8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dagrofa Foodservice

Elev søges til Dagrofa Foodservice i Aabenraa

Aabenraa

Hvad vil du gerne arbejde med i fremtiden? Vælg en uddannelse i Dagrofa Foodservice der giver dig mange karrieremuligheder.

Som elev i Foodservice Aabenraa får du en solid faglig uddannelse inden for handel, hvor fokus er på at skabe oplevelser.

I butikken får du bl.a.:

  • Masser af opbakning og støtte
  • Ansvar og mulighed for at blive en vigtig del af den daglige drift
  • En spændende hverdag med masser af lærerige opgaver/ansvarsområder
Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice

Kantinemedarbejder til vores aftenhold søges: Spændende mulighed hos Dagrofa Foodservice

Ishøj

Har du en passion for at skabe gode madoplevelser og levere service af høj kvalitet til vores medarbejdere?

Vi søger en engageret kantinemedarbejder til vores aftenhold. Med dette job får du muligheden for at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion, når du skal være med til at lave og servere lækker mad til vores 150 medarbejdere, som hver dag kommer og spiser i vores kantine.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice

Salgsassistent til Dagrofa Foodservice, Hillerød

Hillerød

Trives du med kundekontakt, er du engageret og kan tage ansvar i de daglige opgaver i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor to dage ikke er ens?

Som medarbejder i Dagrofa Foodservice Hillerød kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, egenkontrol og kundebetjening.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice

Sales Excellence Manager

Ishøj

Har du en stærk passion for at sikre suveræne kundeoplevelser. Og, har du lyst til at blive en del af et dynamisk salg- og marketingteam. Så er dette job måske noget for dig…

Du bliver en nøglefigur i at drive vores salgsafdeling mod succes.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i vækst med gode udviklingsmuligheder. Jobbet følger en attraktiv lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, herunder fri bil, pensionsordning, bonusordning m.m.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice

HR Business Partner

Ishøj

Brænder du for at udvikle medarbejdere, stærke teams og en fantastisk kultur med et kundefokus.

Du bliver en væsentlig bidragsyder til at opnå vores forretningsresultater, og får derfor HRBP-ansvaret for to af vores forretningsområder: det kommercielle forretningsområde og logistikken.

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed med store ambitioner. Du bliver en del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden, samtidig med at vi har det sjovt.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice

Pricing Analyst

Ishøj

Motiveres du af at dykke ned i data og analysere kundeindsigter og markedstendenser, for hele tiden at sikre at vi tager de rette kommercielle beslutninger, når vi prissætter varer og ydelser til vores kunder.

Du vil få reference til vores Pricing Manager, og du bliver en del af den kommercielle afdeling. En afdeling med masser af gode kollegaer med en bred vifte af kompetencer.

Du får en stor variation af opgaver og skal udvikle og implementere prissætningsmodeller baseret på dataanalyse, kundeindsigter og forretningsmæssige mål.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice søger Butikschef til Roskilde

Roskilde

Vi søger lige nu en viljestærk og relationsskabende butikschef, som vil være med til at skabe mer’ salg og udvikle vores kunde portefølje samtidig med at den daglige drift skal håndteres i butikken.

Som den nye butikschef vil det være din fornemmeste opgave at gå forrest og skabe en stemning i butikken, der inspirerer medarbejderne til at løfte og efterleve vores vision samt strategi.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice

Passioneret souschef til butik i Aabenraa

Aabenraa

Vi leder lige nu efter en souschef, der både trives med at skabe relationer til kunder og agere sparringspartner til butikschef. Trives du i et miljø, hvor vi er nysgerrige og altid møder vores kunder med et smil? Så har vi jobbet til dig.

I stillingen som souschef i vores butik i Aabenraa indgår man i ledelsen og får ansvar for driften samtidig med at du i samarbejde med butikschefen arbejder målrettet med salgsinitiativer, der er med til at understøtte og udvikle butikkens eksisterende kundeportefølje.

Dagrofa Foodservice

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV