10 job matcher din søgning 10 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SOS International A/S
Studiejob på SOS Internationals vagtcentral

SOS International A/S, Aarhus

Søger du et fleksibelt studiejob med gode forhold og et unikt fællesskab med kolleger? Brænder du for at hjælpe andre og er du stærk i kommunikation og rådgivning over telefon? Hvis det lyder interessant, er det dig, vi søger som assistancekoordinator på vores vagtcentral i Aarhus N, hvor vi hjælper nødstedte bilister!

Du indgår i vores Vagtcentral, hvor du med en blanding af fastansatte og andre studiejobbere er med til at assistere nødstedte bilister over telefon. Det være sig ved alt fra f.eks. motorstop, over færdselsuheld til punkteringer. Det er et afvekslende og ansvarsfuldt job, hvor din hjælp gør en forskel for kunden. Vores fælles ambition er at skabe den bedste kundeoplevelse og dit bidrag er uundværligt!

SOS International A/S
SOS International A/S
Norskspråklige koordinatorer til SOS Alarmsentral

SOS International A/S, Frederiksberg

Har du så god oversikt at du kan være den uunnværlige hjelperen for reisende i nødssituasjoner?

En fantastisk ferie er vel overstått, og nå skal vi hjem med mellomlanding og flybytte i Paris. Men uff. Flyet er forsinket, så vi kan ikke ta det andre flyet fra Paris og hjem. Hva gjør vi nå? Vi ringer SOS International. Eller det vil si at vi ringer deg – den uunnværlige hjelperen for reisende i nød.

SOS International A/S
SOS International A/S
Cost Control Coordinator til studie- eller deltid

SOS International A/S, Aarhus

Har du flair for tal, kommunikation og godt samarbejde? Er du interesseret i et studie- eller deltidsjob?

Vi søger to nye kollegaer - en Student Worker til 1-2 vagter om ugen og en deltidsmedarbejder til 2-4 vagter om ugen. I ferier, ved højtider og i travle perioder, skal du kunne arbejde op til fuldtid i begge stillinger som back-up for vores faste personale.

Vi tilbyder et spændende, afvekslende og udfordrende job, hvor du får rig lejlighed til at træne og udvikle dine talmæssige og kommunikative kompetencer i praksis.

SOS International A/S
SOS International A/S
Svensktalande assistanskoordinator för SOS Larmcentral

SOS International A/S, Frederiksberg

Har du överblicken för att vara den oumbärliga hjälparen för resenärer i nödsituationer?

En fantastisk semester är över, och nu ska vi bara åka hem med en mellanlandning och flygbyte i Paris. Men tyvärr. Flyget är försenat, så vi hinner inte med det andra flyget från Paris och hem. Vad gör vi nu? Vi ringer SOS International. Eller det vill säga, vi ringer till DIG – den oumbärliga hjälparen för resenärer i nöd.

SOS International A/S
SOS International A/S
Stærk kommerciel profil til SOS International`s Healthcare division (KAM)

SOS International A/S, Frederiksberg

Et job, hvor det, du sælger, hjælper mennesker og gør en forskel!

Healthcare er en hurtigt voksende division hos SOS International A/S, hvor vi hjælper forsikringsselskaber, virksomheder og offentlige institutioners kunder/medarbejdere med hurtig adgang til de bedste sundhedsydelser.

Du kommer til at arbejde med såvel Key Account Management af eksisterende kunder som salg til nye kunder i tæt samarbejde med landechefen for Danmark og Norge.

SOS International A/S
SOS International A/S
Studentermedhjælper - IT Service / Data Management

SOS International A/S, Frederiksberg

Til vores Connect-team, der driver og udvikler en af de mest komplekse Cisco-kommunikationsplatforme i Danmark, søger vi en talentfuld studerende.

Hvis du er klar til at påbegynde din udvikling til succesfuld medarbejder, så er jobbet måske noget for dig.

Som studentermedhjælper hos os får du et godt udgangspunkt for at lære en masse kombineret med praktisk erfaring.

SOS International A/S
SOS International A/S
Koordinator til SOS' Alarmcentral

SOS International A/S, Frederiksberg

Har du overblikket til at være den uundværlige hjælper for rejsende i nødsituationer?

Skåret ind til kernen handler dit job om at hjælpe mennesker i nød, når de er på udebane, hvor de ikke kender sprog og regler m.m. Det kan være det forsinkede fly, pludseligt opstået sygdom eller noget helt tredje. De har seriøse udfordringer og brug for hjælp. Din hjælp.

Du modtager deres opkald, lytter, viser forståelse og får skabt ro på situationen – og så går du i gang med at hjælpe. Du får fat i de rigtige parter. Det kan være lokale læger og hospitaler, rejsebureauet, biludlejning, hoteller og andre. Kort sagt dem, der skal til for at få løst situationen.

SOS International A/S
SOS International A/S
Et studiejob med mening - vi redder sommerferien!

SOS International A/S, Aarhus

Vi søger nye kolleger til Team Caring på vagtcentralen i SOS International. Vores opgave er at yde professionel kundeservice, når vores kunder ringer til os efter hjælp på deres bilferie. Vil du med på holdet?

Som assistancekoordinator består dit arbejde i at hjælpe vores kunder videre på deres bilferie, når de oplever nedbrud med deres køretøj i Danmark eller Europa. Du taler i telefon med kunden, med forsikringsselskaber og med vores mange forskellige samarbejdspartnere i Europa.

En stor del af din arbejdstid går også med at sagsbehandle sagerne skriftligt. Her er du garant for, at den rigtige information bliver kommunikeret videre til de rette samarbejdspartnere over hele Europa, så kunden oplever professionel hjælp og kundeservice i verdensklasse.

SOS International A/S
SOS International A/S
Kantinemedhjælper til dynamisk og international virksomhed på Frederiksberg

SOS International A/S

Kan du lide at være i køkkenet og trives du i en travl hverdag? Så vil vi gerne give dig muligheden for at blive en del af vores team!

Du vil indgå i vores kantineteam, hvis arbejdsdag er travl og udfordrende, men hvor vi klarer opgaverne med smil og humor. Vi laver dagligt frokost til ca. 450 medarbejdere samt aftensmad til vores døgnbemandet alarmcentral. Udover at stå for al mad i kantinen, sørger vi også for mødeopdækning og af afrydning.

Dine primære opgaver vil derfor være

  • At tilberede buffet og klargøre råvarer
  • At rydde af og vaske op
  • At hjælpe med opdækning og afrydning ved mødeaktiviteter
SOS International A/S
Gem
Assistancekoordinator til døgnbemandet vagtcentral
Vi søger dig, som har empati, fokus på god kundeservice og brænder for at hjælpe nødstedte bilister, når de har brug for vejhjælp.
SOS International A/S, Aarhus N
SOS International A/S
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV