2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejder med godt kendskab til VVS- og el-artikler

VVS-EKSPERTEN A/S, Hedensted

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen.

Sammen med dine kolleger holder du butikken i orden, og du sørger for, at vores mange varer kommer på hylderne og butikken ser indbydende ud!

Gem
VVS-EKSPERTEN A/S Butikselever til hele landet

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du gerne have en uddannelse i en landsdækkende og spændende detailkæde, som udvikler sig med hastige skridt? Så er du sikkert lige præcis en af de nye kolleger, vi er på udkig efter.

En elevuddannelse hos VVS-Eksperten giver dig et stærkt fundament inden for detailhandel. Vi sætter fokus på din uddannelse, og i butikkerne lægger vi vægt på, at du får en grundig oplæring i at drive en professionel forretning. Da vi har fokus på yderlig ekspansion i vores kæde, vil der efter endt uddannelse - for rette kandidater - være mulighed for et videre karriereforløb, som kan munde ud i ansvar for drift af en af vores butikker.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

  • Du er ansigtet udadtil i vores virksomhed, og du har et smil i stemmen såvel som på læben.
  • Du brænder for salg og kundetilfredshed.
  • Du er et vigtigt medlem af et energisk og hårdtarbejdende team, hvor du vil smøge ærmerne op for at hjælpe dine kolleger i alle opgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV