5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Davidsens Tømmerhandel A/SKunderådgivere til Davidsenshop.dk

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vojens

Har du brancherelateret erfaring og en ægte interesse i at yde en god kundeservice - så vil vi meget gerne høre fra dig.

Du bliver del af et ungt, engageret og professionelt team, hvor humøret er højt, og hvor vi stortrives, når det går stærkt. Vi har ambitiøse mål for udviklingen af hele vores forretning - og en af vejene dertil er vores høje krav til at yde en god kundeservice for vores mange kunder.

Som kunderådgiver i Davidsenshop.dk indgår du enten i et team hvor dine primære opgaver er at modtage og besvare kundehenvendelser, både på telefon og mail, eller i et team hvor du arbejder med mere administrative opgaver, som fx håndtering og behandling af reklamationssager. Her vil du få en aktiv rolle, ligesom opfølgning på og behandling af ordrer fra kunder og leverandører er en vigtig del af dine opgaver.

Indrykket: 
Davidsens Tømmerhandel A/SHandelselev

Davidsens Tømmerhandel A/S

Nu har du muligheden for at søge elevplads hos Davidsens Tømmerhandel og blive faglært til fremtiden.

Kunne du tænke dig en uddannelse, der gør dig til en dygtig sælger? Kan du se dig selv i en meget kundevendt rolle, hvor du hver dag yder service på højt plan, så kom med på Davidsen Holdet og bliv handelselev.

Som handelselev har man mange forskellige opgaver hver dag og indgår i et stærkt team af kollegaer. Kunderne skal serviceres og rådgives både på telefon og i butikken. Der skal gives priser og beregnes tilbud. Ingen dage er ens og som handelselev skal du hele tiden holde dig opdateret, på den nyeste viden om produkterne, for at kunne imødekomme kundernes krav og ønsker bedst muligt.

Indrykket: 
Davidsens Tømmerhandel A/SEkstern sælger til håndværkerafdelingen i Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Til vores Håndværkerafdeling søger vi en energisk og branchekendt profil til et spændende job som udkørende sælger til vores professionelle kundesegment.

Som sælger hos Davidsen får du en hverdag, hvor den daglige kundekontakt er det helt centrale. Du arbejder hver dag med at opsøge og skabe nye kunderelationer og sætter en ære i konstant at udvikle din kundeportefølje.

Derfor stortrives du selvfølgelig med et job, hvor den daglige dialog og kontakt med vores professionelle kundesegment er det centrale – og du går hver eneste dag benhårdt efter at yde vores kunder rigtig god service.

Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i sparring på højt fagligt niveau – og at have det sjovt, når vi er på arbejde.

Indrykket: 
Davidsens Tømmerhandel A/SSalgsassistent til vores afdeling i Billund

Davidsens Tømmerhandel A/S

Vi har store ambitioner for vores afdeling i Billund og søger derfor en energisk profil til et spændende job som salgsassistent i vores værktøjsafdeling i byggemarkedet.

Som sælger hos Davidsen får du en hverdag, hvor den daglige kundekontakt er det helt centrale, og du går hver eneste dag benhårdt efter at yde vores kunder en rigtig god service.

Det er derfor afgørende, at du stortrives med at sætte salg og kundebetjening i højsædet. Derudover skal du også have lysten og evnerne til at arbejde i vores IT-systemer (Aspect 4) samt kunne planlægge og optimere vores salgsareal i værktøjsafdelingen - både i forhold til de koncepter, der kommer fra centralt hold samt lokale tiltag.

Indrykket: 
Davidsens Tømmerhandel A/STeamleder til Disponering (Operationelt Indkøb/Supply Planning)

Davidsens Tømmerhandel A/S, Aarhus eller Vojens

Til en nyoprettet stilling søger vi en teamleder, som har modet og kompetencen til at udvikle vores operationelle indkøb, som hos os kaldes lagerdisponering.

Teamlederen får ledelsesansvaret for et team af syv disponenter, som alle sidder tæt på driften ude på vores lokationer, samt det faglige ansvar for at koordinere, udvikle og styrke vores disponerings set-up. En væsentlig del af din opgave bliver således at skabe fælles teamånd uagtet at dine medarbejdere sidder fordelt på forskellige lokationer.

I denne stilling får du ”stafetten” i forhold til at udvikle og optimere vores disponeringsteam og -processer. Du får en bred berøringsflade i vores forretning og en aktiv rolle i at sikre gode processer både i relation til indkøb, vores logistikcentre og forretninger.

Indrykket: