50 job matcher din søgning 50 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PwC
Audit trainee til PwC i København

PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

PwC’s unikke uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2021. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende.

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

PwC
PwC
Regnskabskyndig medarbejder til PwC One Business Center, Hillerød

PwC

Vi søger en erfaren, dygtig og engageret kollega til vores PwC GCS-team i Hillerød.

Dine opgaver vil være at udarbejde og opstille årsrapporter baseret på det materiale og dokumentation vi modtager fra vores GCS-kunder. Opgaverne løses typisk i et samarbejde med vores skatteafdeling i Hellerup, med hvem vi løbende har en tæt interaktion.

I vores GCS team vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger og deltager i kunderelaterede calls med CRM-team og kunden.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Ansvar for egen kundeportefølje – CRM korrespondance, planlægning, udførelse og fakturering
 • Udarbejdelse af årsrapporter for regnskabsklasse B – C stor virksomheder, herunder filialregnskaber
PwC
PwC
Erfarne konsulenter til at løse væsentlige problemstillinger indenfor it-sikkerhed og it-revision

PwC, Hellerup

Bliv en del af Risk Assurance/Digital Trust Services hos PwC

Vores team af sikkerhedskonsulenter gennemgår it-systemer med henblik på it-revision, it-revisionserklæringer og andet compliance arbejde for de største danske virksomheder.

Du får en dynamisk hverdag på en åben og spændende arbejdsplads, hvor du dagligt møder masser af kolleger, du kan dele erfaringer og ideer med. Du bliver en del af et stærkt team og får adgang til et stort netværk af kolleger, med mange års erfaring.

Stillingen som konsulent indebærer

 • deltagelse i proces- og systemrelaterede revisionsopgaver af forskellig karakter
 • at analysere og vurdere kunders kontrolmiljø i forhold til it-revision og it-revisionserklæringer, og databehandlererklæringer herunder funktionsadskillelse, interne kontroller og rapporter
PwC
PwC
Konsulent til rådgivning om data-compliance i Security & Technology

PwC, København

Vi søger en konsulent til rådgivning om data-compliance, herunder databeskyttelse (GDPR).

Du vil blive tilknyttet PwC’s specialiserede team i Security & Technology, som rådgiver store såvel som små erhvervskunder, offentlige myndigheder, fonde og andre organisationer om compliance, herunder GDPR og cybersikkerhed.

Her vil du komme til at arbejde i et miljø, hvor humor og en uformel omgangstone kombineret med en høj faglighed og kvalitet danner grundlaget for kulturen i vores afdeling. Hos os vil du kunne fortsætte din faglige udvikling via samarbejde, uddannelse og daglig sparring med højt kvalificerede kolleger.

PwC
PwC
Bliv konsulent indenfor offentlig digitalisering – i PwC Hellerup

PwC

Bliv en del af en ambitiøst rådgiverteam hos IT Management

Vi bistår vores kunder med at omsætte viden om digital transformation til innovationsudvikling af en effektiv og serviceorienteret offentlige sektor. Vores fokus er udvikling af den offentlige sektor gennem innovativ anvendelse af data og digitale løsninger, samt optimering af eksisterende it-anvendelse og -styring.

Vi arbejder blandt andet med udarbejdelse af det strategiske grundlag for digitalisering, udarbejdelse af tekniske og økonomiske analyser, effektiv anvendelse af data i sagsbehandlingsprocesser og digital selvbetjening, rådgivning om anskaffelse og implementering af nye digitale løsninger, projekt- og programstyring samt forandringsledelse.

Du vil i rollen få det praktiske ansvar for at drive de nye løsningstiltag rettet mod vores klienter samt være ansvarlig for analyse og resultater.

PwC
PwC
It-supporter med stort servicegen

PwC, Hellerup

Kom med på holdet og bliv en del af PwC’s it-afdeling

Som it-supporter, bliver du en del af IT afdelingen i PwC, DK IT, som er en dynamisk organisation med omkring 45 medarbejdere. Vi fungerer som full-service IT partner for PwC i Danmark og leverer support, drift, projekter, uddannelse samt strategi og planlægning.

Som it-supporter i Supportgruppen vil arbejdstiden være 37 timer om ugen, fordelt på vagter på hverdage i tidsrummet fra kl. 07:30-16:30. Du vil indgå i et team på 25 medarbejdere primært håndterer 1st level support, men også har kolleger i teamet der dækker “Desktop Engineering” og 2nd level applikationssupport på kontorapplikationer.

PwC
PwC
Audit trainee til PwC i Aarhus

PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Vores uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2021. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende. .

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

PwC
PwC
Proces- og kundeorienteret regnskabskonsulent til PwC One Business Center

PwC, Hillerød

I PwC One Business Center søger vi en en erfaren, dygtig og engageret kollega til vores team i vores servicecenter i Hillerød.

Dine primære opgaver vil være at varetage bogførings- og regnskabsopstillingsopgaver. Derudover vil du spille en vigtig rolle i optimering og effektivisering af arbejdsprocesser på både kontoret i Hillerød, men også på tværs af One Business Center. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, samt møder spændende og udfordrende kunder.

Dine arbejdsopgaver vil særligt bestå af:

 • Ansvar for bogføringsopgaver
 • Selvstændig tilgang til arbejdsopgaver og problemløsning
 • Udarbejdelse af afstemninger
PwC
PwC
Bliv en del af et stærkt fællesskab og skab værdi for dine kunder og kolleger

PwC, Hillerød

Vi søger en erfaren, dygtig og engageret regnskabskonsulent til vores afdeling i Hillerød.

Hos os får du en dynamisk hverdag på en professionel og spændende arbejdsplads, hvor du dagligt møder masser af kolleger, du kan dele erfaringer og ideer med. I afdelingen bliver du en del af et team på ca. 6 medarbejdere, der drifter danske og udenlandske kunders regnskab og bogføringsfunktion.

Vi tilbyder dig et job i vores team, hvor du vil få ansvar for en portefølje af kunder. Opgaverne spænder fra løbende bogføring, moms, udarbejdelse af afstemninger i forbindelse med måneds- og årsafslutning til rapporteringer og udarbejdelse af årsrapporter.

PwC
PwC
Er du revisor og vil du gerne specialisere dig indenfor Energi og Forsyning - så er det dig, vi har brug for

PwC, Aarhus

Som følge af vækst og tilgang af kunder søger vi revisorer med erfaring. Du vil blive en del af et mindre team i stor udvikling, der har fokus på revision- og rådgivning til energi og forsyningskunder.

Arbejdsopgaverne omfatter revision af dels forretningsgange og kontroller samt årsrapporter og assistance med udarbejdelse af regnskaber, skatteopgørelser m.v. for såvel små selskaber som store koncerner. Du vil naturligvis også have muligheden for at løse opgaver for andre kundetype.

PwC
PwC
Bliv projektleder i M&C med fokus på relationsskabende aktiviteter

PwC, Hellerup

Vi søger en energisk og initiativrig projektleder med erfaring og skarpe kompetencer inden for relationsskabende aktiviteter til PwC's marketing- og kommunikationsafdeling. Stillingen er med start snarest muligt.

Stillingen som projektleder i PwC’s Marketing & Communications-afdeling indebærer et ansvar for planlægning, afholdelse og opfølgning på markedsrettede relationsskabende aktiviteter som fx konferencer, seminarer, webinarer, hybrid events m.m. for PwC’s kunder og relationer.

Du vil bl.a. få en særlig vigtig projektlederrolle på PwC’s årlige landsdækkende konference ‘Årets Ejerleder’, hvor vi hylder de dygtigste ejerledere i landet der kan inspirere og motivere til udvikling og innovation.

PwC
PwC
Er du revisor med 2-4 års erfaring og vil du gerne specialisere dig indenfor den finansielle sektor - så fortsæt din karriere i PwC Financial Services Assurance

PwC, Hellerup

PwC Financial Services søger motiverede revisorer, der i tæt samarbejde med kolleger skal betjene vores revisionskunder inden for den finansielle sektor.

Som revisor i Financial Services hos PwC vil du indgå i en dynamisk tværgående afdeling, hvor du ud over revisorer vil arbejde sammen med bl.a. aktuarer, konsulenter, risikostyrings- og compliance specialister, skatte- og momsspecialister, samt en række andre dygtige og motiverede kolleger.

Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os. Vi arbejder i et åbent og inspirerende miljø og sammensætter teams efter kundernes behov.

PwC
PwC
Brænder du for at hjælpe kunder med at modstå trusler i forhold til deres it-sikkerhed og anvendelse af it-systemer? Bliv Graduate i Digital Trust og gør en forskel

PwC, Hellerup

Kickstart din karriere hos Digital Trust i PwC

I august 2021 byder vi vores nye hold af graduates velkommen. Sammen med mange andre graduates bliver du en vigtig del af vores spændende etårige forløb, hvor du kan forvente masser af faglig og personlig udvikling.

PwC’s graduate-program er et veltilrettelagt forløb, som har til formål at udvikle dig fra at være en passioneret og nysgerrig student, til en professionel konsulent. Du lærer de fundamentale konsulentfærdigheder, får et stærkt netværk af dygtige og ambitiøse kolleger og bliver klædt på til hurtigt at få en masse ansvar.

PwC
PwC
Ambitiøs og erfaren revisor med fokus på de mellemstore virksomheder

PwC, Aalborg

Vi har tilgang af opgaver og søger en ny kollega, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med os. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende opgaver, rådgiver kunder og får masser af erfaring.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte ledelse af teams og revisionsopgaver, coaching af yngre kollegaer og review af deres arbejde, medansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab, herunder både Årsregnskabsloven og IFRS, selskabsskat samt i forbindelse med transaktioner mv.

PwC
PwC
Er du revisor med 2-4 års erfaring og brænder for at skabe succes sammen med andre?

PwC

Vi har tilgang af opgaver og søger ny kollegaer, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med vores nuværende medarbejdere. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende kunder og får masser af erfaring.

Arbejdsformen er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt.

Vores dagligdag er præget af en afveksling mellem kendte tilbagevendende opgaver og helt nye opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men humor og fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdet gør sammen med spændende arbejdsopgaver, at du vil få en udfordrende hverdag i et afslappet arbejdsmiljø.

PwC
PwC
Er du revisor og vil du gerne specialisere dig indenfor Energi og Forsyning - så er det dig, vi har brug for

PwC, Hellerup

Energi & Forsyning er hos PwC et strategisk vækstområde, vi er i gang med at udvide og udbygge.

Som følge af vækst og tilgang af kunder søger vi revisorer med erfaring inden for en eller flere af områderne: varme, el, vand, spildevand og affald. Hvis du ikke har specifik erfaring, men gerne vil specialisere dig, så er vi også interesseret i at høre fra dig.

Du vil være med til at udføre en lang række spændende rådgivningsopgaver for vores kunder inden for optimering af reguleringsregnskaber, udskillelser, sammenlægninger, omstruktureringer, finansiering, budgettering - stor set alt inden for økonomiplanlægning og økonomioptimering.

PwC
PwC
Revisor med fokus på større virksomheder søges til PwC i Esbjerg

PwC

Har du lyst til at være en del af et revisionskontor i vækst med spændende kunder og dygtige kolleger?

Vi har tilgang af opgaver og søger en ny kollega med erfaring, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med vores nuværende medarbejdere. Vores nye kollega skal have fokus på større virksomheder og koncerner med gode muligheder for sparring og videreudvikling inden for feltet.

Arbejdsformen i PwC er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt. Du vil som en naturlig del af dit job få mulighed for at videreuddanne dig og forløse dit eget potentiale i tæt samarbejde med holdet omkring dig.

PwC
PwC
Statsautoriseret revisor med fokus på betjening af store danske ejerledede virksomheder samt større internationale koncerner

PwC, Aalborg

Brænder du også for at skabe succes sammen med andre?

Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende såvel danske som internationale kunder og vi vil i tæt dialog med dig skræddersy den kundeportefølje, som bedst understøtter din videre karriereudvikling.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte ledelse af teams og revisionsopgaver, coaching og review, ansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab, herunder typisk om interne kontroller, regnskabsmæssige problemstillinger under IFRS og ÅRL samt i forbindelse med transaktioner.

PwC
PwC
Skarp konsulent der brænder for at gøre en forskel og skabe relationer til vores kunder i CFO Service Aarhus

PwC

Er du erfaren regnskabsmedarbejder med kompetencer inden for løn, bogholderi og månedafslutning fra en økonomifunktion?

Du har nu muligheden for at blive en del af et fantastisk team og fællesskab, der sætter en ære i at løse væsentlige problemstillinger og levere high-end interim support til kunder og samarbejdspartnere.

I CFO Service arbejder vi sammen med vores kunder om at drifte, udvikle og optimere økonomifunktionen, så den kan levere et optimalt beslutningsgrundlag for vores kunders beslutningstagere. Eksempler på opgaver og roller, vi varetager hos vores kunder, er:

 • Driftsopgaver inden for lønadministration
 • Lønafstemning
 • Løncontrolling
PwC
PwC
Bliv en del af et stærkt fællesskab og gør en forskel som konsulent med fokus på regnskab PwC's CFO Service i Århus eller Hellerup

PwC

Du har nu muligheden for at blive en del af et fantastisk team og fællesskab, der sætter en ære i at løse væsentlige problemstillinger og levere high-end interim support til kunder og samarbejdspartnere.

I CFO Service arbejder vi sammen med vores kunder om at drifte, udvikle og optimere økonomifunktionen, så den kan levere et optimalt beslutningsgrundlag for vores kunders beslutningstagere. Eksempler på opgaver og roller, vi varetager hos vores kunder, er:

 • Driftsopgaver inden for regnskab
 • Financial og Business Controlling
 • Projektledelse og risikostyring
PwC