11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 11 af 11 resultater.
Verdo A/S
Teamkoordinator til afdeling for salg og projektering – Verdo Teknik A/S

Verdo A/S, Randers

Verdo A/S

Verdo arbejder målrettet på at forblive Danmarks største leverandør af gadelys og andre tekniske produkter til gader og veje. Derfor har vi brug for en dygtig m/k, der sammen med dine kolleger skal sikre sammenhænge og kvalitet i tilbudsgivningen, som også omfatter erhvervsservice og entrepriseafdelinger.

Du vil som teamkoordinator skulle hjælpe vores to tilbudsberegnere med administrativt arbejde, herunder koordinering af tilbud, indtastning af data, sikring af ensartethed i tilbudsgivningen, selektering af indkomne forespørgsler-leads m.m.

Du får desuden ansvaret for kontakten til vores leverandører og for at fastholde de gode relationer, vi har til dem. Derudover vil du få ansvaret for at vedligeholde og sikre korrekt data i vores CRM-system.

Verdo A/S
Verdo A/S
Vagtgående maskinmester

Verdo A/S, Randers

Verdo ejer og driver kraftvarmeværket i Randers samt varetager drift og overvågning af andre kraftvarmeværker og diverse tilsynsopgaver. Til et af vores 7 vagthold søges snarest muligt en maskinmester.

Verdo A/S

Din primære arbejdsopgave vil være drift, planlægning og overvågning af anlæg på kraftvarmeværket. Herudover udføres der fra kontrolrummet drift og fjernovervågning af andre kraftværker samt tilsyns- og supportopgaver. Du vil således opleve en varieret arbejdsdag, der kan være alt fra en rolig vagt til kaotisk kriseredning.

Du vil blive en del af en kontinuerlig vagttjeneste på kraftvarmeværket i Randers. Her har vi treholdsskift med 7 vagthold, som går vagt 24 timer i døgnet hele året fordelt på 8 timers vagter. Du indgår i et vagthold på 3 personer, som består af en driftsassistent og to maskinmestre.

Verdo A/S
Verdo A/S
Erfaren senior IT-projektleder

Verdo A/S, Randers

Er du en fagligt stærkt funderet IT-projektleder med viden om IT-arkitektur, og motiveres du af at sikre succesfuld gennemførelse af komplekse projekter? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Verdo A/S

Du kommer som projektleder til at stå i spidsen for en samling interne IT-projekter og -processer såsom implementering af D365 (ERP-system) og ESDH samt medvirke ved opbygning af portefølje-management, hvis succesfulde gennemførelse er en afgørende forudsætning for at sikre fremtidens Verdo.

Hovedopgaverne vil være projektledelse af IT- og øvrige projekter, forandringsledelse med organisatorisk implementering og ikke mindst håndtering af interessenter, styregrupper og dermed at styre risici og håndtere ændringer.

Verdo A/S
Verdo A/S
Praktikant til online, leadgenerering og CRM

Verdo A/S, Randers

Er du interesseret i at optimere trafikken online, konvertere leads og CRM? Og har du lyst til at være med til at videreudvikle vores digitale marketingprocesser i energibranchen?

Verdo A/S

Du bliver en del af det digitale team i Kommunikation og Marketing, hvor du kommer til at fokusere på den digitale kunderejse og udviklingen fra awareness til leadgenerering, altså hvor marketing bliver til salg. Vi arbejder fokuseret, målrettet og sparrer med hinanden for at få det bedste resultat.

Du er engageret og vild med at lære nyt. Du har lyst til at kombinere din teoretiske viden fra din uddannelse med praktisk arbejde og dele viden med dine kolleger. Du er stærk på digitale medier og IT-værktøjer. Du er erfaren Excel-bruger og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Verdo A/S
Verdo A/S
Praktikant med passion for marketing og kommunikation

Verdo A/S, Randers

Verdo søger en marketing- og kommunikationspraktikant med lyst til at skabe relevant content til marketingkampagner, nyhedsbreve, websites, SoMe og events.

Verdo A/S

I arbejdet med content marketing gør vi os umage for at spotte synergier på tværs af Verdos mange platforme og kanaler. Nyhedsbrevet giver stof til et SoMe-opslag, som linker til en ny landingpage – som har tråd til emnet på den næste store konference i branchen. Som praktikant får du en unik mulighed for at omsætte de tørre teorier fra studiet til saftig praksis i energibranchens spændende virkelighed.

Verdo A/S
Verdo A/S
Fagligt stærk jurist

Verdo A/S, Randers

Verdo A/S

Verdo er blandt Danmarks største virksomheder med over 550 medarbejdere og mere end 3 milliarder kr. i omsætning. Aktiviteterne spænder vidt fra el-, varme- og vandforsyning over til globale kommercielle aktiviteter. De kommende år byder på fortsat stor forandring og vækst – som vil positionere VERDO som en anderledes og innovativ energikoncern, inden for bæredygtig og grøn energi.

Stillingen er i juridisk afdeling med reference til den juridiske chef. Juridisk afdeling består ud over den juridiske chef, af en senioradvokat, en studentermedhjælper og denne stilling. Juridisk afdeling rådgiver koncernen inden for en bred vifte af juridiske discipliner, herunder specialområderne vand- el og varmeforsyning samt udbudsret, samt tillige en lang række forskellige opgaver indenfor alm. formueret/erhvervsret, kontraktsret i bred forstand, tvister, entrepriseret, M&A mv.

Verdo A/S