2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
KiiltoClean A/S
Tekniker til weekend

KiiltoClean A/S, Assens

Har du erfaring med fejlfinding, styringer og vedligehold? Og vil du have en alsidig nøglerolle, når du som vores ekspert på området er med til at optimere vores produktionsprocesser?

Vi søger en engageret og kompetent kollega til fast weekendhold. Vi ser gerne, at du har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har arbejdet med procesteknisk udstyr og produktionsforbedringer.

Vi er en virksomhed i vækst og med en alsidig produktion og mange forskelligartede produktionsprocesser. Du bliver en af vores eksperter på fabrikken i Assens og indtager en nøglerolle i virksomheden, som du er med til at udvikle. Vi har en flad organisation, der lægger stor vægt på kollegialt samarbejde og samvær.

KiiltoClean A/S
Lagermedarbejder

KiiltoClean A/S, Assens

Til omgående tiltrædelse søger vi lige nu en lagermedarbejder med erfaring i pluk til kundeordrer

KiiltoClean A/S udvikler, producerer og markedsfører kosmetiske produkter, desinfektionsmidler og førstehjælpsløsninger af høj kvalitet både til det professionelle og det private marked. Vi er en international virksomhed med base i Assens på Fyn.

Som lagermedarbejder bliver du en del af vores lagerteam, hvor du i et uformelt miljø vil bidrage til, at vores varemodtagelse, -forsendelse og produktion kører optimalt. Du får mulighed for at blive en del af et spændende miljø i en virksomhed i konstant udvikling og vækst. Du kommer til at indgå i et velfungerende team af meget engagerede medarbejdere.

Stillingen er foreløbig en midlertidig stilling for 4-6 måneder med mulighed for forlængelse/fastansættelse.