9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scandlines
Receptionist til Scandlines hovedkontor

Scandlines, København

Brænder du for at vise engagement og give vores gæster og egne medarbejdere den bedste service? Og trives du med at være ansvarlig for en bred vifte af både administrative og ad hoc-opgaver? Så er du formentlig vores nye receptionist.

Til vores moderne hovedkontor i København søger vi en energisk, serviceminded og pålidelig medarbejder, der har lyst til at være del af en professionel reception og være vores ansigt udadtil, når der modtages gæster. Stillingen er deltid 30-35 timer/ugen, og varetages som udgangspunkt med hjælp fra en anden kollega på deltid, idet receptionen ønskes bemandet i åbningstiden 7:30-17:00. Arbejdstidens fordeling aftales nærmere.

Scandlines
Scandlines
Gastronom på færgen i Gedser

Scandlines

Vi har verdens bedste udsigt. Vil du være blandt verdens bedste kolleger og sørge for, at både personale og gæster får veltilberedt mad hver dag?

Du kommer til at arbejde i et team, hvor du sjældent er alene. Vi er mange kolleger, der har været her i mange år, og det er der en god grund til.

Du får meget fine arbejdstider i forhold til branchen generelt, og du får gode vilkår gennem vores lokalaftaler.

Det en fordel, at du er uddannet gastronom eller cater for at komme i betragtning til stillingen. Men vi ser også meget gerne ansøgninger fra andre kandidater, hvis uddannelsen er kombineret med praktisk erfaring inden for professionel madlavning.

Scandlines
Scandlines
Elektriker – gerne industrielektriker

Scandlines, Rødby

Vi er et Scandlines-team på 1250 engagerede og loyale kolleger, der årligt sender 38.000 færger afsted mellem Danmark og Tyskland. Vi transporterer årligt 3,6 mio passagerer, og det vil vi gerne have din hjælp til.

Kunne du tænke dig et selvstændigt job med gode kollegaer, gode ansættelsesvilkår og attraktive personalegoder, så søg stillingen, som industrielektriker.

Jobbet er primært tekniske serviceopgaver på havnen. Der vil både være opgaver ved færgen i Gedser og i Rødby, og Scandlines stiller derfor arbejdsbil til rådighed i forbindelse med fremmøde i henholdsvis Gedser og Rødby. Jobbets karakter stiller krav om stor selvstændighed, da du ofte vil være specialisten på området, som andre rådfører sig med.

Scandlines
Scandlines
Cafémedhjælper på de danske færger

Scandlines, Rødby eller Gedser

Vi har verdens bedste udsigt – vil du være blandt verdens bedste kolleger og sørge for, at vores gæster får en god rejseoplevelse?

Der er tale om både fuldtids-, deltids- og afløserstillinger.

Du kommer til at arbejde i et team, hvor du sjældent er alene. Vi er mange kolleger, der har været her i mange år, og det er der en god grund til.

Du får meget fine arbejdstider i forhold til branchen generelt, og du får gode vilkår gennem vores lokalaftaler.

Du får som fuldtidsansat fri hver anden weekend.

Scandlines
Scandlines
Svensktalende studentermedhjælper til Marketing

Scandlines, København

Er du vild med at skrive og kommunikere, har du helt styr på kommareglerne, og vil du jonglere med to kendte brands? Hvis du kan svare ja til det og samtidig interesserer dig for digital markedsføring og taktiske kampagner, der virker, så læs videre.

Du bliver del af en energisk og faglig kompetent afdeling i konstant udvikling, hvor du skal arbejde med to kendte brands, Scandlines og BorderShop, på det svenske og danske marked.

Som studentermedhjælper hos os får du et spændende opgaveansvar med rig mulighed for at anvende og styrke din faglighed. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingen, hvor du også får dine egne ansvarsområder. Det betyder, at du får stor medindflydelse på dine opgaver og samtidig god sparring med erfarne kollegaer.

Scandlines
Gem
Scandlines
Salgsmedarbejder til vin- og spiritusafdelingen BorderShop - Puttgarden

Scandlines

Scandlines BorderShop har de seneste år været i konstant udvikling og det fortsætter vi med – i særdeleshed i vores 4000 m² store vin- og spiritusafdeling. Er du ekspert i salg af vin og/eller spiritus? Og har du interesse i at være en del af vores udvikling?.

Du skal kunne rådgive og vejlede vores kunder på en professionel og engageret måde samt arbejde med salgsfremmende aktiviteter.

Jobbet indebærer et samarbejde med vores indkøbsafdeling/Category management, herunder afvikling af events i BorderShop. Du skal endvidere være med til at udarbejde produktbeskrivelser og opdatere hjemmesider for dit område.

Scandlines
Scandlines
IT Onsite Supporter

Scandlines, Rødby

Scandlines IT Onsite Team leverer solid hardwaresupport til hele organisationen. Vi servicerer alle vores brugere og sørger for, at medarbejderne i de kundevendte funktioner på land og ombord på færgerne samt i administrationen har hardware, der fungerer fejlfrit.

Trives du med stor kontaktflade på alle niveauer af forretningen, og brænder du for at supportere interne brugere både til lands og til vands? Så er du med al sandsynlighed vores nye IT Onsite Supporter.

Ansvarsområder

  • Klargøring, opsætning og fejlsøgning på desktops, laptops, tablets mm.
  • Support af printere, skærme, AV-udstyr, IP-telefoner, Point-of-sale udstyr, kameraer
  • Assistere med 2nd level support i samarbejde med øvrige IT-kollegaer
  • Opsætning og udskiftning af netværksudstyr og netværkskabler
Scandlines
Scandlines
Marketing Automation Specialist

Scandlines, København

Brænder du for at arbejde med salg, gode kundeoplevelser og udvikling af kunderelationer via digitale platforme og marketing automation?

Som Marketing Automation Specialist skal du udvikle kommunikationen både internt og sammen med eksterne partnere, samt sikre opsætning af e-mails og sende dem ud via vores e-mail-marketing system Adobe. Som ansvarlig for opsætning og udsendelse af e-mail til vores medlemsbase på ca. 850.000 skal du med andre ord sikre en segmenteret og målrettet kommunikation, der bidrager til den gode kundeoplevelse for vores kunder.

Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og opdatere vores ’kampagneaktivitets-kalender’ over e-mail marketing. Det er dig, der styrer udsendelsesplanen og sikrer, at der er overblik og sammenhæng mellem det kunderne modtager på e-mail og de øvrige kanaler. Det gør du helt naturligt i samarbejde med dine kollegaer på tværs af Group Salg & Marketing.

Scandlines
Gem
ERP Business Consultant med Lead ansvar
Scandlines er på en spændende rejse, ikke mindst på ERP-området og derfor søger Bloom nu en ERP Business Consultant med Lead ansvar, som skal have fokus på IT & forretningen.
Scandlines, København, Rødby
Computerworld it-jobbank
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV