2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Strandmøllen A/S Chauffør til distribution af gas

Strandmøllen A/S, Ejby (Fyn)

Strandmøllen i Ejby på Fyn søger dygtige og engagerede chauffører til at forsyne vores mange gode kunder inden for Medicinal- og den industrielle branche med gas, enten på flasker eller i flydende form.

Vi tilbyder dig nu muligheden at få det arbejdsliv, der passer ind i din hverdag, om du er ung, midaldrende, senior eller bare har en holdning til, hvordan din hverdag skal være:

  • En fire dages arbejdsuge i en fast turnus ordning
  • Primært tilkalde eller faste vagter i weekenden

Med udgangspunkt fra vores fabrik og lager i Ejby, foregår distributionen primært i Danmark, dog skal ture til vores afdelinger i Sverige og Tyskland påregnes.

Strandmøllen A/S Start din karriere som Lager- & Transportelev

Strandmøllen A/S, Ejby (Fyn)

Drømmer du om at starte din karriere med en uddannelse, der giver dig et utal af muligheder i fremtiden og en hverdag, hvor du er fysisk aktiv? Strandmøllen tilbyder nu en spændende elevplads på vores lager inden for gas produkter.

Du vil under uddannelsen få en grundig oplæring i vores vigtige lagerfunktion og den daglige drift, som indebærer alt fra sikkerhed, lager processer og systemer, pluk af varer, pakning af ordre til læsning og losning af lastbiler. I de obligatoriske skoleperioder får du en masse teoretisk viden omkring lager og transport, IT- og lagersystemer, samt stort kørekort, truckcertifikat og meget mere.