68 job matcher din søgning 68 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PwC
Drømmer du om at arbejde med M&A integration og separationer i PwC?

PwC, Hellerup

Hos PwC i Hellerup er der fokus på udvikling af mennesker og deres kompetencer. Som konsulent i PwC Deals vil du få spændende opgaver, du vil få mulighed for at prøve nye ting og du kan forvente udvikling af dine kompetencer.

Vi har fokus på, at hverdagen skal være både sjov og fyldt med fagligt indhold. Vi samarbejder ofte med vores gode kolleger i Deals (Transaction Services og Corporate Finance), andre specialafdelinger i PwC samt vores internationale Delivering Deal Value kolleger.

Da M&A integration og carve-out er en tværfaglig disciplin, får du en bred kontaktflade og løbende samarbejde med mange af PwC’s øvrige fag- og branchespecialister. Vi løser opgaver i fællesskab, og du vil få en udviklende karriere.

PwC
PwC
Konsulent med fokus på børsforhold

PwC, Hellerup

Har du lyst til at være med til at udvikle PwC’s forretning med ydelse af professionel rådgivning om børs- og kapitalmarkedsforhold til danske og internationale virksomheder? Og vil du bidrage med at skabe ny forretning?

Du får en spændende udfordring med at udvide vores forretning med endnu flere services indenfor rådgivning og assistance i forbindelse med børsnoteringer, kapitalforhøjelser i børsnoterede virksomheder og udstedelse af børsnoterede obligationer. I den forbindelse vil dine primære arbejdsopgaver være at understøtte de revisionsteams, der betjener kunderne som led i kapitalfremskaffelse. Det betyder, at du bliver den centrale person på en lang række opgaver vedrørende notering og kapitalfremskaffelse.

PwC
Gem
PwC
Regnskabsmedarbejder med kompetencer indenfor finansbogholderi søges til PwC's økonomiafdeling i Herning

PwC

Trives du i et stærkt fællesskab og brænder du for digitalisering? Så bliv en del af vores Finance-afdeling og hjælp os med at servicere vores kolleger i hele landet.

Du vil være med til at danne grundlaget for PwC’s regnskab og interne rapportering ved at tage del i finans- og kreditorbogholderi, rejseafregninger og måneds- og årsafslutning samt supportere vores kolleger i hele landet inden for disse områder. Du vil spille en vigtig rolle i forbindelse med vores implementering af digitale værktøjer som led i optimering og effektivisering af vores processer.
PwC
Gem
PwC
Drømmer du om at arbejde med bogføringsopgaver på egne kunder og trives med kundekontakt?

PwC, Herning

Vi søger en kollega, som har erfaring med bogholderi, og som brænder for at gøre en forskel for vores kunder og kolleger.

Dine primære opgaver vil være at varetage bogføringsopgaver for vores kunder samt aktivt at deltage i udvikling og digitalisering af vores arbejdsprocesser.

Du kommer ind i et solidt og fagligt stærkt miljø, hvor du får masser af sparring og gode udviklingsmuligheder i et godt samarbejde med højt kvalificerede kolleger, når I dagligt møder kunder med problemstillinger, som du kan hjælpe med at løse.

PwC
PwC
Kickstart din karriere som Junior Lønkonsulent hos PwC Payroll, Outsourcing i Hillerød eller Ringsted

PwC

Er du god til at overholde deadlines og har du øje for detaljen i det arbejde du laver, så er denne stilling helt korrekt til dig.

Du bliver fastansat hos PwC, men vil i det første år være under oplæring. I den etårige periode hvor oplæringen foregår, får du rig mulighed for særligt at styrke og udfolde din faglighed inden for løn-disciplinen, hvor der er planlagt flere eksterne lønrelateret kurser.

Du vil derudover være tilknyttet et team af nye junior/trainee kollegaer for at styrke jeres relationer, ligesom du får mulighed for at prøve kræfter med discipliner som lønbogføring, finanskontering, projektledelse og udviklingen af digitale produkter. Sideløbende med dine arbejdsopgaver får du også tilbud om at læse HD.

PwC
PwC
Kan du læse et regnskab med kritiske øjne, har du forståelse for virksomhedernes interne kontroller og er klar til at vende hver en sten i jagten på en rygende pistol? Så er det dig vi leder efter

PwC

I Forensic & Compliance Services hjælper vi vores kunder med at håndtere krisesituationer, herunder udføre interne undersøgelser indenfor besvigelser, bestikkelse, kontraktbrud og andre mistanker om uregelmæssigheder.

Du kommer til at løse udfordrende opgaver på tværs af Trust & Transparency enheden men med base i Forensic & Compliance teamet. Du får ansvar for både kundekontakt, projektstyring og rapportskrivning. I praksis skal du kunne arbejde analytisk og struktureret med store datasæt for at skabe robuste produkter, samt styre og kvalitetssikre et opgaveteams arbejde.

PwC
PwC
Bliv graduate i PwC's CFO Service og kickstart din karriere som konsulent

PwC, Hellerup

Drømmer du om at blive konsulent? Bliv graduate i PwC’s CFO Service hvor du vil opleve en stejl læringskurve og få et fantastisk netværk. Du får mulighed for at løse væsentlige problemstillinger i samarbejde med vores kunder, samtidig med at du lærer fra førende eksperter i PwC.

I CFO Service har vi en målsætning om at være CFO’ens vigtigste sparringspartner. Vi rådgiver vores kunder og leverer projekter og interim konsulentydelser både enkeltvis og i teams. Vi har en operationel tilgang, hvor vi hjælper vores kunder med at sikre, at de rigtige kompetencer, processer og styringsværktøjer er tilgængelige og udnyttes i økonomifunktionen.

PwC
PwC
Business Supporter til Salesforce Team i PwC (Barselsvikariat)

PwC, Hellerup

Motiveres du af at yde god support og service, og vil du være en del af vores Salesforce-rejse?

I tæt samarbejde med en dygtig kollega og med reference til vores CRM Manager vil du yde forretningssupport til de Partnere og medarbejdere der benytter Salesforces, og får dermed en afgørende rolle i at udvikle de samlede kompetencer i brugen af Salesforce i PwC. Vi forventer, at ansættelsen varer frem til og med september 2023.

Dine primære opgaver vil være:

  • Yde forretningssupport i anvendelsen af Salesforce til vores ca 1.000 brugere
  • Hjælpe med at vedligeholde rapporter og dashboards i Salesforce
PwC
PwC Vil du drive udviklingen af Business Tax sammen med os?

PwC, Hellerup eller Århus

Vækstrejsen i Business Tax fortsætter, og vi søger derfor nye dygtige erfarne kollegaer til begge vores kontorer.

Vores rolle er bl.a. at rådgive hovedaktionærer, ejerledede virksomheder, kapitalfonde mv. med komplekse skatteforhold samt at levere værdiskabende, proaktive og holdbare løsninger.

Din rolle bliver i høj grad at kunne rådgive vores kunder, som oftest er ejerledere, direktører, regnskabschefer og andre betydningsfulde interessenter i og uden for Danmark. Dette mange gange i samarbejde med vores dygtige kollegaer i hele PwC, herunder kollegaer i vores internationale netværk.

PwC
PwC
Er du vores nye Bid Manager, der hjælper vores kundeteams med at vinde?

PwC, Hellerup

Vi søger en erfaren Bid Manager til vores Proposal Desk-team, som er en del af afdelingen Business Development.

I rollen som Bid Manager spiller du en nøglerolle og har en stor berøringsflade i hele organisationen og tilfører viden, erfaring og energi til branchens bedste fageksperter og relationsbyggere.

Dine vigtigste arbejdsopgaver kender du nok allerede fra din erfaring som Bid Manager:

  • drive hele tilbudsprocessen med den rette blanding af disciplin og fleksibilitet
  • rådgive tilbudsteamet omkring best practice inden for indhold, form og proces
  • facilitere udvikling af “win strategy” gennem forståelse af kunden og konkurrenterne
PwC
PwC
Lønkonsulent med erfaring til PwC One Business Center

PwC, Aarhus og Vejle

PwC One Business Center søger vi en dygtig og engageret kollega til vores lønteam, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder og vores team.

Dine primære opgaver vil bestå af lønbehandling, besvarelse af lønrelaterede spørgsmål fra faste kunder, indrapportering til offentlige myndigheder og afstemning af eIndkomst, indkøring af nye kunder og opsætning af lønsystem.

Derudover vil du spille en vigtig rolle i optimering og effektivisering af arbejdsprocesser dels i Lønteamet og dels på tværs af One Business Center. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger og samarbejder med kunder geografisk placeret over hele Danmark.

PwC
Gem
PwC
Bliv en del af et stærkt fællesskab som Audit Trainee hos PwC i Aalborg

PwC

Vil du gerne uddanne dig som revisor i et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og udvikling er afgørende?

Hos PwC er din udvikling i fokus og din tilknytning til vores uddannelsesforløb Trustbuilder fortsætter langt ind i din karriere. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre Audit Trainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer.

Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og lokationer i PwC. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende. Forløbet giver dig et stærkt fundament for din karriere.

PwC
PwC
Vi søger en regnskabskonsulent med interesse i digitale processer til vores bogføringsafdeling

PwC, Hillerød

I PwC One Business Center søger vi en kollega til vores bogføringsteam. Dine primære opgaver vil være at varetage bogføringsopgaver for vores kunder samt aktivt at deltage i udvikling og digitalisering af vores arbejdsprocesser. Derudover vil du spille en vigtig rolle i teamet.

Hos PwC One Business Center arbejder vi med digitale værktøjer, der har til formål at sikre effektive og standardiserede ydelser til vores kunder. Vores motto er, at vi giver kunden tid til mere.

I jobbet vil der være rig mulighed for læring, sparring og udvikling. Vi tilbyder en dynamisk hverdag på en professionel arbejdsplads med stort fokus på læring og videndeling samt digitale processer.

PwC
PwC Er du advokat eller juridisk rådgiver i Aarhus eller omegn?

PwC, Aarhus

- og har du erfaring inden for M&A, selskabsret eller kommercielle kontrakter? Så har du her muligheden for at udvikle dig videre hos PwC Legal i Aarhus og blive en del af en spændende rejse på markedet for juridiske ydelser.

Vi udlever work-life-balance og respekterer din – uanset om du er forælder, frivillig i foreningslivet eller noget helt andet. Vi er også uformelle i vores omgangstone, og det sociale miljø spiller en stor rolle for os.

Som Senior Manager tager du ansvar for at udvikle PwC Legal fagligt og kommercielt samt for at skabe en sund og god arbejdskultur som rollemodel for yngre medarbejdere. Det betyder også, at vi søger dig, der trives i en kultur, hvor holdånd og det at løfte i flok er en kerneværdi.

PwC
PwC
Bogføringsmedarbejder til PwC SME Digital og Outsourcing i Aarhus

PwC

I PwC SME Digital og Outsourcing søger vi en dygtig og engageret kollega til vores team i Aarhus. Dine primære opgaver vil være at varetage bogføringsopgaver for vores kunder samt aktivt at deltage i udvikling og digitalisering af vores arbejdsprocesser.

Du kommer ind i et solidt og fagligt stærkt miljø hvor du får masser af sparring og gode udviklingsmuligheder i et godt samarbejde med højt kvalificerede kolleger, når i dagligt møder spændende og udfordrende kunder.

I jobbet vil du få indsigt i, hvordan et digitalt bogholderi fungerer, og vi supplerer den praktiske dagligdag med interne kurser, så du får de bedste forudsætninger for at servicere kunder og udvikle dig i jobbet.

PwC
PwC
Engagerede revisorer til Top Tier - PwC' s markedsledende revisionsafdeling for Top 200 virksomheder

PwC

Vi søger revisorer, der ønsker at være en del af et stærkt fællesskab i en inspirerende kultur i Top Tier, hvor vi løser væsentlige problemstillinger for de største virksomheder i Danmark.

Vi tager ansvar for trivsel og udvikling af vores medarbejdere, og ved at facilitere et trygt og inspirerende læringsmiljø vil du få en udfordrende og udviklende hverdag, hvor du får mulighed for at bringe dine kompetencer i spil på forskellige projekter og opgaver.

I takt med øget erfaring vil du få ansvar, som blandt andet omfatter ledelse af teams og revisionsopgaver, herunder coaching af yngre medarbejdere og review af deres arbejde. Dertil vil du få ansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab/IFRS samt selskabsskat for selskaber mv.

PwC
Gem
PwC
Faglig stærk revisor med erfaring inden for små og mellemstore virksomheder søges til PwC i Esbjerg

PwC

Har du lyst til at være en del af et revisionskontor i vækst med spændende kunder og dygtige kolleger?

Vi har tilgang af opgaver og søger en ny kollega med erfaring, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med vores nuværende medarbejdere. Vores nye kollega skal have fokus på små virksomheder og koncerner, herunder landbrugsvirksomheder, med gode muligheder for sparring og videreudvikling.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job blandt dedikerede kolleger, og jobbet indebærer en stejl indlæringskurve, som giver dig mulighed for hurtigt at udvikle dine faglige og personlige kompetencer samt en unik platform til at opbygge et værdifuldt lokalt og internationalt netværk.

PwC
PwC
Erfarne konsulenter til at løse væsentlige problemstillinger indenfor it-sikkerhed og it-revision

PwC, Hellerup

Bliv en del af Risk Assurance/Digital Trust Services hos PwC

Vores team af sikkerhedskonsulenter gennemgår it-systemer med henblik på it-revision, it-revisionserklæringer og andet compliance arbejde for de største danske virksomheder.

Du får en dynamisk hverdag på en åben og spændende arbejdsplads, hvor du dagligt møder masser af kolleger, du kan dele erfaringer og ideer med. Du bliver en del af et stærkt team og får adgang til et stort netværk af kolleger, med mange års erfaring.

Stillingen som konsulent indebærer

  • deltagelse i proces- og systemrelaterede revisionsopgaver af forskellig karakter
  • at analysere og vurdere kunders kontrolmiljø i forhold til it-revision og it-revisionserklæringer, og databehandlererklæringer herunder funktionsadskillelse, interne kontroller og rapporter
PwC
PwC
Erfarne revisorer med appetit for grønt hos PwC i Hellerup

PwC

Har du et skarpt revisorblik og et vågent øje for din kundes behov for saglig og faglig rådgivning? Har du øre for hvad der sker omkring dig og lyst til at forme fremtidens revision?

Nu står vores kunder over for en ny udfordring, hvor de har brug for vores rådgivning og sparring. Med skærpede EU-krav i sigte er der kommet endnu mere fokus på behovet for assurance og på værdien af datakvalitet og kontroller, og det er opgaver vi kan hjælpe med.

Derfor har vi brug for flere gode hoveder, der er skruet rigtigt på, med et hjerte der banker for at være med til at forme denne udvikling og en sikker hånd til at føre pennen, når der skal skrives under på uafhængige assuranceerklæringer.

PwC
PwC
Start din karriere som regnskabsfaglig konsulent

PwC, Hellerup

Vil du være med til at flytte baren for regnskabsfaglig rådgivning?

I Capital Markets & Accounting Advisory Services (CMAAS) kommer du til at få en spændende hverdag, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med regnskabsfaglig rådgivning til nogle af de største danske børsnoterede virksomheder. Vores indgangsvinkel er at forbinde teknisk regnskabsmæssig rådgivning med moderne teknologiske løsninger skræddersyet til kundens konkrete problemstillinger.

Du vil blandt andet få mulighed for at arbejde med teknisk regnskabsmæssig problemløsning inden for de internationale regnskabsstandarder (IFRS) og Årsregnskabsloven, IFRS-implementeringer, enhanced reporting, den regnskabsmæssige side af køb og salg af virksomheder (M&A), konsolidering og koncernforhold samt købsprisallokering (purchase price allocation) m.v.

PwC