6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger dygtig juridisk student med interesse for politik

Skatteministeriet, København

Har du lyst til at bidrage til at skabe de love, som skal sikre finansiering af den offentlige sektor? Vil du være med til at omsætte regeringens tanker på skatteområdet til konkret lovgivning, som påvirker hverdagen for mange borgere og virksomheder?

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som student i Skatteministeriets departement er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.

Dine opgaver vil spænde over et bredt område inden for kontorets virkefelt og vil bl.a. omfatte:

  • Bistand vedrørende lovforberedende arbejde, f.eks. lovforslag.
  • Besvarelse af henvendelser til ministeren.
  • Udkast til både juridiske og ikke-juridiske tekster.
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger leder af Minister- og Departementschefssekretariatet

Skatteministeriet, København

Ønsker du at arbejde med minister- og departementschefsbetjening samt koordinering af sager på et område med stor politisk bevågenhed? Kan du styre en bred vifte af processer, og trives du i en hektisk hverdag, hvor du bl.a. vil få ansvar for at sikre koordinering og prioritering af sager til og fra ministeren og departementschefen?

Som leder af sekretariatet skal du kunne sikre høj trivsel blandt et hold af meget forskellige medarbejdere, som på hver sin måde spiller en væsentlig rolle for at få hverdagen for ministeren og departementschefen til at hænge sammen. Du skal samtidig kunne samarbejde på tværs af organisationen, sikre koordination og opfølgning samt kunne kommunikere klart og tydeligt. Der er tale om en stilling i et dynamisk miljø med skiftende arbejdstider. Du må derfor være indstillet på et fleksibelt arbejdsliv.

Skatteministeriet
Skatteministeriet søger struktureret studerende til kommunikation og sociale medier

Skatteministeriet

Skriver du godt, er du interesseret i politik, og vil du gerne arbejde med digitale og sociale medier i et departement? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Du vil indledningsvist skulle hjælpe med at gennemgå en række materialer (analyser, rapporter mv.), produceret i de foregående år i ministeriet, med henblik på at tilgængelighedssikre dem. Der forventes ikke, at du har viden om, hvordan det gøres på forhånd.

Hen over efteråret vil du gradvist overgå til andre opgaver. Du vil blandt andet blive en del af ministeriets SoMe-redaktionsgruppe, der planlægger indhold og strategi for vores forskellige, digitale kanaler. Du vil få ansvar for at besvare Facebookhenvendelser fra borgere, og du vil skulle bidrage til at producere og koordinere indhold.

Skatteministeriet
Skatteministeriet søger analytisk stærk medarbejder med ansvar for informationssikkerhed

Skatteministeriet, København

Har du erfaring med informationssikkerhed? Har du lyst til at arbejde i et dynamisk, politisk miljø med en omskiftelig hverdag - så er det måske dig, vi har brug for. Vi søger en engageret medarbejder, der skal være tovholder og omdrejningspunkt for ministeriets arbejde med informationssikkerhed. Du skal være med til at skabe grundlaget for en høj beskyttelse af vores oplysninger, så de ikke kommer uvedkommende i hænde.

Du vil få mulighed for at arbejde med et bredt udsnit af opgaver inden for informationssikkerhed, hvor dine opgaver primært vil omfatte:

  • Bistå med udvikling af politikker og retningslinjer for, hvordan vi arbejder med informationssikkerhed i Skatteministeriets koncern.
  • Skabe viden og opmærksomhed om informationssikkerhed i Skatteministeriets departement.
  • Udarbejde risikovurderinger inden for informationssikkerhed i Skatteministeriets departement.
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger en dygtig jurist til en bred vifte af ansættelsesretlige opgaver

Skatteministeriet, København

Som jurist i Skatteministeriets afdeling for Koncernstyring vil du være med til at sætte retning for HR i hele Skatteministeriets koncern og bidrage til rådgivning af departementets chefgruppe.

Du vil skulle varetage en selvstændig rolle i forhold til at drive en bred vifte af opgaver inden for det personalejuridiske område.

Dine opgaver vil bl.a. kunne omfatte:

  • Deltagelse i tværgående projekter inden for det personalejuridiske område, blandt andet med udvikling af fremtidige procedurer og juridiske paradigmer og tværgående processer i hele koncernen.
  • Bidrage til kontorets samlede opgaveløsning, herunder eksempelvis udarbejdelse af retningslinjer, koncepter og politikker samt analyser og HR-processer.
  • Rådgivning i forbindelse med chefansættelser, herunder åremålskontrakter samt rådgivning ved rekruttering af medarbejdere.
Skatteministeriet
Styrelsesdirektør til Spillemyndigheden

Skatteministeriet, Odense

Vil du stå i spidsen for at sikre rammerne for et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og samfundet? Så er du måske den nye styrelsesdirektør for Spillemyndigheden.

Spillemyndigheden står over for en betydelig opgave med at sikre et fortsat konstruktivt samarbejde med Spillemyndighedens interessenter og et fortsat effektivt tilsyn med spiludbydere. Hertil kommer styrket kontrol med ulovligt spil og brug af ulovlige hjemmesider, varetagelse af hvidvasktilsyn på spilområdet, øget fokus på vejledning til online spiludbydere og fortsat udbredelse af kendskabet til Spillemyndighedens indsatser overfor ludomani.

Til at løfte disse opgaver har Spillemyndigheden brug for en direktør med beslutningskraft, solid ledelseserfaring, internationalt udsyn og med god forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.