42 job matcher din søgning 42 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Tårnby Kommune Ergoterapeut søges til Hverdagsrehabilitering

Tårnby Kommune

Er du udviklingsorienteret ergoterapeut og brænder du for fremtidens hjemmepleje – så er du måske den vi mangler i Tårnby Kommunes hverdagsrehabilitering.

Fanger ord som Rehabilitering, Buurtzorg og selvstyrende team din opmærksomhed, så læs med her.

Med hverdagsrehabiliteringsteamet kommer du blandt andet til at arbejde med opgaver som rehabilitering i borgernes eget hjem og nærmiljø. I teamet arbejder vi med stort fokus på borgernes fysiske og psykiske funktionsevner for at understøtte borgernes muligheder i at varetage dagligdagsaktiviteter ex. efter apopleksi.

Vi tilbyder et fagligt stærk team, som brænder for hverdagsrehabilitering og sammenhængende forløb, og hvor den nærmeste leder har terapeutfaglig baggrund.

Tårnby Kommune Tårnby Kommunale Tandpleje søger en tandplejer

Tårnby Kommune, Kastrup

Kan du tænke dig et interessant og udfordrende job i et travlt og levende miljø som hele tiden udvikles?

Er du glad for at arbejde med alle typer af patienter?

Så bliv en del af vores team. Vi har et moderne klinikhus fra 2014 med 10 behandlingsrum. Her tilbyder vi tandpleje til børn- og ungdomspatienter og omsorgspatienter.

Vi kan tilbyde dig

 • Ambitioner og højt til loftet
 • Varierende arbejdsopgaver
 • Gode muligheder for sparring
Tårnby Kommune Sagsbehandler søges til Team Job & Helbred

Tårnby Kommune

Er du optaget af, at en beskæftigelsesrettet indsats er helt central for, at en sygemeldt borger kan vende tilbage på arbejdsmarkedet? Er du professionel, kan møde borgeren med anerkendelse og respekt og kan du samtidig stille krav til borgeren?

Vi varetager indsatsen for sygedagpenge, jobafklaringsforløb og arbejdsfastholdelse. Vi har styrket vores indsats og har opnået gode resultater, men vi har store ambitioner om at blive endnu bedre og vi søger derfor medarbejdere, som er positivt indstillet på at indgå i forandringer og bidrage til gode løsninger.

Vi tilbyder bl.a. mulighed for at præge en afdeling i positiv forandring, personlig og faglig udvikling, mulighed for tilrettelæggelse af arbejdsopgaver og fleksibel arbejdstid.

Tårnby Kommune Ledelsesteam søges til Børnehaven Kastrupgård

Tårnby Kommune, Kastrup

Børnehaven Kastrupgård søger et nyt ledelsesteam, der vil stå i spidsen for en lille børnehave med høj faglighed, god kultur og godt miljø for børn og voksne.

I Børnehaven Kastrupgård er der 2 stuer med plads til 40 børn. Ud over ledelsen er der 2 pædagoger og 3 medhjælpere.

Helt unikt søger vi både efter en leder og en souschef, som har lyst til at påtage sig ledelsesopgaven og sikre kvaliteten i det pædagogiske arbejde. I skal kunne se værdien i ledelse tæt på, og skal kunne motivere og skabe tydelige rammer.

Som ledelse i Børnehaven Kastrupgård indgår I i normeringen. I vil derfor være en del af det pædagogiske team og have jeres daglige gang på stuerne i tæt samarbejde med resten af personalet.

Tårnby Kommune Tilkaldevikarer søges til Børnehuset Irlandsvej i Tårnby Kommune

Tårnby Kommune, Kastrup

Er du nærværende, i børnehøjde og fuld af godt humør? Så er det måske dig vi leder efter… Vi har travlt i vores børnehus og mangler stabile tilkaldevikarer, som kan træde til med kort varsel, når personalet er syge eller afholder ferie.

Du skal være glad for at arbejde i en foranderlig hverdag, med glade og livlige børn omkring dig både i vuggestue og børnehave. Du skal kunne omstille dig konstant, da det kan være forskelligt fra dag til dag, hvilken stue/afdeling du er på.

Du skal kunne se og følge børnenes initiativer, når du leger med dem, og i børnehaven skal du være robust og med en positiv tilgang kunne guide børnene både i at udføre opgaver, komme ind i lege og i konfliktløsning.

Tårnby Kommune Pilegårdsskolen søger en pædagogisk afdelingsleder

Tårnby Kommune, Kastrup

Er du en holdspiller med stærke relationelle kompetencer? Synes du skoleudvikling er spændende? Kan du skabe sammenhæng mellem visioner og daglig drift?

Du bliver en del af vores ledelsesteam bestående af bl.a. skoleleder, viceskoleleder, områdeleder, to pædagogiske afdelingsledere m.fl. Vi forestiller os, at du varetager den daglige ledelse for dele af årgange på mellemtrinnet og i udskolingen - vi aftaler i fællesskab din endelige jobprofil.

Er du på udkig efter nye udfordringer og står du på et solidt pædagogisk fundament, så er vi sikker på, at du kan indgå i vores ledelsesteam. Som pædagogisk leder på Pilegårdsskolen er du synlig, retningssættende og bidragende til skolens samlede udvikling og ledelse.

Tårnby Kommune Sommerferie-afløsere søges til Plejehjemmet Løjtegårdsvej, Tårnby

Tårnby Kommune, Kastrup

Kom og bliv en del af et sted, hvor beboerne er i centrum og personaletrivsel vægtes højt.

Huset har en synlig ledelse, som har fokus på et positivt arbejdsmiljø.

Plejehjemmet Løjtegårdsvej søger sommerferie-afløsere til at tage vagter i juni, juli og august 2023 – det er både til dag-, aften- og nattevagt alt efter, hvad du ønsker og trives bedst med. Har du mulighed for at starte før, må du endelig skrive det i din ansøgning, da vi også har brug for afløsere særligt i weekenderne. Har du efter sommerferien lyst til at fortsætte ansættelsen som timelønnet afløser, kan dette aftales.

Da vi er et stort hus med 120 beboere fordelt på 4 afdelinger, er der god mulighed for at få de ønskede vagter.

Tårnby Kommune Leder søges til Børnehuset Vinkelhuse

Tårnby Kommune, Kastrup

”Hos os bliver du mødt af lyden af glade børnestemmer. Og du vil altid møde en voksen, der smiler og hilser godmorgen. Det er Vinkelhuse, for vi sætter en ære i, at det er et dejligt sted for både børn og voksne.”

Vinkelhuse er et børnehus med 44 børnehavebørn og 22 vuggestuebørn, en dejlig velfungerende institution med rigtig gode udearealer, hvor der er masser af muligheder for al den udfoldelse man kan ønske sig.

Børnehuset ønsker sig en leder, der er tydelig på sine pædagogiske værdier, en der kan sætte en retning, som medarbejderne naturligt går med i og som samtidig vil være med til at bygge på de traditioner og den kultur, der er i Vinkelhuse.

Tårnby Kommune Energisk og serviceminded mekaniker

Tårnby Kommune, Kastrup

Hvis du brænder for dit fag som mekaniker og gerne vil være med til at udvikle vores område inden for service og reparation af biler, el-biler og diverse maskiner, så har du muligheden for at søge en mekanikerstilling på Materielgården i Tårnby Kommune.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Dine primære opgaver vil være reparation og vedligehold af Tårnby Kommunes egen bil- og maskinpark, som består af:

 • Personbiler og lastvogne og el-biler.
 • Mindre entreprenør- og parkmaskiner som hækkeklippere, buskryddere, motorsave, græsklippere m.v.
 • Specialmaskiner til vedligehold af boldbaner.

Gem
Tårnby Kommune Social- og sundhedshjælper søges til fast stilling i dagvagt i Hjemmeplejen

Tårnby Kommune

Du kommer til at arbejde i et team med højt engagerede kolleger. Vores teams er tværfagligt sammensat af sygeplejersker, terapeuter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og rengøringsmedarbejdere.

Vi er en hjemmepleje i rivende udvikling med fokus på kerneopgaven til vores borgere. Vi afholder ugentlige Triageringsmøder i vores tværfaglige teams, hvor der er tid til faglig fordybelse. Ydermere har vi et projekt i gang i hjemmeplejen, hvor vi har fokus på at skabe øget kontinuitet for medarbejdere og borgere samt fokus på at medarbejderne skal have mere indflydelse på deres arbejdsdag i form af blandt andet planlægning af deres køreplaner.

Tårnby Kommune Pædagogmedhjælper søges til SFO Impulsen, 30 timer

Tårnby Kommune, Kastrup

SFO Impulsen har til dagligt 111 fantastiske børn fordelt på 1 førskole klasse, to 0. klasser, en 1. klasse og en 2. klasse. Impulsens personale er fordelt på 2 faggrupper, hvor pædagoger og medhjælpere arbejder sammen om at skabe gode rammer for børnene.

SFO Impulsen er en fantastisk SFO, med en skøn beliggenhed. Vi er nabo til skolebotanisk have, og har et fedt udeareal. I huset er stuerne funktionsopdelt, og her er det kun fantasien der sætter grænser for at udfolde sig i diverse værksteder og aktivitetsrum.

Vi kan tilbyde dig

 • Nogle fanatiske kollegaer, hvor der både er plads til humør og høj faglighed
 • En spændende og varieret hverdag
 • At du får dine kompetencer sat i spil
Tårnby Kommune Social- og sundhedshjælper med flair for omsorg, relationer og kvalitet søges til Pyrus Allé

Tårnby Kommune, Kastrup

Nu har du en enestående mulighed for at blive en del af et fagligt og socialt velfungerende plejehjem.

Vi ser en vigtighed i, at alle deltager med idéer og løsningsforslag til udførelsen af opgaver, for at få den bedst mulige løsning for beboerne. Det tværfaglige samarbejde er vigtigt – når alle gør det, de er bedst til, løses opgaven med det bedste resultat.

Vi arbejder ud fra kontaktpersonordningen, hvor du vil blive tildelt ca. 4 beboere, som du har den nære kontakt til og har dialogen med de pårørende. Vi vægter beboernes trivsel højt, og har et fuldt aktivitetsprogram, som er planlagt af vores aktivitetsmedarbejdere.

Tårnby Kommune Tilkaldevikar søges til vuggestuen Angolavej i Tårnby Kommune

Tårnby Kommune, Kastrup

Angolavej er en dejlig vuggestue, der ligger på en stor grund med en dejlig stor legeplads, der er inddelt i flere områder, samt en baghave. Dette giver mulighed for at dele børnene i mindre grupper og skabe gode læringsmiljøer.

Vi har mulighed for at tilbyde børnene læringsmiljøer såsom cykelbaner, bålsted, redskaber til fysisk udfoldelse og aktiviteter. På legepladsen har vi højbede, hvor vi dyrker forskellig afgrøder, studerer insekter og anvender vores mange frugter på forskellige måder.

Vi søger en vikar, der

 • Deltager aktivt sammen med børnene.
 • Kan tage initiativ til praktiske opgaver i hverdagen.
 • Er engageret, nærværende, rummelig og kan arbejde anerkendende og empatisk.
Tårnby Kommune Er du sosu-assistent og ønsker nærværende ledelse, fantastiske kollegaer og et bevidst prioriteret arbejdsmiljø? Så har vi stillingen på Pyrus Allé i Tårnby

Tårnby Kommune, Kastrup

Pyrus Allé er et plejehjem i rivende udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø og samarbejdet er i top.

Vi har mange medarbejdere, som har været på stedet mange år, som hele tiden fornyr sig, i takt med at samfundet ændrer sig. Vi har altid beboeren i centrum og vores handlinger afsæt i beboernes behov.

Vi er meget opmærksomme på, at arbejdet skal give mening for den enkelte og prioriterer faglig udvikling for vores medarbejdere, og er derfor bl.a. i gang med individuel kompetenceudvikling.

Gem
Tårnby Kommune Hjemmeplejen søger rengøringsmedarbejder til selvstyrende team

Tårnby Kommune

Der arbejdes kun på hverdage. Mødetiden er kl. 08.00. Det ugentlige timetal vil som udgangspunkt være 35 - 37 timer pr. uge.

Vi er en stor hjemmepleje med over 200 ansatte, der er inde i en god udvikling med engagerede kollegaer. Vi har fokus på kvalitet i ydelserne og faglig udvikling som baseres på medarbejdere, der trives og engagerer sig i sit arbejde.

Du vil få mange gode kolleger, der ligesom dig brænder for at gøre en forskel for kommunens ældre. Du vil blive grundigt introduceret til arbejdet og til dine kolleger.

Tårnby Kommune Sygeplejerske og sosu-assistent søges til Tårnby Rehabiliteringscenter

Tårnby Kommune

Vil du være med til at nytænke og udvikle Tårnby rehabiliteringscenter (TRC) sammen med engagerede kollegaer? Brænder du for rehabilitering og komplekse sygeplejefaglige opgaver, og vil du være med til at skabe et stærkt fagligt fællesskab og kultur? Så læs med her!

Rehabiliteringscenter Tårnby er i gang med en udvikling, der skal forbedre rehabiliteringsindsatsen for borgerne i Tårnby Kommune.

Vi søger derfor social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, som brænder for rehabiliteringsområdet, og har lyst til at være med til at skabe fremtidens rehabiliteringscenter i Tårnby Kommune.

Gem
Tårnby Kommune Faglig koordinator søges til Hjemmeplejen

Tårnby Kommune

Vi søger en faglig koordinator, der enten er social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, gerne med erfaring i planlægning af ruter hjemmeplejen.

Den faglige koordinator kan selv være med til at præge sin jobbeskrivelse- og funktion, ud over de opgaver vi har beskrevet nedenfor:

 • Medvirke til effektivt ressourceforbrug og rationel planlægning i hjemmeplejen
 • Medvirke til at borgerne får den visiterede hjælp indenfor de politiske vedtagne rammer. Hertil være den primære kontaktperson mellem hjemmepleje og visitation ift. borgers ydelser
 • Medvirke til effektiv kommunikation, skriftligt som mundtligt med interne og eksterne samarbejdspartnere
Tårnby Kommune Planlægger søges til døgnbemanding på Plejehjemmet Pyrus Alle

Tårnby Kommune, Kastrup

Nu har du muligheden for at blive en del af et fantastisk team.

Pyrus er et hyggeligt lille plejehjem bestående af 47 beboere, 1 aflastningsbolig og ca. 50 medarbejdere fordelt på hele døgnet.

Vi søger en m/k som kan hjælpe med varetagelsen af vagtplanen og sikre, at der er de rette kompetencer på de rette tidspunkter til stede, så varetagelsen af kerneopgaven altid foregår til vores beboeres bedste. Jobbet vil derudover bestå i at aflaste de varme hænder med administrative opgaver såsom bestilling af tøj og plejeartikler.

Stillingen er på 32 timer pr. uge i dagstiden og vil til en start være en midlertidig stilling på 6 måneder, med mulighed for forlængelse/evt. fastansættelse.

Tårnby Kommune Børnehuset Gl. Kirkevej 128 søger pædagog

Tårnby Kommune, Kastrup

Er du til det utraditionelle, fantasifulde, overraskende og forunderlige i det pædagogiske arbejde?

Børnehuset er en integreret daginstitution, hvor børnene er tilknyttet henholdsvis – vuggestueafdelingen, børnehaveafdelingen eller det obligatoriske sprogstimuleringstilbud for tosprogede småbørn.

Børnehuset er indrettet med lærings- og funktionsrum, da børn og voksne i og på tværs af afdelingerne kan opdele sig i mindre grupper og fordybe sig i forskellige fantasifulde og kreative læringsaktiviteter, såvel ude som inde.

Vi kan tilbyde dig

 • Et åbent og energisk Børnehus i udvikling, hvor fagligheden er i højsædet
 • En engageret ledelse der er faglig velfunderet, og som har fokus på den enkelte medarbejders læring.
Tårnby Kommune Afdelingsleder søges til Børnehuset Gl. Kirkevej

Tårnby Kommune, Kastrup

Er du til det utraditionelle, fantasifulde, overraskende og forunderlige i det pædagogiske arbejde? Og vil du være med til at skabe et sundt miljø og børneliv for Børnehusets børn?

Børnehuset er opdelt med en vuggestue- og børnehaveafdeling i stueetagen, Tårnby Kommunes sprogstimuleringstilbud til tosprogede småbørn - Sommerfuglen på 1. sal og centralt er fællesrummet, som danner rammen for integrationen i Børnehuset.

Vi vægter børnenes ret til at være med- og selvbestemmende og, at børnene skal have kvalitet i alle dele af deres børneliv i institutionen. Børnene skal forundres, eksperimentere og udforske materialer, legetøj og naturen, og det er de voksne der skal sørge for at skabe disse muligheder for børnene.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV