7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Verdo
Digital praktikant til SoMe, video og web

Verdo, Randers

Er SoMe, webudvikling og SEO-optimering lige dig? Og har du samtidig lyst til at være med til at videreudvikle vores videoprocesser?

Verdo A/S

Så har du nu chancen for at blive en del af kommunikations- og marketingafdelingen i et af Danmarks grønneste energiselskaber. Afdelingen består udover dig af to kommunikationsspecialister, en marketingspecialist, en visuel designer/grafiker og en kommunikations- og marketingchef.

Teamet fungerer som strategisk, kommerciel og udførende partner for hele Verdo inden for blandt andet content, presse, markedsføring, branding, events, sponsorater, sociale medier og grafiske opgaver.

I Kommunikation og marketing er vi gode til at samarbejde på kryds og tværs og hjælpe hinanden med kollegial og faglig sparring. Tonen i teamet er uhøjtidelig, og vi er gode til at grine sammen – også når vi har travlt.

Verdo
Verdo
Praktikant til intern kommunikation, employer branding og events

Verdo, Randers

Verdo A/S

Verdo er et af Danmarks grønneste energiselskaber, og vi søger nu en kommunikationspraktikant med lyst til at skabe intern kommunikation og employer branding, der gør en forskel!

Du kommer også til at prøve kræfter med planlægning og udførelse af events samt aktivering af sponsorater.

Du bliver en del af Verdo’s kommunikations- og marketingafdeling, der udover dig består af to kommunikationsspecialister, en marketingspecialist, en visuel designer/grafiker og en kommunikations- og marketingchef. Teamet fungerer som strategisk, kommerciel og udførende partner for hele Verdo inden for blandt andet content, presse, markedsføring, branding, events, sponsorater, sociale medier og grafiske opgaver.

Verdo
Verdo
Fjernvarmemontør søges til Verdo Varme Randers

Verdo

Verdo A/S

Vi søger en erfaren og dygtig fjernvarmemontør, som sætter en ære i god kundeservice.

Som montør i vores afdeling i Randers kommer du til at arbejde i et fagligt orienteret miljø, hvor tonen er uformel og humoristisk. Der er høj grad af selvstændighed, og du får mulighed for en solid faglig udvikling.

Du bliver en del af Verdo-koncernen, hvor vi arbejder på at skabe grøn energi, der gør en verden til forskel. Derudover har Verdo flere medarbejdergoder som sundhedsforsikring, frugtordning og fælles sociale aktiviteter.

Verdo
Verdo
Projektleder til Verdo Varme i Randers

Verdo

Vil du starte eller udvikle din karriere som projektleder med et selvstændigt ansvar for projektgennemførelse fra A-Z, så er det lige dig, vi søger!

Verdo A/S

Du får et spændende job i en koncern, hvor der er plads til personlig udvikling og mulighed for at præge udviklingen generelt. Du får samtidig en hverdag med spændende og udfordrende projekter. Kompleksiteten i dine opgaver og ansvarsområder stiger i takt med din udvikling, så du hele tiden bliver udfordret på din faglige kunnen.

Dit primære ansvar består i at stå i spidsen for egne projekter fra start til slut, herunder:

  • Etablering af byggemodninger, renoveringer, samt tilslutning af nye kunder i større skala
  • Planlægning og forhandlinger med involverede interessenter
  • Styre eksterne entreprenører samt fjernvarmesmede
Verdo
Verdo
Elektriker til Erhvervsservice, Aarhus

Verdo, Åbyhøj

Grundet tilgang i opgaver søger vi lige nu to elektrikere til at indgå i vores team. Du får et spændende og selvstændigt arbejde med serviceopgaver samt mindre projekter for vores erhvervskunder. Vi udfører el-opgaver indenfor reparation, renovation og ombygning af erhvervsejendomme og kontorer.

Verdo A/S

Du vil blive en del af en velfungerende afdeling med dygtige og erfarne folk. Der er 16 ansatte, som primært består af elektrikere. Vi vægter relationen til vores kunder højt, og det er derfor også vigtigt, at du formår at udføre dit arbejde omhyggeligt og korrekt.

Du vil skulle løse forskelligartede opgaver hos vores erhvervskunder, herunder mindre tilbygninger og renovationsprojekter. Du vil komme til at arbejde med engagerede kolleger, hvor tonen er uformel og humoristisk.

Verdo
Elektriker til Erhvervsservice, Aarhus
Grundet tilgang i opgaver søger vi lige nu to elektrikere, til at indgå i vores team.
Verdo, Aarhus
Verdo
Indrykket: