8 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

8 jobannoncer

Gem
Dansk Erhverv

Advokat/jurist – ansættelsesret og overenskomstforhandling

København K

Se video om Dansk Erhverv som arbejdsplads

Er du interesseret i arbejds- og ansættelsesret, og vil du gerne arbejde selvstændigt med direkte rådgivning af virksomheder?

Det primære arbejde vil ligge inden for den kollektive arbejdsret med deltagelse ved overenskomstforhandlinger af landsdækkende- såvel som virksomhedsoverenskomster.

Arbejdsopgaverne består af daglig telefonisk og skriftlig rådgivning til egen portefølje af virksomheder samt gennemførelse af tvister ved fagretlig behandling, herunder også retssager eller faglig voldgift.

Dansk Erhverv
Gem
Dansk Erhverv

Chefkonsulent til velfærdspolitik

København

Dansk Erhverv søger en politisk chefkonsulent til at styrke samarbejdet mellem det offentlige, private, selvejende og civilsamfundet om at udvikle og styrke velfærden med særligt fokus på ældreområdet.

Se video om Dansk Erhverv som arbejdsplads

Hvis du brænder for at udvikle velfærden på tværs af sektorer, så de private og selvejende aktører samt hele civilsamfundet også bliver en del af fremtidens velfærdssamfund, så skal du med på holdet i Dansk Erhverv - Velfærd og Samfund. Vi søger en skarp chefkonsulent, der skal arbejde med interessevaretagelse for vores medlemmer og med særligt fokus på ældreområdet.

Dansk Erhverv
Gem
Dansk Erhverv

Administrativ Koordinator hos Dansk Erhverv i Digital Handel

København K

Se video om Dansk Erhverv som arbejdsplads

Du vil spille en central rolle i vores daglige drift og bidrage til at styrke afdelingens aktiviteter ved at være det koordinerede anker. Du vil arbejde tæt sammen med kolleger og samarbejdspartnere og få mulighed for at udvikle dine kompetencer i et spændende og innovativt miljø.

Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

Dansk Erhverv
Gem
Dansk Erhverv

Politisk rådgiver til havne, søfart og infrastruktur i Dansk Erhverv Transport

København K

Se video om Dansk Erhverv som arbejdspladsSom rådgiver og lobbyist inden for havne, søfart og infrastrukturområdet i Dansk Erhverv, arbejder du i spændingsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system med udgangspunkt i virksomhederne.

Du skal være i tæt dialog med vores medlemmer for at vide, hvad der optager dem, ligesom du skal holde dig informeret og opdateret med den aktuelle udvikling på området.

Vi tilbyder varierende arbejdsopgaver, som du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge i et uformelt miljø.

Dansk Erhverv
Gem
Dansk Erhverv

Sekretariatschef til Dansk Mobilitet

København K

Se video om Dansk Erhverv som arbejdsplads

Jobbet indebærer, at du som politisk rådgiver i Dansk Erhverv blandt andet skal varetage rollen som sekretariatschef for Dansk Mobilitet. Du vil komme til at arbejde i spændingsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system med udgangspunkt i virksomhederne.

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

Dansk Erhverv
Gem
Dansk Erhverv

Regnskabsmedarbejder til spændende stilling

København K

Du vil indgå i et professionelt team på 14 medarbejdere i forskellige aldersgrupper, som leverer regnskabsservice til 120 brancheforeninger og fonde. Vi udnytter hinandens kompetencer og arbejder tæt sammen om at løse dagligdagens arbejdsopgaver.

Se video om Dansk Erhverv som arbejdsplads

Du vil få ansvar for egne foreningsregnskaber og derigennem være i tæt dialog med de ansvarlige i brancheforeningerne.

Du får frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø.

Dansk Erhverv
Gem
Dansk Erhverv

Konsulent eller seniorkonsulent med flair for data og kvalitetssikring

København K

Se video om Dansk Erhverv som arbejdsplads

Du vil blive en del af økonomi- og medlemssekretariatet, som er ansvarlig for flere helt centrale processer i Dansk Erhverv, herunder håndteringen af vores medlemsdata bl.a. ved indmeldelser og udmeldelser, lønsumsindberetninger og kontingentopkrævning af vores medlemmer.

Du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø. Vi er netværksorienterede og lægger stor vægt på faglige fællesskaber, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Dansk Erhverv
Gem

Dansk Erhverv søger en ambitiøs student

København K

Gerne med overblik, energi og gode samarbejdsevner til at understøtte vores kommunikationsindsats overfor vores medlemmer.

Indrykket:
Hentet fra Djøf Jobunivers

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV