10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Active Search
Forretningsorienteret Finance Business Partner søges til større virksomhed i Ishøj

Active Search søger for Dagrofa Foodservice

I Dagrofa Foodservice skal vi forstærke vores team af Finance Business Partnere, og derfor er vi lige nu på udkig efter en stærk profil, der drømmer om en hverdag, hvor tal, analyse og rapportering er omdrejningspunktet. Du brænder for at levere rådgivning og sparring til vores forretning, og du er ikke bange for at bidrage og tage et selvstændigt ansvar.

Som Finance Business Partner bidrager du til at skabe performance og øget finansiel indsigt gennem korrekte analyser, rapportering og veldokumenterede anbefalinger. Du er med til at sikre, at strategiske tiltag omsættes og synliggøres i den økonomiske rapportering. Med din stærke faglighed, analytiske evner og en hands-on tilgang kommer du ud i alle led af organisationen, og du arbejder tæt sammen med nøgle-interessenterne i forretningen og økonomifunktionen.

Active Search
Dagrofa Foodservice
Studentermedhjælper til Marketing

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Vi søger en studentermedhjælper til vores marketingteam i Dagrofa Foodservice med lokation i Ishøj. Der er tale om en spændende karrieremulighed hvor du kan sparre med og lære af dine kolleger, med garanti for faglig udvikling.

Som Studentermedhjælper i Marketing og bliver du en del af et dedikeret team, der favner opgaver indenfor marketing, digitalisering og events. Ligesom resten af dine kolleger vil du referere til marketingchefen for Dagrofa Foodservice.

Med sparring fra kampagneteamet hjælper du med lettere grafiske kampagneelementer til vores 29 Cash & Carry-butikker. Opgaverne vil bestå af en del rutineprægede opgaver. Afhængigt af dit niveau vil der også være flere kreative elementer.

Dagrofa Foodservice
Gem
Dagrofa Foodservice
Souschef, Silkeborg

Dagrofa Foodservice

I Dagrofa Foodservice Silkeborg har vi tætte relationer til vores eksisterende catering- og Foodservice-kunder. Vi ønsker at opnå flere kunder i det kommende år, hvortil den rigtige souschef vil få et stort ansvar for det, samtidig med at varetage et mindre område i butikken.

Som en del af din hverdag, vil du tage ud til udvalgte eksisterende kunder minimum 1 gang om måneden. Her vil formålet være kontinuerligt at blive klogere på, om vi kan hjælpe kunden på andre måder end i dag. Du vil også opsøge nye kunder i Silkeborg-området, samt køre med vores salgskonsulentkollegaer jævnligt.

Den rette souschef vil bruge en stor del af sin tid på at fungere som bindeled mellem medarbejderne gennem dialog og sparring. Det er forventet, at du understøtter medarbejderne i indkøb, opfølgning og udvikling af deres afdelinger, da du selv varetager et mindre område.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice
Weekendmedarbejder

Dagrofa Foodservice, Aabenraa

Vil du arbejde i en branche, hvor der er fart på og hvor to dage ikke er ens – så er du måske vores nye medarbejder til hver anden weekend i Aabenraa.

Dagrofa Foodservice Aabenraa søger en weekendmedarbejder til hver anden weekend. Du bliver en del af et engageret team, hvor vi sætter en ære i, at vores kunder får den bedste service.

I Dagrofa Foodservice Aabenraa arbejder vi som et team og hjælper hinanden, hvor der er brug for det. Du skal være klar til at tage aktivt del i de mange og forskelligartede opgaver, der følger med, når man er ansat hos os – med alt fra vareopfyldning og kundebetjening til rengøring.

Dine primære opgaver vil være at fylde varer op, trimme hylderne i butikken, sørge for der er ryddeligt og rent i butikken samt betjene kunder ved kassen.

Dagrofa Foodservice
Servicemindede chauffører

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Vi har travlt i Dagrofa Foodservice og søger nye kolleger til vores chaufførteam.

Som chauffør hos os bliver du del af en virksomhed, der vil være den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken. Du får en central rolle i denne proces og bliver del af vores team af dygtige og kompetente kolleger i Ishøj.

Dine arbejdsopgaver vil være distribution af varer til vores kunder, registreringer via håndscanner, ansvarlig for nøgler og koder samt håndtering af lastebærer.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice
Lagermedarbejdere til dag- og aftenhold søges

Dagrofa Foodservice

Trives du i en tempofyldt hverdag og vil være med til at levere de bedste kundeoplevelser? Vi søger lige nu kolleger til vores dag- og aftenhold på vores terminal i Middelfart.

Vi er en virksomhed med stor fokus på trivsel, et sundt arbejdsmiljø for vores medarbejdere samt en god og åben kommunikation på vores lager. Vores lager er bemandet døgnet rundt og består af treholds skift. En del af arbejdet hos os foregår i køl og frost, hvorfor du skal kunne trives med at arbejde i kolde temperaturer.

Vi søger lige nu kolleger til vores dag- og aftenhold. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af pluk af varer til vores kunder.

Dagrofa Foodservice
Warehouse employees for evening shifts

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Vacant positions at Dagrofa Foodservice for warehouse employees for evening shifts. Do you like to work in an up-tempo workplace, and would you like to help deliver the best customer experiences? We are currently looking for colleagues for the evening shift at our terminal in Ishøj.

Dagrofa Foodservice is a company with a strong focus on welfare, a healthy working environment for our employees, and a good and open communication in our warehouse. Our warehouse is staffed around the clock and is operated by three shifts. Part of the job takes place in cold storage and freezer rooms, which means that you should be able to work in low temperatures.

We are currently looking for colleagues for our day and evening shifts. Your work will mainly consist of picking out products for our customers.

#JobsForUkraine

Dagrofa Foodservice
National Distributionschef

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Trives du i spændingsfeltet mellem omkostningseffektiv distribution og høj kundetilfredshed og brænder du for ledelse?

Som National Distributionschef, får du til opgave at skabe en stærkere sammenhæng i måden vi arbejder på og organiserer distributionen på tværs af landet. Du får således en central rolle på vores terminaler i Ishøj og Middelfart, og vil i tæt samarbejde med vores lager-, logistik-, kategori- og salgsorganisation arbejde for at levere den bedste distributionsløsning til vores kunder.

Du er er tæt på driften og overordnet ansvarlig for løbende udvikling og optimering af distributionen jf. forretningens strategiske retning. Herunder at:

  • Sikre en effektiv, lønsom distribution og høj kundetilfredshed
  • Optimere standarder, procedurer og systemer
  • Udvikle medarbejdernes kompetencer
Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice
Datadrevet Marketing Automation Specialist

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Brænder du for den digitale agenda og udvikling af marketing automation processer?

Du skal bidrage til en smidig digital kunderejse i vores kommunikationsflow og skabe marketing automation og inbound marketing best practices og anbefalinger kontinuerligt

Du vil få mange forskellige opgaver, som tager udgangspunkt i vores fastlagte strategi og vores forretningsplan. Din opgaver vil blandt andet være

  • Tage ejerskab for DGFS’s e-mail og marketing automation, målsætninger og performance
  • Definere, planlægge og eksekvere e-mail marketing- og automation aktiviteter i XX-platform
  • Planlægge redaktionelle nyhedsbreve sammen med vores content team og dine øvrige marketingkolleger
Dagrofa Foodservice
Vi søger en kollega til Dagrofa Foodservice Valby

Dagrofa Foodservice

Vores butik mangler en kollega, der ønsker ansvar i de daglige opgaver og som trives med kundekontakt.

I Dagrofa Foodservice arbejder vi primært med B2B-kunder indenfor fødevarer til Catering eller Foodservice. Vi sælger fødevarerne og vores kunder laver selv maden færdig.

Som medarbejder i Dagrofa Foodservice Valby kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, egenkontrol og kundebetjening samt kundebesøg.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen og kan blandt andet tilbyde:
  • Et herligt job i et godt arbejdsmiljø
  • Dygtige og engagerede kolleger
  • Grundig oplæring i alle relevante arbejdsopgaver
Dagrofa Foodservice