3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
CFD OktobervejSOCIALPÆDAGOG TIL DØGNTILBUD – SØBORG

CFD Oktobervej

Er du uddannet pædagog? Har du erfaring med mennesker med udviklingshæmning og psykiatriske diagnoser? Så er du måske vores nye kollega!

CFD Oktobervej i Søborg er et bosted for voksne døve med forskellige funktionsnedsættelser. Vi søger nu en pædagog til en fuldtidsstilling i Hus 22, som har 11 beboere mellem 25 og 87 år.

I arbejdet tager vi udgangspunkt i den neuropædagogiske forståelsesramme i forhold til den enkelte beboer med fokus på udvikling og trivselsmål. Vi har også et stærkt fokus på kommunikation, som vi skræddersyr efter den enkelte beboers behov.

Beboernes og nogle af kollegernes sprog er tegnsprog. Men det skal du ikke lade dig afskrække af – alle medarbejdere gennemgår CFD's uddannelse i tegnsprog.

Og som ny medarbejder får du naturligvis også et grundigt introforløb.

CFDTO SOCIALPÆDAGOGER TIL DØGNTILBUD I SØBORG

CFD

Tiden går og klokken slår – vi er ramt af pension og søger derfor to nye kolleger, der har lyst til at indgå i vores omsorgsfulde og varme personalegruppe, hvor beboerne altid er i centrum.

Erfaring fra specialområdet sætter vi stor pris på - low arousal, gentle teaching og neuropædagogik skal gerne være at finde i jeres værktøjskasser.

Stillingerne er på 30 timer og 37 timer, som ligger i dag- og aftentimerne samt hver anden weekend. Ansættelserne starter den 1. februar 2021.

Kontaktperson - Køge
Kvinden kommunikerer på tegnsprog.
CFD, Køge
CFD