4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sampension A/S

Aktuar til Produktudvikling i Sampension

Hellerup

Sampension er i gang med flere projekter indenfor produkt- og systemudvikling, hvor vi har brug for en erfaren aktuar, som kan være drivkraften fra analysefasen til implementeringen af nye produkter.

Teamet ’Produktaktuariat' søger en aktuar, der kan være med til at designe fremtidige løsninger, hvor kombinationen af forretning, forsikringsmatematik og IT-løsninger skal understøtte den gode kundeoplevelse.

Sampension A/S
Sampension A/S

Afdelingsleder for Finansaktuariatet i Sampension

Hellerup

Hvis du har ledererfaring, et bredt kendskab til lovgivning m.m. indenfor det aktuarmæssige område og brænder for at skabe værdifulde løsninger gennem andre og i tæt samarbejde med andre områder i Sampension, så er du måske vores nye afdelingsleder i Finansaktuariatet i Sampension.

Du får ansvar for en afdeling med syv aktuarer/matematikere med bred erfaring indenfor det aktuarmæssige område samt en aktuarstuderende.

Sampension A/S
Sampension A/S

Risikoanalytiker til fagligt stærkt team

Hellerup

Har du interesse for risikostyring på pensionsområdet? Kan du se dig selv i et job, hvor du håndterer store datamængder, der skal omsættes til konkrete analyser? Har du sans for struktur og processer?

I stillingen som risikoanalytiker vil du løse forskellige opgaver i relation til Sampensions finansielle og ikke-finansielle risici.

Sampension A/S
Sampension A/S

Formuerådgiver i Jylland

Vil du være en del af et dynamisk og et fagligt velfungerende rådgiverteam, som altid brænder for at skabe den perfekte kundeoplevelse med fokus på de gode resultater? Så er du måske vores nye formuerådgiver i kunderådgivning og salg.

Som formuerådgiver gennemfører du rådgivning til nye og eksisterende kunder, ligesom du også rådgiver særlige VIP-kunder via Sampensions forskellige rådgivningskanaler.

Sampension A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV