2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Spæncom A/S
Vedligeholdelsestekniker

Spæncom A/S, Vemmelev

Vi omdanner mere end 75 års ekspertise til bygninger, der holder i mere end 75 år – vil du med på holdet?

Du bliver en del af teamet, der præger fremtidens betonelementbyggerier i Danmark. Vi er altid i bevægelse i dynamisk samarbejde med vores kunder, og det giver dig optimale muligheder for faglig udvikling via spændende og udfordrende opgaver. Du bidrager i denne stilling væsentligt til, at Spæncom får succes fremadrettet. Du vil blive understøttet af et stærkt hold og kollegaer på tværs af de øvrige afdelinger i Spæncom.

Som vores nye vedligeholdelsestekniker skal du arbejde med forebyggende vedligehold, deltage i større og mindre vedligeholdelsesopgaver, deltage i optimering af vedligeholdelsesopgaver, sørge for fejlfinding og udbedring af fejl på maskiner og anlæg.

Spæncom A/S
Spæncom A/S
Projektleder

Spæncom A/S, Hedehusene eller Aalborg

Vi omdanner mere end 75 års ekspertise til bygninger, der holder i mere end 75 år – vil du med på holdet?

Hos Spæncom søger vi altid nye veje mod højere kvalitet, for som totalleverandør af byggeelementer og montage går vi forrest og sætter standarden for intelligente, præfabrikerede betonelementløsninger til al slags byggeri. Som en del af en international koncern rummer vi al den nyeste viden og højeste ekspertise, som gør os til pionerer på vores felt. Vores resultater er skabt af dygtige, ambitiøse og kreativt tænkende medarbejdere - måske er du den næste på holdet?

Du er ansvarlig for projektforløbet – både med hensyn til tidsplan, kvalitet og økonomi. Du står for al kommunikation med såvel interne som eksterne relationer – fra indgåelse af kontrakt til projektet er afleveret til kunden. Kommunikationen omfatter kontakt til byggepladsen, kunden, rådgivere og Consolis Spæncoms egne medarbejdere.

Spæncom A/S