4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DELPRO A/S Serviceminded servicetekniker

DELPRO A/S, Taastrup

Er du en kvalitets- og sikkerhedsbevidst servicetekniker, der er trives med god kundekontakt?  Og kunne du tænke dig at bidrage til den grønne omstilling ved at være med til at vedligeholde kontor-, erhvervs- og industriinstallationer ud fra et skarpt el-teknisk fokus?

Dine primære arbejdsopgaver bliver at: 

  • Stå for egne og teamets daglige opgaver.
  • Planlægge kommende opgaver, herunder indkøb af egne materialer og sikre dokumentation for arbejdet med skarp sans for sikkerhed og forståelse for økonomi.   
  • Sikre god kundepleje og udvikling af nye kunder.
DELPRO A/S Formænd til DELPROs projektafdeling

DELPRO A/S, Vamdrup

Kan du skabe gode relationer på projektsites og få samarbejdet i teams til at fungere? Trives du med at løse montageopgaver på projekter og har du et sikkert blik for sikkerhed? Så er denne stilling måske noget for dig.

Hos DELPRO bliver du en del af vores projektafdeling og vil få din daglige gang ude på vores forskellige projektsites og jævnlige møder på hovedkontoret i Vamdrup.

Vi er en social ansvarlig virksomhed med fokus på den grønne omstilling og du vil møde et hold af kolleger, hvor fleksibilitet, sammenhold og tillid er nøgleord.

Som vores kommende DELPRO-kollega har du en uddannelse som elektriker eller en mekanisk håndværksmæssig uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med højspænding, men det er ikke et krav, det vigtigste er at du har lyst til at lære det.

DELPRO A/S Datacenterteknikere til DELPROs datacenterteam

DELPRO A/S, Vamdrup

Er du vild med el-teknik og kunne du tænke dig, at blive en del af Danmarks bedste datacenterteam? Så har vi jobbet til netop dig!

Lige nu søger vi datacenterteknikere, der har lyst til at yde den bedste service for vores internationalt anerkendte kunde. Du vil blive en vigtig del af en arbejdsplads, der er kendetegnet ved faglig og personlig mangfoldighed med et fælles mål og en fælles opgave for øje.

Sammen med det resterende datacenterteam bliver det din opgave at servicere, skabe overblik og holde datacenteret funktionsdygtigt og kørende.

Studiejob på DELPROs kontor i Taastrup
Kunne du tænke dig et job med kontoropgaver ved siden af din skoletid eller dit studie?
Service Øst, Taastrup
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV