37 jobannoncer matcher din søgning 37 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kalundborg Kommune

1 skolerådgiver og 1 dagtilbudsrådgiver søges til Afdeling Tidlig Indsats til Fagcenter Børn og Familie

Kalundborg

Vores skolesocialrådgivere og daginstitutionsrådgivere arbejder tæt sammen med bl.a. almenområdet, sundhedsplejerskerne og PPR om at opspore og forebygge sociale udfordringer hos de mindste borgere i Kalundborg kommune.

Som skolesocialrådgiver arbejder man tæt sammen med 1-2 af vores skoler i kommunen, og som dagtilbudsrådgiver er man tilknyttet ca. 10 dagtilbud, hvor man forestår faglig sparring, bistår konsultativt og deltager på samarbejdsmøder med familien.

Vi tilbyder løbende faglig opkvalificering i tråd med kerneopgaven, et udvidet introprogram, supervision og andre indsatser i bestræbelserne på at skabe en arbejdsplads, hvor alle trives.

Kalundborg Kommune

Flådemanager

Kalundborg

Vil du være med til at opbygge en ny funktion i Kalundborg Kommune? Vi søger en medarbejder til udvikling, administration og styring af den kommunale bilflåde.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har indgående kendskab til biler og til branchen, og har en nysgerrighed på udviklingen. Derudover har du indsigt i økonomi og logistik knyttet til flådestyring og flair for både projektledelse og de administrative dele af opgaven.

Kalundborg Kommune

Udviklingskonsulent med mod på udvikling af lærings- og kompetenceudviklingsaktiviteter og flair for at få viden til at vokse

Kalundborg

Vil du være med til at etablere en helt ny måde at tænke kompetenceudvikling på? Vil du være den, der går forrest, når der skal findes nye måder at dele viden, bruge viden og få viden? Og vil du gennem dit arbejde være med til at løfte det samlede videns- og kompetenceniveau i Jobcenter Kalundborg?

Du vil få masser af mulighed for at bidrage til udviklingen af din stilling. Variationen af opgaver er stor, og du vil få stor mulighed for fleksibilitet og selvstændig opgaveudførsel. Du vil derfor få brug for dine kompetencer, erfaringer og motivation til at arbejde med proces- og projektledelse.

Kalundborg Kommune

Virksomhedskonsulent med særligt fokus på det rummelige arbejdsmarked

Kalundborg

Har du lyst til at implementere en ny virksomhedsrettet strategi for det rummelige arbejdsmarked, så vi får flest mulige med på væksten i Kalundborg?

De konkrete arbejdsopgaver vil blive tilpasset efter vedtagelse af strategi og efter den rigtige kandidats kompetencer, men en del af arbejdsopgaverne vil være:

  • Implementering af en ny virksomhedsrettet rummelighedsstrategi
  • Kontakt til de socialøkonomiske virksomheder og videreudvikling af den socialøkonomiske indsats
  • Projektorienterede opgaver, der bidrager til at skaffe relevant arbejdskraft til virksomhederne i Kalundborg, herunder dialog og oplæg for eksterne samarbejdspartnere
Kalundborg Kommune

Webkonsulent med flair for kommunikation

Kalundborg

Er du klar til at hoppe ind i en verden, hvor digital kommunikation møder kreativitet, og hvor dit skrivebord – på fælleskontoret eller hjemme – er din kreative legeplads? Team Kommunikation i Kalundborg Kommune søger en webkonsulent med et digitalt supergen og et hjerte, der banker for netværk og kommunikation. Du skal både kunne drive et projekt og drifte hjemmesiden med blik for den vigtige tværgående rolle, vores hjemmeside spiller og kommer til at spille i fremtiden.

Hos os er arbejdsglæde nøgleordet, fleksibilitet en selvfølge, og vi har altid hinandens ryg.

Kalundborg Kommune

Tekniker/Depotmedarbejder til Hjælpemiddeldepot

Gørlev

Vi tilbyder dig et spændende, alsidigt og udfordrende job, hvor opgaverne er mange og forskelligartede.

Dine opgaver bliver sammen med dine kollegaer på Hjælpemiddeldepotet bl.a. lagerstyring, administrative opgaver, reparation og indstilling af hjælpemidler, reparation samt fejlfinding på f.eks. el-kørestole, håndtering af opsætning/nedtagning af bl.a. elektroniske nøgleenheder, nødkald, greb, ramper og kiler.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor samarbejde, åbenhed, dialog, fleksibilitet, engagement og trivsel vægtes højt.

Kalundborg Kommune

Økonomi- og lønmedarbejder søges til Vestsjællands brandvæsen

Kalundborg

Vi er 5 kollegaer i Økonomi og Administration som har til huse i Kalundborg. Du vil blive den ene af to som udfører lønopgaven. Det er også jer to der tager jer af alt den daglig bogføring. I en lille organisation som vores er vi nødt til at være alsidige og trække på hinanden efter behov og viden. Du vil derfor også blive inddraget i andre administrative opgaver og projekter på tværs af organisationen.

Vi har skabt et uformelt og humoristisk arbejdsmiljø, hvor man giver sin kollega en hjælpende hånd og er fælles om opgaveløsningen. Der tilbydes flekstid samt mulighed for op til 2 ugentlige hjemmearbejdsdage.

Kalundborg Kommune

Grundvand og Drikkevand– 2 nye kollegaer søges til Natur og Miljø. En ny koordinator og en ny kollega til sagsbehandling

Kalundborg

Vi tilbyder to spændende stillinger med personlige og faglige udviklingsmuligheder inden for grundvand og drikkevand. I får masser af ansvar og handlerum fra start, samtidig med, at vi har fokus på, at der skal være balance mellem arbejdsliv og fritidsliv.

Opgaverne spænder bredt, fra daglige opgaver med kontrol af vandkvaliteten, fysiske tilsyn på vandværker, udtalelser til myndigheder, samt projekter til vandforsyningsplanlægning og grundvandsbeskyttelse med BNBO og indsatsplaner.

Lærer på Kathøj Svallerup skole

Kalundborg

Skolen søger pr. 1. august 2024 eller snarest en lærer Om Kathøj Svallerup Skole: Kathøj Svallerup skole er Kalundborg Kommunes...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pædagog på Kathøj Svallerup skole

Kalundborg

Skolen søger pr. 1. august en pædagog, der kan deltage i behandlingsmiljøet og i undervisningen i fagene i indskolingen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pædagogmedhjælper til specialundervisning på afd. Svallerup

Kalundborg

Vi søger pr. 1. august 2024 en pædagogmedhjælper til at arbejde med elever med særlige behov.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Trænings- og rehabiliteringscentret Høng, søger Social- og sundhedsassistent til dagvagt

Kalundborg

Brænder du for varierende og ofte akutte og komplekse arbejdsopgaver, som løses i et tæt og tillidsfuldt samarbejde?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

AOP Jernholtparken plejehjem søger Social- og sundhedshjælper til dagvagt

Kalundborg

Ønsker du at blive værdsat for din vigtige rolle som social - og sundhedshjælper?

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu

Flådemanager

Kalundborg

Vil du være med til at opbygge en ny funktion i Kalundborg Kommune?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Kalundborg Kommune søger en ambitiøs og erfaren afdelingsleder til Anlæg og Projekt

Kalundborg

Kan du sætte retning, kan du arbejde med kultur, og har du lyst til at stå i spidsen for udviklingen af en fagligt dygtig personalegruppe,...

Indrykket:
Hentet fra Altinget
Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu

1 skolerådgiver og 1 dagtilbudsrådgiver søges til Afdeling Tidlig Indsats til Fagcenter Børn og Familie

Kalundborg

Afdeling Tidlig Indsats består af 3 teams - et sikkerhedsplansteam, et skoleteam og et småbørnsteam.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Det Sociale Voksenområde Center 1, Botilbuddet Præstehaven Hus A i Kalundborg Kommune, søger vågen nattevagt på 35 timer ugen...

Kalundborg

Vi søger en medarbejder, der har viden og lyst til at arbejde med en spændende borgergruppe, kendetegnet ved stor diversitet i muligheder og begrænsninger.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Det sociale Voksenområde Center 1, Præstehaven søger medarbejdere

Kalundborg

Det Sociale voksenområde Center 1, Afdeling Præstehaven, Herredsåsen 21-23, 4400 Kalundborg - søger personale til barselsvikariater,...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Hyldens Kvarter Hus 7 søger ny kollega

Kalundborg

Grib chancen – kom og vær med på holdet på et nyt sted med fantastiske fysiske rammer, høj faglighed og hvor alle bidrager til at Hyldens...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV