3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Academic Work Bliv junior udvikler hos Sampension

Academic Work søger for Sampension A/S i Hellerup

Kunne du tænke dig at være en del af en fantastisk IT-afdeling, hvor løsninger bliver fundet i fællesskab? Trives du i en kompleks og travl hverdag, hvor du formår at bevare et køligt overblik? Er du klar på et udfordrende og spændende job i en hastigt udviklende organisation, så kan du måske være Sampensions næste kollega.

Hos Sampension har de en velintegreret IT-strategi, men systemerne i afdelingen skal optimeres yderligere - og det er netop her, at du kommer ind i billedet. Som junior udvikler vil din rolle bestå i at finde "fejl" både i databaserne, i koderne eller på selve serveren. Hertil vil du komme til at sidde med C# da du kommer til at skulle gå frem og tilbage for at løse eventuelle fejl.

Din fornemmeste rolle som junior udvikler vil være at løfte den eksisterende platform og dykke ned i koder samt arkitekturen, og finde fejl som gerne skulle løses på en faglig og effektiv måde.

Sampension A/S
Faglig stærk proceskonsulent til innovativt team

Sampension A/S, Hellerup

Vil du bidrage til vores procesarbejde med både at kortlægge, automatisere og optimere processer? Så er du måske den proceskonsulent, vi søger.

Vi søger en proceskonsulent med stærk faglighed, der skal hjælpe med det generelle arbejde indenfor kortlægning, udvikling, drift og vedligehold af processer samt identificering af muligheder for automatiserede løsninger.

Din opgave bliver at kortlægge og designe forretningsprocesser (end-to-end-processer), hvor vores kunders behov og Sampensions strategiske mål forenes. Det sker i samarbejde med andre proceskonsulenter i teamet.

Sampension A/S
Sampension A/S
Engageret økonomimedarbejder til Økonomistyring

Sampension A/S, Hellerup

Kan du lide at arbejde med mange forskellige økonomi- og administrationsopgaver og at have mange bolde i luften? Vil du gerne være del af et team, der har fokus på et stærkt teamwork? Så søger vi en kollega til teamet Løn og Pension i Økonomistyring.

I Løn og Pension-teamet håndterer vi mange forskellige opgaver som bl.a. kreditorhåndtering, ind- og udbetalinger af pension, bogføring og mange forskelligartede afstemninger. Derudover står vi for lønudbetaling til Sampensions medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Afstemning af bankkonti og øvrige konti
  • Debitor-/kreditorstyring
  • Administration af og opfølgning på pensions ind- og udbetalinger
Sampension A/S