5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Siemens A/S
Projekttekniker til Pharma i Siemens

Siemens A/S, Ballerup

I Siemens Smart Infrastructure søger vi en erfaren projekttekniker inden for CTS-/BMS-systemer til opstart og indkøring af varme- og ventilationsanlæg. Kunderne er primært erhvervsvirksomheder inden for den farmaceutiske industri i Danmark.

Siemens A/S Du vil blive en del af et team på 16 specialiserede og engagerede kolleger, hvor arbejdsindsatsen er præget af et højt fagligt niveau og stor interesse for udviklingen af nye produkter.

Hvad er mine ansvarsområder?

  • I samråd med projektleder at etablere og driftssætte nye anlæg, så de opfylder kravspecifikationer til gavn for vores kunder
  • Opgradere eksisterende systemer
  • Ændre automatik efter vores kunders ønsker
Siemens A/S
Siemens A/S
Dispatch-chef, Service i Siemens Smart Infrastructure

Siemens A/S, Vejle

Siemens er på rejsen til fremtiden - vil du med og samtidig være en del af udviklingen af markedets nyeste tekniske løsninger og services?

Siemens A/S Du kommer til at stå i spidsen for et engageret team bestående af seks dygtige dispatchere, der i høj grad medvirker til levering af professionelle ydelser af høj kvalitet inden for bygningsautomatik. Du vil selv indgå i den daglige drift, hvor der skal tales med kunder, planlægges besøg og tildeles serviceopgaver til vores ca. 80 kørende teknikere i hele landet, inden for disciplinerne CTS-systemer, Fire og Security.

Sammen med den øvrige ledergruppe er du med til at planlægge og omsætte divisionens strategi, og du kommer til aktivt at tage del i udviklingen mod den digitale hverdag for både kunder og medarbejdere. Vi lægger vægt på godt fællesskab, gensidig respekt og tværgående samarbejde.

Siemens A/S
Siemens A/S
Projektleder til Comfort Serviceafdeling

Siemens A/S, Ballerup

Lige nu oplever vi en stigende efterspørgsel efter vores serviceydelser særligt fra veletablerede erhvervskunder. I nærmeste fremtid opstartes flere større projekter, både nybyggerier og renovering af eksisterende bygninger, sideløbende med den vanlige høje aktivitet hos de eksisterende kunder.

Siemens A/S Derfor søger vi en projektleder, som ønsker at arbejde med migrering, opgradering og små projekter hovedsageligt hos vores eksisterende kunder.

Dine primære opgave er at være ansvarlig for de projekter som gennemføres i serviceafdelingen. Projekter i serviceafdelingen er som regel små projektudvidelser, migrering/konvertering af eksisterende CTS-anlæg herunder opgradering af eksisterende hovedcentre.

Siemens A/S
Siemens Mobility
IT-supporterelev

Siemens Mobility, Ballerup

Er du serviceminded, og vil du være med til at sikre, at IT virker professionelt for dine dygtige kolleger i Siemens Mobility i Ballerup, har du her muligheden for et spændende og udfordrende elevforløb sideløbende med din uddannelse, som IT-supporter.

Siemens A/S Du får mulighed for at løse en lang række praktiske IT-opgaver, som kendetegner en innovativ virksomhed. Her er det dine kollegaer, der er dine kunder, og du skal derfor sætte en ære i at yde en god og professionel service for dem og hele forretningen.

Hos os bliver du en del af et ungt team i et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere.

Siemens Mobility
Siemens Mobility
Catenary design Engineer - Rail Electrification

Siemens Mobility, Ballerup

Here is an opportunity to be part of one of the leading companies in Overhead Contact Line design. Do you carry a passion about sustainable transportation and are you a Structural or Mechanical engineer ready for new opportunities?

Right now, we are looking for an Overhead Contact Engineer, to be part of a key organisation within Siemens Mobility; our Rail electrification group. In Rail Electrification, we span across power systems, overhead catenary systems and ensure reliability, availability, maintainability and safety on railway systems.

Siemens A/S

You will join the Overhead Catenary System (OCS) Team which is an international engineering group supporting all rail projects within Siemens Mobility. The OCS team consist of engineers skilled in catenary design, support during execution, commissioning, as-build documentation and quality assurance of rail electrification projects.

Siemens Mobility