15 job matcher din søgning 15 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Siemens A/S
Talent Acquisition Partner

Siemens A/S, Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads

At Siemens we are creating a world that we are proud to hand over to the next generation. For us this is more than a job, it´s the opportunity of a lifetime and our shared passion. Siemens operate at the heart of many of the major global challenges, from electrification and digitalization to transition of the energy system, and has the power, size and knowledge to make a tangible difference.

As TA Partner you will together with your skilled colleagues located across the Nordics, ensure Siemens' competence supply and you will drive the operational and strategic work to attract and recruit our future employees. You are expected to contribute to the development of the department's working methods to ensure efficient and quality assured processes with the goal of recruiting competent employees who ensure that we as a company achieve our high set goals and vision.

Siemens A/S
Siemens A/S
Kundeorienteret servicekoordinator

Siemens A/S, Ballerup

Til Siemens Smart Infrastructure søger vi en dygtig og ansvarsbevidst servicekoordinator til at varetage rollen som koordinator for vores mange serviceteknikere, primært øst for Storebælt, inden for elektronisk sikring (Fire and Security). Du bliver ansat i vores servicecenter, der er en del af Smart Infrastructure, som er en forretning i Siemens A/S.

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsSom servicekoordinator får du ansvaret for at varetage modtagelsen at serviceopgaver fra kunder og planlægning af opgaverne og udførelsen. Du vil komme til at spille en helt central rolle i planlægning af teknikerens tid ud fra opgaven, serviceaftalen, flådestyring og planlægning af eftersyn sammen med serviceforretningen.

Siemens A/S
Gem
Siemens A/S
Udviklingsorienteret projektleder til at drive energioptimerende løsninger

Siemens A/S, Ballerup

Vores energisystem ændrer sig hurtigt! Energiproduktion bliver mere og mere decentraliseret, hvilket betyder, at beslutninger vedrørende styring og kontrol af elnettet bliver mere og mere komplekse. Samtidig øges verdens energiforbrug støt.

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads Siemens er en førende leverandør af relæer og kontroludstyr, og inden for forretningsområdet Siemens Smart Infrastructure søger vi nu en projektleder til projektledelse inden for CTS-/BMS-systemer til styring af lys, varme- og ventilationsanlæg. Vores kunder er erhvervsvirksomheder inden for sundhedssektoren og private erhvervsvirksomheder i Danmark.

Ansvarsområderne er bl.a. at drive projekterne fra opstart til overdragelse til kunderne samt projektledelse, hvilket fx omfatter styring af tid, ressourcer, økonomi, kvalitet og teknik

Siemens A/S
Siemens A/S
Sikringstekniker til projekter i Security

Siemens A/S, Ballerup

Vi udvider teamet, og vi søger derfor endnu en medarbejder til at være en del af holdet. Har du ligesom os en stor passion for security & IT-området? Har du mod på at udvide din faglige viden, og ønsker du at give kunderne den bedste service og løsning på markedet? Så har vi jobbet til dig!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads

Du vil udføre projekter i høj kvalitet primært inden for videoovervågning og med mulighed for adgangskontrol – herunder vil du:

  • Foretage programmering, idriftsættelse og test af nye anlæg
  • Selvstændigt arbejde dedikeret på projekterne i tæt samarbejde med projektledere, underleverandører og ikke mindst kunderne
  • Fungere som støtte for projektledere og sørge for at det tekniske fundament er i orden, og udføre dokumentation, projektering og deltage i kunde-/byggemøder
Siemens A/S
Siemens A/S
Technology Specialist til Factory Automation

Siemens A/S, Aarhus eller Ballerup

Brænder du for at arbejde med innovative automationsløsninger og formidling? Og har du forretningsforståelse og fremragende kommunikationsevner? Så er du måske vores nye kollega!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads

Vi søger en teknologiformidler til vores team for Factory Automation. Her kommer du til at arbejde med, og understøtte udvikling af, vores forretning inden for automation, teknologi og software.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med resten af teamet af teknologispecialister omkring TIA Portalen og vores mange andre produkter og løsninger inden for hardware og software. Du vil have teknologidialoger og udvikle løsningsdesign i samarbejde med kolleger og kunder. Desuden vil du deltage i webinarer, lave materiale til YouTube og være en del af diverse andre promoveringsaktiviteter.

Siemens A/S
Siemens A/S
Technology Specialist med fokus på industriel kommunikation

Siemens A/S, Aarhus eller Ballerup

Brænder du for at arbejde med innovative netværksløsninger og cyber security? Og har du forretningsforståelse og fremragende kommunikationsevner? Så er det dig vi søger!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads

Vi søger en teknologiformidler til vores team for Industrial Communication. Her vil du arbejde med, og understøtte udvikling af, vores forretning inden for industrielle netværk, cyber security og eksterne partnerskaber. Desuden vil du være formidler af ny viden og teknologier til kunder og markedet generelt.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger omkring markedsføring og rådgivning af vores produkter, samt indgå i en teknologidialog og udvikle løsningsdesign i samarbejde med kolleger og kunder.

Siemens A/S
Siemens A/S
Teknisk projektleder til kunder i pharmaindustrien

Siemens A/S, Ballerup

Har du en brændende passion for projektledelse, bæredygtige løsninger og tætte kunderelationer? I Siemens Smart Infrastructure leder vi lige nu efter en projektleder inden for CTS-/BMS-systemer, og vi mangler dig!

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsSiemens er en førende leverandør af CTS-anlæg til den farmaceutiske industri, og inden for forretningsområdet Siemens Smart Infrastructure søger vi nu en projektleder til projektledelse inden for CTS-systemer til styring af varme- og ventilationsanlæg. Vores kunder er virksomheder inden for den farmaceutiske industri i Danmark, og gennem vores gode teamwork og stærke holdånd, leverer vi resultater af høj kvalitet.

Siemens A/S
Siemens A/S
Projekttekniker til kunder i pharmaindustrien

Siemens A/S, Ballerup

I Siemens søger vi en projekttekniker inden for CTS-/BMS-systemer til opstart og indkøring af varme- og ventilationsanlæg. Du vil blive en del af et team på 21 specialiserede og engagerede kolleger, hvor arbejdsindsatsen er præget af et højt fagligt niveau og stor interesse for udviklingen af nye produkter.

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsVi arbejder løbende med nye teknologier, og derfor er stillingen som projekttekniker i en udvikling. Siemens er førende leverandør af CTS-anlæg til den farmaceutiske industri, og vores nysgerrighed og fokus på optimering vil afspejle sig i stillingen.

Siemens A/S
Siemens A/S
Business Supporter

Siemens A/S, Ballerup

Are you a skilled communicator with a passion for administration and support? And would you like to take the next step in your career in an international technology company? We are looking for a Business Supporter to join our team in Siemens Denmark!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads To strengthen and support our ongoing growth, we are looking for a Business Supporter for our Sales and Promotion. We offer you versatile tasks and a large network of colleagues within different business areas. The job includes:

  • System support (pricing, CRM, e-business)
  • Operational support for our communication department
  • Operational support for our local promotion activities including fairs and customer events
Siemens A/S
Siemens A/S
Kontorelev med speciale i administration

Siemens A/S, Ballerup

Ønsker du at kickstarte din karriere i en stor og international virksomhed, hvor du selv er med til at bestemme arbejdsområderne, og hvor du får et stort netværk af kolleger og samarbejdspartnere på globalt plan? Så er du måske vores kommende kontorelev?

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads Til Siemens på hovedkontoret i Ballerup søger vi en ambitiøs og engageret kontorelev. Du vil blive tilknyttet forretningen Digital Industries i salgsafdelingen, hvor du vil arbejde på tværs af salgsgrupperne.

Du gennemgår en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år. Sideløbende med din praktiske oplæring følger du obligatorisk skoleundervisning, og i løbet af uddannelsen vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsopgaver.

Siemens A/S
Siemens A/S
Student Worker for Siemens - Power-to-X

Siemens A/S, Ballerup

Are you passionate about business development and the green transition towards sustainable technology – and excited to start your career in an international company? We are looking for a student worker to be part of our sales team in Siemens Denmark! Are you our new colleague?

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads You will be part of the Sales Vertical Renewable Energy where we have a dedicated sales team supporting our customers and partners within the wind, solar and hydrogen business. We are currently looking for a student worker to join our sales team supporting our business development and sales within the wind, solar and the entire Power-to-X business. You will join a team of committed colleagues who are happy to share their knowledge and support you in your professional development at Siemens. 

Siemens A/S
Siemens A/S
Studentermedarbejder til koordinering, support og service

Siemens A/S, Vejle

Er du et sandt organiseringsgeni og elsker du struktur og orden? Og ser du frem til at kickstarte din karriere i en af verdens største teknologivirksomheder? Så er det lige netop dig, vi leder efter!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads I Siemens leder vi med lys og lygte efter vores nye studentermedarbejder, som skal hjælpe vores Servicekoordinator Team komme i mål med opgaverne. Med din hang til organisering, kan du se frem til at bistå modtagelsen af serviceopgaver fra kunder og planlægning af opgaver. Du vil derfor spille en helt central rolle i vores mange teknikeres hverdag.

Siemens A/S
Gem
Siemens A/S
Servicetekniker med IT-kompetencer til Siemens Security

Siemens A/S

Ønsker du at blive en del af et serviceteam, der varetager high performance løsninger på Security? Har du gåpåmod til at lære nyt, og ønsker du at give kunderne den allerbedste sikringsløsning på markedet? Så har vi jobbet til dig!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads Du vil udføre opgaver i høj kvalitet inden for tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning, herunder:

  • Reparation, vedligeholdelse og spjældopgaver på securityanlæg, herunder opgradering af, og mindre udvidelser på, eksisterende systemer samt udskiftning af ældre og udtjent udstyr til nye tidssvarende anlæg
  • Sikre høj kundetilfredshed ved at yde kompetent service af høj kvalitet
  • Planlægning af daglige opgaver i tæt samarbejde med vores landsdækkende servicecenter i Vejle
Siemens A/S
Gem
Siemens A/S
Serviceteknikere til brandsikring

Siemens A/S

Vi udvider vores team! Brænder du for brandsikring ligesom os, og ønsker du at give kunderne den bedste service og løsning på markedet? Så er det måske lige præcis dig, vi står og mangler!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads Til Siemens Smart Infrastructure søger vi to nysgerrige og engagerede teknikere, som ønsker at udvikle sig yderligere inden for servicering af brandalarmanlæg og andre brandsikringsanlæg. Vi arbejder med kvalitetsprodukter for kunder i mange forskellige segmenter, eksempelvis national infrastruktur. Vi beskytter mennesker og værdier, og servicerer større eller mindre erhvervskunder og offentlige institutioner.

Siemens A/S
Siemens A/S
Teknisk Remote Supporter til securityområdet

Siemens A/S, Ballerup

Brænder du for at gøre en forskel og arbejde i grænsefladen imellem IT og bygningsautomatik? Og vil du kombinere din tekniske forståelse med dine stærke kommunikative evner? Så læs mere her, for vi har jobbet til dig!

Vi søger en engageret tekniker, til vores Support Centers Security Team i Siemens’ foretning Smart Infrastructure. Som en del af Siemens’ digitaliseringsstrategi arbejder vi med alle former for remote services og supporterer med en lang række tekniske opgaver for både interne og eksterne kunder over hele Danmark. Gennem brugen af remote support yder vi optimal, hurtig og effektiv hjælp til vores kunder. 

Siemens A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV