omgangstone, sætter kunderne først og hvor vi har den holdning, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice

ISO-medarbejder

Ishøj

Hos Dagrofa Foodservice søger vi lige nu en engageret kvalitetsmedarbejder, der vil tage føringen i implementeringen af ISO 22000.

Dit spillerum er bredt. Med en blanding af selvstændighed og nysgerrighed vil du udforske, hvordan vores organisation fungerer bedst, og du vil være en central figur i at strukturere vores processer og procedurer inden for ISO 22000.

Du vil træde ind i et miljø, hvor en uformel kultur møder en resultatorienteret kultur, og hvor du vil arbejde side om side med dygtige kollegaer i et miljø, hvor udvikling og fleksibilitet er nøgleord.

Dagrofa Foodservice

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV