3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sikkerhedsstyrelsen
Studentermedhjælpere til lettere sagsbehandling

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Sikkerhedsstyrelsen har travlt med at overvåge markedet og føre kontrol med produkter som bl.a. e-cigaretter, fyrværkeri, legetøj og el-produkter. Vi spejder konstant efter muligheder for at optimere vores arbejdsprocesser, og derfor savner vi netop dig.

Du skal hjælpe os med lettere sagsbehandlingsopgaver som fx at søge efter produkter ved hjælp af vores eget søgeværktøj AIME og indtaste oplysninger i vores systemer.

Som studentermedhjælper i Sikkerhedsstyrelsen får du både studierelevant erhvervserfaring og indsigt i arbejdet i en moderne, digital myndighed. Vi forventer, at du byder ind både fagligt og socialt, når du er her.

Sikkerhedsstyrelsen
Projektleder til politiske projekter - genopslag

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

I Sikkerhedsstyrelsen arbejder vi igennem markedsovervågning og tilsyn for at skabe et sikkert samfund og en tryg hverdag for borgere og virksomheder. Sikkerhedsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har ansvar for teknisk sikkerhed i Danmark.

Har du lyst til at lede projekter, hvor politik, internationalt arbejde og digitalisering er omdrejningspunktet?

Vi søger en projektleder med politisk interesse, der både kan være med til at eksekvere på vores strategiske ambitioner, og som kan varetage projektledelse, politikudvikling og internationalt arbejde. Politik, digitalisering, vækstvilkår og forbrugersikkerhed er alle vigtige elementer i opgaverne, og du evner at balancere interesserne, så vores opgaver skaber værdi for samfundet og vores kunder.

Gem
Er du Sikkerhedsstyrelsens nye projektleder af digitale projekter?
Vil du være med til at drive Sikkerhedsstyrelsen strategi om digitaltransformation, som skal være med til at skabe både...
Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg
Jobcenter
Indrykket: