60 jobannoncer matcher din søgning 60 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tårnby Kommune

Chef til Ungecenter Tårnby

Kastrup

Målet er klart; Flere unge i Tårnby skal i job og uddannelse. Ungecentret har samlet uddannelsesvejledere, beskæftigelseskonsulenter, psykologer, socialrådgiver og SSP-medarbejdere og ungeguides, så de altid er klar til at møde de unge, der hvor de er.

Som chef skal du udvikle samarbejdet og indsatserne for de unge i udskolingen og for unge ledige uddannelsesparate og aktivitetsparate op til 30 år.

En stor og vigtig opgave for dig bliver at samarbejde på tværs, både på tværs af enheder, inden for og uden for kommunen og på tværs af fagligheder.

Tårnby Kommune

Center for Børn og Familie i Tårnby Kommune søger sundhedsplejerske til fast stilling 32 t ugentligt

Kastrup

Brænder du for at arbejde helhedsorienteret til gavn for kommunens familier, børn og unge? Og synes du det lyder spændende at være en del af en organisation i udvikling?

Det er en kombineret stilling, hvor du både skal varetage spæd- og småbørnsbesøg, skolesundhedspleje samt være tilknyttet et tværfagligt distrikt der supporterer dagtilbud og skole.

Vi er 12 sundhedsplejersker i gruppen som rummer en bred erfaring både ansættelsesmæssigt og fagligt.

Tårnby Kommune

Lærer til indskoling F-sporet på Kastrupgårdsskolen

Kastrup

F-sporet et specialtilbud for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser og med gennemsnitlig begavelse. Eleverne har sociale og kommunikative udfordringer og er typisk diagnosticeret inden for autismespektret.

Om teamet:

  • Vi brænder for at hjælpe eleverne med at få den bedst mulige hverdag med læring, leg, tætte relationer, nye kompetencer og gode venskaber.
  • Vi har et udvidet forældresamarbejde og er i tæt samarbejde med det tværgående kompetencecenter og nærmeste leder.
  • Der er plads til at have det sjovt.
Tårnby Kommune

Er du pædagog og ønsker at udfordre skoleverdenen, er det måske dig, vi mangler på Pilegårdsskolen

Kastrup

Vi søger en pædagog 19 timer ugentlig i en tidsbegrænset stilling fra 1. maj 2024. Der er tale om støtte til to børn, i udsatte positioner, den ene har udfordringer med at indgå i sociale relations- og læringsfællesskaber og den anden har brug for praktisk hjælp i forhold til få fysiske begrænsninger ex. hjælpe med at lyne en jakke.

Du vil skulle støtte dem i den faglige undervisning, der foregår i klassen og de sociale sammenhænge, der er såvel i undervisningen som i frikvarterene samt på SFO'en gennem en struktureret ramme.

Tårnby Kommune

Pædagog

Kastrup

I børnehuset Nordmarksvej 26 er vi 20 medarbejdere, der hver dag gør os umage for at skabe de bedste rammer for at understøtte vores 96 børns trivsel, læring, udvikling og dannelse.

De fleste medarbejdere har været på institutionen i en del år. Vi ser dette som et udtryk for, at Nordmarksvej 26 er et værdsat sted at arbejde, men vi sætter også pris på nye kolleger, der kan se på vores praksis og læringsmiljøer med nye øjne.

Tårnby Kommune

Vil du være med til at højne den sygeplejefaglig kvalitet?

Kastrup

Afdeling B er et specialiseret afsnit for borgere med forskellige alkoholrelaterede problematikker. Der bor 11 fantastiske borgere på afdelingen.

Hverdagen på afdeling B starter med et morgenmøde, hvor dagens opgaver fordeles, derefter står dagen på både individuel tilpasset pleje af de forskellige borgere, og sociale meningsfulde aktiviteter sammen med borgerne.

I løbet af dagen er der indlagt tid til dokumentation, hvor vi netop har brug for dig til at støtte om kvaliteten i den grundlæggende dokumentation.

Tårnby Kommune

Engageret og passioneret leder til vores lille velfungerende vuggestue på Ugandavej

Kastrup

Vuggestuen Ugandavej er kendetegnet ved høje ambitioner, faglig stolthed og et godt miljø for både børn og voksne – og de mangler en leder, der kan videreføre alt det gode arbejde som vuggestuen er kendt for.

Vuggestuen Ugandavej er en vuggestue, hvor børnene helt indlysende er i fokus, og for at børnene kan trives må personalet også trives. Personalet vægter derfor det gode humør, hjælpsomhed og samarbejde meget højt.

Tårnby Kommune

System- og implementeringskonsulent

Kastrup

Har du indgående kendskab til styresystemer som fx Fasit… og erfaring med at udarbejde dashboard til medarbejderne og styringsværktøjer til ledelsen?

Vil du være med til at bygge Center for Beskæftigelse og Borgerservice fra bunden? Siger du ja til dette, vil du få opgaven som ansvarlig for sikring af relevant data, der kan understøtte kerneopgavens løsning og overholdelse af gældende lov.

Vi er en ny ’fasit-kommune’, og har derfor brug for en erfaren datakriger, som kan være med til at sikre, at vi får lagt en god strategi og brugt styresystemet, som det er tænkt… og udfoldet alle dens muligheder.

Tårnby Kommune

Barselsvikariat til matematik i indskolingen på Nordregårdsskolen

Kastrup

Nordregårdsskolen er en velfungerende to-sporet skole med ca. 400 elever fra bhv.kl. - 9. klasse og 50 engagerede medarbejdere. Skolen er faseinddelt, og lærere og pædagoger arbejder i årgangsteam med skemalagt tid til teammøder.

Du får en hverdag på en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Vi er seriøse og ambitiøse omkring vores undervisning og pædagogiske arbejde og vægter samtidigt, at der er plads til en uformel omgangsform og masser af humor i hverdagen.

Tårnby Kommune

Uddannet pædagog til fritidsklub

Kastrup

Vi søger en pædagog der går op i bevægelse, dans, teater, musik eller noget i den stil. Vi er åbne for gode ideer og vil gerne udvikle videre på nævnte emner.

Vi kan godt lide at diskutere pædagogik og vi er en stærk gruppe af medarbejdere, som arbejder hen imod at udvikle klubben endnu mere.

Du kan være sikker på, at du vil møde en gruppe kollegaer som er positive, engagerede og virkelig vil børn og unge.

Tårnby Kommune

Køkkenmedhjælper til Plejehjemmet Irlandsvej

Kastrup

Vi søger 1 køkkenhjælper på 12,15 time ugentligt fra kl 16.30 - 20.00 med 5-2 vagter. Vagterne ligger i lige uger fra onsdag til og med søndag, og i ulige uger fra onsdag til torsdag.

Stillingen består i at dække bord til aftensmaden, opvarmning/tilberedning af aftensmaden, oprydning, opvask og rengøring i køkkenet, egenkontrol, samt socialt samvær med beboerne ved måltidet. Du ser det her som din fornemmeste opgave, at gøre måltidet så indbydende og appetitvækkende som muligt.

Tårnby Kommune

Timmelønnede afløsere til Plejehjemmet Irlandsvej

Kastrup

Brænder du for ældrepleje og har du et godt humør?

Vi søger timelønnede afløsere til dag-, aften- og/eller nattevagt og særligt weekender. Du må meget gerne have en uddannelse som social- og sundhedshjælper eller -assistent, men har du en god portion erfaring fra ældreplejen som ufaglært f.eks. som sygeplejestuderende, vil vi også gerne høre fra dig.

Plejehjemmet har et engageret personale, som prioriterer livskvalitet og nærvær for beboerne ved at skabe en tryg, enkel, overskuelig og glad hverdag.

Tårnby Kommune

Sygeplejerske med klinisk vejleder funktion

Kastrup

Brænder du for at gøre en forskel for de sygeplejestuderende og samtidig vil være med til at styrke kvaliteten i sygeplejen på plejehjemmet Irlandsvej?

Du skal i tæt samarbejde med afdelingslederne og Louise, vores anden kliniske vejleder, stå i spidsen for at løfte den faglige bevidsthed samt bidrage til et godt læringsmiljø for alle i huset.

Hovedopgaver

  • Være tovholder og daglig vejleder for de sygeplejestuderende (1., 2., 4. og 6. semester)
  • Afholde obligatoriske studieaktiviteter og samtaler samt opfølgning på individuelle studieplaner
Tårnby Kommune

SFO Frøen, distrikt KAG, søger fagligt stærk pædagog 35 timer ugentligt

Kastrup

Du vil indgå i en velfungerende personalegruppe med pædagoger, medhjælpere og lærere. Alle med smil og højt humør, og som fælles vægter trivsel og samarbejde højt blandt kollegaer i hverdagen.

I stillingen vil ca. 1/3 af din arbejdstid være planlagt i skolen, tilknyttet en fast årgang i samarbejde med en kollega. Dette fordelt i klassen i samarbejde med lærere, i UVV i samarbejde med pædagogiske kollegaer og på ugentlige teammøder.

Stillingen tilbyder en afvekslende hverdag, hvor du selv har stor indflydelse på indholdet i samarbejde med dine kollegaer.

Tårnby Kommune

Pædagog på 32 timer til lille hyggelig SFO søges

Kastrup

SFO Vestre Bygade har i øjeblikket 70 fantastiske børn fordelt på kommende skolebørn (heldagsbørn), en 0. klasse og en 2. klasse. Vi er en lille SFO med dygtige og engagerede medarbejdere.

Du vil blive tilknyttet en af vores fantastiske klasser som primær pædagog og arbejdet vil foregå både på skolen og i SFO’en i tidsrummet 6.30-17.00. Man vil som primær pædagog have 10 timer i skolen, fordelt på primærtimer i en klasse, og andre pædagogiske opgaver fordelt efter ønske og kompetencer.

Tårnby Kommune

Børnehaven Engmarken søger en omsorgsfuld, tålmodig og fagligt robust pædagog på 33-35 timer

Kastrup

Drømmer du om kollegaer, der har samme høje faglige ambitioner som dig selv? Lægger du en indsats i dit arbejdsliv og forventer du, at andre også gør?

Vores lille hyggelige børnehave søger lige nu en pædagog, der vil være medskaber af børnehavens pædagogiske ståsted.

Som pædagog hos os er du med til at sikre det enkelte barns trivsel og vi lægger vægt på et tæt forældresamarbejde. Vi tager ansvar for at understøtte alle børns trivsel og udvikling og laver udviklingsplaner for de børn, der har behov for en særlig pædagogisk indsats i en periode.

Tårnby Kommune

Distriktet for Sundhed og Rehabilitering søger dygtig fysioterapeut (37t) til Tårnby Rehabiliteringscenter

Kastrup

I Tårnby Rehabiliteringscenter (TRC) arbejder vi med at skabe gode borgerforløb med udgangspunkt i den enkelte borgers behov, ressourcer og potentiale. TRC dækker både genoptræning i dagregi, midlertidig døgnrehabilitering og vurderingsophold.

Vi er en arbejdsplads, der lægger vægt på, at der er et godt fællesskab og en gensidig respekt for hinandens fagligheder. Omgangstonen er uhøjtidelig samtidig med, at vi lægger stor vægt på, at der er et innovativt og udviklende læringsmiljø.

Tårnby Kommune

Sosu-assistent i dagvagt - bestem selv om du vil arbejde 32-35-37 timer/ugentligt

Vil du også selv have indflydelse på din mødetid? Leder du samtidig efter mere ansvar i dine arbejdsopgaver? Kunne du tænke dig kun at arbejde hver 3. weekend?

Vi er en arbejdsplads, der stræber efter at få arbejdslivet og privatlivet til at gå op.

Når du møder ind hos os, vil du først og fremmest bemærke en imødekommende stemning i huset. Som sosu-assistent på Liljen vil du få det overordnede ansvar for ca. 3-4 beboere, herunder stå for alt fra den personlige pleje til håndtering af akutte situationer.

Tårnby Kommune

Pilegårdsskolen søger to pædagoger, gerne med sundhedsfaglig baggrund, til 8-årig dreng med svært handicap

En 8-årig sød og kærlig dreng skal have sit undervisningstilbud i hjemmet. Han har støttebehov og derfor søger vi 2 pædagoger.

Der er perioder, hvor barnet ikke kan undervises og her vil arbejdsstedet for begge pædagoger være Pilegårdsskolen, hvor der i almenundervisningen støttes elever med særlige behov.

Det overordnede mål er at følge og stimulere hans sansemotoriske udvikling i tæt samarbejde med forældrene med henblik på, at han deltager aktivt. Der skal laves en undervisningsplan, der sigter mod at udvikle hans orientering i omverden, sproglige kompetencer og sociale færdigheder.

Tårnby Kommune

Brænder du for at udvikle elevernes matematiske og naturfaglige nysgerrighed - så har vi på Pilegårdsskolen en fuldtidsstilling som lærer

Kastrup

Du vil skulle varetage matematik i to klasser på 7. årgang og så vil der, alt efter dine kompetencer, være mulighed for at blive en del af det naturfaglige lærerteam.

Hvis du også har linjefag i biologi eller fysik/kemi vil det være fantastisk.

Pilegårdsskolen er en stor skole, med mange funktioner og udviklingsmuligheder, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Er du nyuddannet lærer har Tårnby Kommune besluttet, at du de første to år har en reduktion i dit ugentlige lektionstal, svarende til 1 lektion. Derudover tilbyder Pilegårdsskolen læringssamtaler.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV