7 job ads

Your search

Filter your search

Category

7 job ads

Save
Davidsens Tømmerhandel A/S

Lagermedarbejder

Er du en dygtig og rutineret lagermedarbejder med truckcertifikat og stor erfaring i at læsse lastbiler? Så er det måske dig, vi står og mangler på vores daghold.

Din primære opgave er læsse og tømme vores egne og eksterne lastbiler, og det er derfor vigtigt, at du er en dygtig og rutineret truckfører med sans for at arbejde sikkert og effektivt. Derudover skal du hjælpe med vareopfyldning samt pakke ordrer.

Save
Davidsens Tømmerhandel A/S

Erfaren kategorichef til byggebranchen

Kolding

Er du en strategisk dygtig forhandler, som formår at bygge langvarige relationer med både leverandører og interne stakeholders? Er du stærkt analytisk og kan understøtte beslutningsgrundlag ved hjælp af produktdata og deres performance i markedet? Og kender du byggebranchen indefra?

Din succes afhænger af at sikre systematik og fremdrift for optimalt strategisk indkøb og sortimentsudvikling på tværs af dine kategorier, understøttet af stærke forhandlingsevner, produktkendskab og solidt leverandørsamarbejde.

Davidsens Tømmerhandel A/S
Save
Davidsens Tømmerhandel A/S

Teamleder til lageret

Venslev (Skibby)

Har du erfaring med lagerarbejde, trives du i rollen som hands-on leder, og er du god til at servicere og rådgive kunder?

Du bliver en del af en velfungerende lokal trælast og du vil få ansvaret for ledelsen af vores medarbejdere på lageret.

Derudover kommer du til at få ansvaret for vores varemodtagelse, statusoptælling samt øvrige driftsopgaver i samarbejde med de driftsansvarlige i butikken.

Save
Davidsens Tømmerhandel A/S

Head of Legal and Compliance

Kolding

Er du en erfaren jurist med en stærk kommerciel forståelse og lysten til at påtage dig en nøgleposition i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed?

Til en nyoprettet stilling søger vi en Head of Legal and Compliance, som vil være med til at forme og drive de juridiske rammer i organisationen for at sikre, vi overholder lovgivningen og har effektive processer for risikostyring og compliance.

Vi tilbyder en spændende stilling med stor selvstændighed og mulighed for at få indflydelse på Davidsens juridiske retning.

Save
Davidsens Tømmerhandel A/S

Trælastsælger til Davidsen, Brørup

Brørup

Hos Davidsen går salg og faglig rådgivning hånd i hånd. Derfor arbejder vi hver dag målrettet på at udvikle os selv og hinanden i mødet med vores kunder.

Vil du være med til at gøre en forskel for erhvervs- og privatkunder i Brørup? Så er det måske dig, vi søger, som sælger til vores trælast i Davidsens afdeling i Brørup.

Uanset hvor du stepper ind i Davidsen, bliver du mødt af dedikerede kolleger, som venter på at byde dig godt velkommen. Dedikeret er nemlig også én af vores værdier.

Save
Davidsens Tømmerhandel A/S

Trælastsælger/lagerekspedient til Davidsen byggepladssalg, Sjælland

Holbæk, Hedehusene eller København SV

Brænder du for salg og service? Og har du erfaring fra byggebranchen?

Din primære opgave er at servicere og være problemløser på byggepladsen. Du vil være i tæt dialog med kunderne hver eneste dag, og du er med til at sætte sortimentet til byggepladsen.

Vi tilbyder en rigtig spændende stilling, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene. Du bliver en del af et velfungerende team på 4 personer, der servicerer vores byggepladskontorer.

Save
Davidsens Tømmerhandel A/S

Trælastsælger

Hos Davidsen går salg og faglig rådgivning hånd i hånd. Derfor arbejder vi hver dag målrettet på at udvikle os selv og hinanden i mødet med vores kunder.

Vil du være med til at gøre en forskel for erhvervskunderne i Vejen? Du indgår i et stærkt fagligt miljø, hvor vi ser sparring og udvikling af os selv og hinanden som en vigtig del af del af vores hverdag – og hvor vi har det sjovt, når vi er på arbejde.

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV