4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

How To Win søger for Smurfit Kappa Danmark
Gem
How To Win

Financial controller med karrierepotentiale

Herfølge

Stillingen er en nyoprettet funktion, hvor opgaverne er en kombination af sædvanlige controller opgaver samt, hvor du sammen med lederteamet skal udvikle forretningen.

Du skal arbejde som controller, hvor opgaverne vil være sammensat af komplekse controlling opgaver, herunder opgaver, som måske kan ligge uden for dine normale ansvarsområder.

Smurfit Kappa Danmark

Quality Manager

Herfølge

Er du passioneret omkring kvalitetssikring og har erfaring med at udvikle og implementere procedurer og processer?

Du vil få ansvaret for administration og vedligeholdelse af fabrikkens kvalitetsstandarder i overensstemmelse med ISO 9001- og FSC-certificering, og du vil være ansvarlig for interne og eksterne audits, håndtering af reklamationer samt udarbejdelse af 8D-analyser.

Du kan se frem til et selvstændigt og alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Smurfit Kappa Danmark

Teknisk projektspecialist

Herfølge

Vi søger en dedikeret projektspecialist til at assistere vores General Manager med forskellige projekter af mere eller mindre teknisk karakter, og dermed også bistå væsentligt i den tekniske udvikling.

Dit ansvarsområde inkluderer blandt andet gennemførsel af tekniske projekter med fokus på at forbedre drifts- og produktionsprocesser, samt projektledelse af indførslen af et nyt vedligeholdelsesprogram for maskinparken.

Du får stor medindflydelse på udformning af din hverdag

Smurfit Kappa Danmark

Grafisk Tekniker til fast nathold

Vamdrup

Har du en uddannelse som Grafisk Tekniker og kunne du tænke dig at arbejde om natten 4 dage om ugen?

Vi søger i øjeblikket en grafisk trykker til at indgå i vores team hos Smurfit Kappa Offset i Vamdrup. Stillingen er til vores nathold på vores 5-farvede KBA 142.

Vores offset trykkeri blev etableret i 2019 og har siden været i en rivende udvikling. Du bliver en del af et dynamisk og engageret team med en uformel omgangstone og korte beslutningsveje.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV