3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
DELPRO A/S

HV Electrician/Engineer

Vamdrup

Are you an experienced HV Electrician/Engineer with the right mindset and the desire to work in offshore wind?

We offer you permanent employment in a company with high ambitions and naturally an intense focus on safety and quality. Your tasks will be:

  • Travel to different sites onshore and offshore
  • Install high voltage cables in wind turbines
  • Connect cables, switchgear and transformers
DELPRO A/S
Gem
DELPRO A/S

Datacentertekniker

Vamdrup

Vil du være med til at spille en vigtig rolle i at sikre vores alles digitale liv fungerer optimalt? Så kom med på DELPROs datacenterteam og vær med til at servicere, skabe overblik og holde vores kundes datacenter funktionsdygtigt og velkørende.

Vi tilbyder et alsidigt arbejdsmiljø, hvor vi udfører service og vedligehold af alt udstyr på datacenteret. Herunder køleanlæg, elektriske installationer, UPS systemer, generator, FLS (fire, life, safety), ABA (automatisk Brandalarmanlæg), og vandbehandling. Vi sørger for, at du får en sikker og grundig oplæring side om side med en af dine kollegaer, i et godt arbejdsmiljø, og mulighed for at tage relevante kurser for at kunne løse opgaverne.

DELPRO A/S
Gem
DELPRO A/S

Selvstændig og tillært gartner

Er du en sikkerheds- og kvalitetsbevidst gartner, der kan vedligeholde grønne områder omkring transformerstationer, gastekniske anlæg samt luftledninger? Så har vi brug for dig på DELPRO-holdet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Klippe græs og hække
  • Bekæmpe og fjerne ukrudt

I jobbet får du relevant sidemandsoplæring og solid support fra dit DELPRO-bagland, hvor du vil have indflydelse på egen læring og faglige udvikling i en branche med god jobsikkerhed.

DELPRO A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV