2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brøndum A/S
Ventilationsserviceleder til serviceafdeling i Viborg

Brøndum A/S

Er du vores nye serviceleder på ventilationsområdet? Vi søger en dygtig og dedikeret serviceleder til vores serviceafdeling i Viborg, der kan bidrage til afdelingens fortsatte vækst og til en effektiv daglig drift.

I vores afdeling i Viborg servicerer vi vores kunder i hele Jylland inden for ventilation og køl. Afdelingen er i en positiv udvikling, og vi søger derfor nu en ventilationsserviceleder, der kan bidrage til en effektiv daglig drift og en fortsat udvikling af afdelingen.

Som serviceleder kommer du til at arbejde tæt sammen med vores servicechef, servicekoordinator, vores serviceleder på sprinklerområdet – og selvfølgelig med vores dygtige team af montører og teknikere.

Gem
PROGRESO A/S Projektleder til fjernvarme

PROGRESO A/S søger for Brøndum A/S i Aarhus

Vil du være en del af en af Danmarks ældste og største teknikentreprenører, og har du handle- og gennemslagskraft til at indgå i projektledelse af et område i vækst?

Så er der nu en mulighed for at blive en stor del af udviklingen i en stor dansk familiejet koncern med 400 medarbejdere fordelt på 10 afdelinger.

Hos Brøndum er vi helhedsorienterede specialister, som i en tidlig dialog med vores kunder leverer tekniske løsninger i høj kvalitet. Til at sikre kvaliteten søger vi nu en projektleder til vores afdeling i Århus, som kan indfri vores målsætning om en effektiv drift af Brøndums fjernvarme i Midt- og Østjylland.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV