6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Applus Danmark A/SVores afdeling i Søborg mangler en bilsagkyndig!

Applus Danmark A/S, Søborg

Kan du syne biler og har du lyst til, sammen med din kollega at opretholde vores høje serviceniveau, så har vi muligvis jobbet til dig.

Vi leder efter en ny kollega, som har ambitioner – én der kan tale med både privatkunder som skal have synet deres bil hvert andet år, og samtidig kan tale med vores faste værkstedskunder, hvor jargonen kan være lidt mere ”krydret”.

I Danmark er vi den største og førende virksomhed inden for bilsyn, hvor vi laver brugtbilsattester, leasing, syn af både små og store køretøjer, syn af specialkøretøjer, miljømåling af busser, salg af produkter til bilen, herunder undervognsbehandling og viskerblade - vi er også motorkontor, hvor vi sælger og omregistrerer nummerplader.

Applus Danmark A/SUddannet bilsagkyndig søges til nyåbnet synshal i Tåstrup!

Applus Danmark A/S

Vi udvider med nye synshaller hele tiden – denne gang er det i Tåstrup. Vi leder derfor efter en ny kollega, som har ambitioner, og kan trives med at være ene Applus mand/kvinde på skansen.

Du skal være uddannet kategori 3, så du er klar til at tage imod vores skønne kunder, som kommer med alt lige fra deres personbil til trailere og motorcykler. Du har øje for fejlsøgning, og kundeservice – har overblik, er mødestabil og god til at strukturer og planlægge din arbejdsdag.

Du vil blive ansat under ordnede forhold, hvor du bliver ansat som funktionær under Industriens Funktionær Overenskomst. Du får en fast grundløn, med kategoritillæg efter hvilken uddannelse du har, overarbejdsbetaling, bonusordning, pensionsordning, sundhedsforsikring, fritvalgslønkonto og rigtig mange andre goder.

Applus Danmark A/SBilsagkyndig i Faaborg – med lokalt syn for sagen søges!

Applus Danmark A/S

Du skal være noget særligt, have biler og kundeservice i blodet, pondus og rygrad, for kunderne og kollegaerne er skønne, men ikke altid sådan at bide skeer med.

Først og fremmest er du uddannet helt ud i de klassiske automekaniske dyder. Du har dit svendebrev i orden, og har arbejdet som mekaniker i en årrække. Hvis du allerede uddannet bilsagkyndig er det en stor fordel, men bestemt ikke et krav.

Vi søger en ny kollega, så vi kan åbne vores nye synshal i Faaborg. Du skal være med til at opbygge synshallen og udbygge vores forretningsområde med dit positive sind og store gåpåmod. Du skal trives i dit eget og kundernes selskab, da du er eneste Applus bilsagkyndige mand/kvinde i synshallen. Du skal have gyldigt kørekort og kunne lide at arbejde i forskellige IT-systemer.

Applus Danmark A/STeamkoordinator

Applus Danmark A/S, Gentofte

Vi søger en teamkoordinator, som kan se sig selv være regionschefens forlængede arm i et team på 12 kollegaer og 7 synshaller. Samlet har vi over 145 synshaller, hvor du vil blive teamkoordinator for de 5 synshaller. Du vil samtidig blive en del af vores stærke team af knapt 30 teamkoordinatorer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være syn, udarbejde attester og kundebetjening. Men herudover er det dig, der i samråd med regionschefen koordinerer bemandingen mellem synshallerne i dit team.

Du vil få ansvaret for at indberette dagens ændringer i forhold til arbejdsplanen for dine kollegaer til HR, herunder sygdom, udlån, køretid, ferieønsker. Du vil ligeledes sørge for at bestille varer, deltage i at arrangere kundeevent samt deltage i kundebesøg sammen med salgsafdelingen.

Applus Danmark A/SHar du lyst til at videre uddanne dig til bilsagkyndig, eller er du allerede uddannet, så er det dig vi søger til vores afdelinger i Syd- og Vestjylland!

Applus Danmark A/S

Vi har haft stor succes med at uddanne og opkvalificere vores medarbejdere, og har besluttet at fortsætte succesen. Vi søger derfor dig, som enten er uddannet automekaniker, lastvognsmekaniker eller bilsagkyndig – dig som gerne vil videreuddannes, og kan se dig selv i en fremtid som bilsagkyndig.

Vi lægger stor vægt på, at du er mødestabil, ansvarlig, har overblik og kan arbejde selvstændigt. At du altid har det gode humør med på job, og brænder for at yde en ekstraordinær service for vores kunder.

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Ordnede ansættelsesforhold, og ansættelse under Industriens Funktionær Overenskomst
  • Overarbejdsbetaling
  • Efteruddannelse
Applus Danmark A/SBilsagkyndig kat. 4 søges til Vejle-området!

Applus Danmark A/S

Til Danmarks største og førende virksomhed inden for bilsyn søger vi lige nu en dygtig bilsagkyndig, som er uddannet kategori 4 til Vejle-området.

Der er tale om et job, hvor du vil have en meget alsidig hverdag, hvor der hele tiden sker nye ting i form af eks. syn, test leasing, kundebetjeningsopgaver, rengøring så synshallen fremstår indbydende og vores kunder føler sig velkommen og godt til pas.

Du vil blive en del af et super godt team, hvor der vil være en del sparring på tværs af de andre synshaller og afdelinger på hovedkontoret.

Du er langt henad vejen selv med til at planlægge din hverdag sammen med din teamkoordinator og regionschef.